FOOTBALL LEAGUE

"Ζωντανός" ο ΟΦΗ, "έπιασε" τον Αγροτικό Αστέρα

FOOTBALL LEAGUE / ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ - ÏÖÇ (Eurokinissi Sports)
ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ νίκησε εκτός έδρας τον Αιγινιακό και έπιασε τον Αγροτικό Αστέρα στους 30 βαθμούς. Ο Παναιγιάλειος έριξε στο... καναβάτσο τα Τρίκαλα, "ανάσα" για Πανσερραϊκό και Κισσαμικό. Τρίποντο για Καλλιθέα.

Το κυρίως... μενού της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League έγινε την Τετάρτη (22/2). Ο Άρης κόλλησε σε ένα ακόμα παιχνίδι και έμεινε στο 0-0 με τη Σπάρτη στη Λακωνία. Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα των Θεσσαλονικέων, επικράτησε εκτός έδρας 1-0 του Αιγινιακού και μείωσε στο -5 από τους "κίτρινους".

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Ηρακλείου σημείωσε στο 28' με εκτέλεση πέναλτι ο Χαντί. Το κέρδισε ο Μιλοσάβλιεφ σε χέρι του Παντεκίδη. Ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να είχε "καθαρίσει" το ματς, δεν το έκανε και στο δεύτερο θα μπορούσε να ισοφαριστεί, ειδικά στο 71', όταν η ομάδα της βόρειας Πιερίας είχε δοκάρι με τον Ζούρκο, αλλά και αργότερα σημαντικές ευκαιρίες με τον Ζγκούρι. Οι ηττημένοι έμειναν για όγδοο παιχνίδι μακριά από τη νίκη, την οποία έχει να γευτεί στο γήπεδο της για περισσότερους από τρεις μήνες και το παιχνίδι με τον Πανθρακικό (2-1, 26/11/2016).

FOOTBALL LEAGUE / ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ - ÏÖÇ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ - ÏÖÇ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αγροτικός Αστέρας, στη μετά - Νεντίδη εποχή, έμεινε στο 0-0 στην έδρα του με τον Πανελευσινιακό. Η δεύτερη ισοπαλία στο "Δ. Κοντικάκης" για την ομάδα του Ευόσμου, αφού είχε προηγηθεί αυτή με τον Άρη, αλλά και άλλες οκτώ νίκες. Οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα από τη διαιτησία του Μήτσιου (Ηπείρου), αλλά η Ελευσίνα κατάφερε να αποσπάσει σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει με τον Γιώργο Βαζάκα να μείνει στην κατηγορία.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τα Τρίκαλα πλέον δεν θα πρέπει να μιλούν για άνοδο. Ο ΑΟΤ ηττήθηκε 1-0 στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο, ο οποίος διεύρυνε το αήττητο εντός έδρας σερί σε 11 αγώνες. Από την άλλη, οι Θεσσαλοί συνεχίζουν τον αγωνιστικό κατήφορο. Παρά τις πολλές και ηχηρές προσθήκες, τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου καλά και πλέον η ομάδα είναι στην 8η θέση με 22 βαθμούς. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στη "μαύρη θύελλα" σημείωσε στο 6' ο Κρητικός με πλασέ, ύστερα από πάσα του Τρίγκα.

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος μετά την εντός έδρας επικράτηση επί του Κισσαμικού, πήρε μία ακόμα, αυτή τη φορά απέναντι στην Καλλονή (3-1). Τα λιοντάρια ανέβηκαν στους 22 βαθμούς και βλέπουν με περισσότερη ηρεμία το μέλλον. Στο 30' ο Γκούρτσας έκανε το 1-0, σκοράροντας για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, στο 45' ο Ρούτσης έκανε το 2-0. Η Καλλονή μείωσε στο 66’ με τον Σισέ, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα οι νησιώτες είχαν μία καλή στιγμή για το 2-2 με τον Σβόγιτς, αλλά ο Πανσερραϊκός ήταν αποφασισμένος για το «τρίποντο», το οποίο και φρόντισε να «κλειδώσει» στο 78’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ρούτση (3-1).

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Καλλιθέα επανήλθε στις επιτυχίες. Επικράτησε 3-1 στο Ελ Πάσο του ΑΟΧ, του οποίου ο προπονητής παραιτήθηκε, εξέλιξη για την οποία είχατε διαβάσει. Ο Ανδρέας Τσίπρας μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε προβάδισμα στην Καλλιθέα ( 1-0). Οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 35' με διαγώνιο σουτ του Αποστολόπουλου.

FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΧΑΝΙΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΧΑΝΙΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο 56' ο νεοεισελθών Κρεββατάς κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Δαμιανάκη πάνω στη γραμμή (είδε και την κόκκινη κάρτα). Ο επιθετικός της Καλλιθέας ζήτησε από τον πάγκο να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι, αλλά τελικά ο Λεβέντης πήρε την εντολή και ευστόχησε για το 2-1. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κρεββατάς κέρδισε νέο πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην μεγάλη περιοχή και τότε πήρε ο ίδιος την μπάλα να το εκτελέσει και διαμόρφωσε το 3-1.

Επεισοδιακό ματς έγινε στο Μάλεμε, όπου ο Κισσαμικός υποδέχτηκε τον Αχαρναϊκό. Το ματς είχε τρία ακυρωθέντα γκολ, ένα... παρολίγο γκολ της σεζόν και μία αποβολή, με τους Κρητικούς να βγαίνουν νικητές με 1-0. Από το 19' οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Μάντζης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το σκορ είχε ανοίξει μόλις στο 2ο λεπτό ο Μίλιτς, ενώ ο Κισσαμικός θα μπορούσε να σημειώσει άμεσα και δεύτερο γκολ, όταν ο Μαρτίνεθ με τακουνάκι είδε τον Ψύχο να σώζει την εστία του. Δύο ακυρωθέντα γκολ των Μίλιτς (17'), Κίκε (18') και ένα στο δεύτερο μέρος, για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα του Κισσαμικού Λαζαρίδη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Παντεκίδης (46’ Ζγκούρι), Αντωνιάδης, Πατράλης, Γκατσολάρι (62’ Μήλιος), Ζούρκος, Σκραπάρας (81’ Παπαδόπουλος).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος (73’ Όστοϊτς), Κομεσίδης, Κιάσσος, Μπόατενγκ, Πουρτουλίδης (69’ Μητρόπουλος), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ, Πάγκαλος (59’ Ράντι), Βουό.

Διαιτητής: Τίκας (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Χαρίσης (Γρεβενών)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάζαρος Βαρδάκης-Γιάννης Θεοφάνους):Γουναρίδης, Ουνγιαλίδης, Γκότοβος (27’ λ.τ. Βουτσιάς), Αργυρίου, Κουκόλης, Έππας (66’ Φιλίπε), Βαφέας, Τεγούσης, Πάτο, Μέρντοβιτς (78’ Πάλλας), Γκέσιος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας):Μακρυωνίτης, Σιλιγαρδάκης, Ακούζιε (69’ Τσούπρος), Πρίντεμπς, Γραικός, Κωνσταντινίδης (46’ Μουστάκης), Αρναούτογλου, Κολόκας, Καμπούρης, Κρισμάρεβιτς, Νίασον.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Πασχάλης (Ηπείρου), Παρασίου (Ημαθίας)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Πάτας, Κατσικογιαννής, Μπέλης (46' Γκίνη), Τσίπρας, Σταματάκος, Γουόρντεν (62' Στεφάνοβιτς), Σμυρλής (53' Κρεββατάς)

XANIA (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Ηρακλής, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος (81' Γεωργακόπουλος), Σταματής, Βαρούχας (71' Λάσκαρης), Βάνκεβάι (71' Ντούμος

Διαιτητής: Κουκουλάς (Λέσβου)

Βοηθοί: Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα (85' Ψιάνος), Μαρτίνεθ (72' Ποκόνγκ), Κίκε (79' Ν' Γκουέμ), Μάντζης, Μίλιτς.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Ψύχος, Τσουβαλτσίδης (81' Λύρας), Αναστασίου, Σωτηράκος, Καραντασιάδης, Παπατόλιος (69' Σταμούλης), Τσεμπερίδης, Ντάγκρας, Τζέφερσον, Πλαβούκος, Μεζίνι (61' Μαρσελίνο).

Διαιτητής: Κυρίτσης (Δωδ/νήσου)

Βοηθοί: Τρουλινός, Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου):Μέλισσας, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος (46' Οικονομόπουλος), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Σιώπης, Ηλιόπουλος (71' Μουζακίτης), Αναστασάκος, Μπουντόπουλος (90' Κατσίκης), Φράγκος.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος):Διούδης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Παυλίδης, Πίτου Γκαρσία (86' Ανάκογλου), Τάτος, Μπαργκάν (46' Ντούνης), Μιλούνοβιτς (68' Καπνίδης), Ίλιτς.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κουντουρέλης (Αθηνών), Σίπκας (Σάμου)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ρότα, Ντέμο, Στίκας, Μωυσίδης, Καζναφέρης, Μπούζας, Τρίγκας, Τσιλιγκίρης (68' Ιβάνκο), Σκαρτσίλας, Κρητικός (87' Παπαδόπουλος).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Ριζογιάννης (25' λ.τρ. Μπαλμπόα), Μουμίν, Αρναρέλλης (74' Στεφάνοβιτς), Κουσκουνάς, Γιαννιτσάνης (46' Μπαϊκαρά), Ρομπέρ

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Πυλαρινός (Ζακύνθου), Τριανταφύλλου (Αιτ/νίας)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης):Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Σιάκκας, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης, Κάκκο, Γκούρτσας

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς):Μανιάτης (37’ λ.τ. Παπαδόπουλος), Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Γιώργου, Λίταινας, Σβόγιτς, Τριανταφύλλου, Σισέ, Αγριμάκης

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Χούσκογλου (Θράκης), Βασιλόπουλος (Έβρου)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου

Καλλιθέα - Χανιά 3-1 (2' Τσίπρας, 59 (πεν.) Λεβέντης, 77' (πεν.) Κρεββατάς / 35' Αποστολόπουλος)

Σπάρτη - Άρης 0-0

Παναιγιάλειος - Τρίκαλα 1-0 (6' Κρητικός)

Αγροτικός Αστ. - Πανελευσινιακός 0-0

Αιγινιακός - ΟΦΗ 0-1 (28' (πεν.) Χαντί)

Πανσερραϊκός - Καλλονή 3-1 (30' Γκούρτσας, 45', 77' Ρούτσης / 66' Σισέ)

Κισσαμικός - Αχαρναϊκός 1-0 (2' Μίλιτς)

Απόλλων - Πανθρακικός 3-0 (α.α.)

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

Αναγέννηση Καρδίτσας - Λαμία (15.00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Σμύρνης 43

2. Λαμία 40

................................................

3. Άρης 35

4. Αγροτικός 30

5. ΟΦΗ 30

6. Σπάρτη 25

7. Παναιγιάλειος 23

8. ΑΟ Τρίκαλα 22 *

9. Πανσερραϊκός 22

10. ΑΟΧ 21 *

11. Αχαρναϊκός 20

12. Καλλιθέα 19

13. Κισσαμικός 19 *

14. Αναγέννηση Καρδίτσας 16 *

................................................

15. Αιγινιακός 12

16. Καλλονή 12

17. Πανελευσινιακός 9

18. Πανθρακικός -6

* Ο εξ' αναβολής αγώνας Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟ Χανιά για τη 10η αγωνιστική θα γίνει στις 8 Μαρτίου.

** Ο εξ' αναβολής αγώνας Τρίκαλα - Κισσαμικός για την 11η αγωνιστική θα γίνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18Η)

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

Καλλιθέα - Απόλλων Σμύρνης (15:00 ΕΡΤ, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας)

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Χανιά - Παναιγιάλειος (15:00)

Άρης - Αν. Καρδίτσας (15:00 ΕΡΤ, «Κλεάνθης Βικελίδης»)

Τρίκαλα - Αγροτικός Αστ. (15:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

Λαμία - Αιγινιακός (15:00, ΔΑΚ Λαμίας)

Πανελευσινιακός - Πανσερραϊκός (15:00, Δημ. Στάδιο Ελευσίνας)

ΟΦΗ - Κισσαμικός (15:00, «Θ. Βαρδινογιάννης«)

Καλλονή - Αχαρναϊκός (15:00, Δημ. Στάδιο Μυτιλήνης)

Πανθρακικός - Σπάρτη ΜΑΤΑΙΩΣΗ

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ