FOOTBALL LEAGUE

Χωρίς Τζεμπούρ ο Άρης, 1-1 με τον Πανθρακικό

Χωρίς Τζεμπούρ ο Άρης, 1-1 με τον Πανθρακικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε με τον Πανθρακικό ο Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με την απόδοσή των "κιτρίνων" να μην ικανοποιεί τον Νίκο Αναστόπουλο, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ο Νίκος Αναστόπουλος άφησε εκτός αποστολής τον Ραφίκ Τζεμπούρ, ο Άρης δεν είχε το εύκολο γκολ και αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 μετά από μέτρια εμφάνιση με τον Πανθρακικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο 12ο φιλικό της προετοιμασίας του. Σε ένα παιχνίδι που ξεχώρισε ο Ανδρέας Τάτος που σκόραρεκαι είχε δοκάρι στο 87', ενώ αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Ματζίντ Μπουγκέρα.

Ο Άρης στο μέτριο πρώτο του ημίχρονοαπείλησε από απόσταση με τον Τάτο στο 3' με απευθείας χτύπημα φάουλ όπου η μπάλα πέρασε ελάχιστα αουτ, από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Ο Μιλούνοβιτς στο 27΄, έδωσεστον Καπνίδη ο οποίος γύρισε το κορμί του και με το δεξί προσπάθησε να απειλήσει, αλλά μπλόκαρε το συρτό του σουτ ο Γκαραβέλης.

Στο 34' ο Τάτος πέρασεόποιον βρήκε μπροστά του από τα αριστερά, αλλά δεν βρέθηκε παίκτης του Άρη στο πέναλτι όπου γύρισε τη μπάλα ο αρχηγός των "κιτρινόμαυρων". Στο 45' ωστόσο ο αρχηγός του Άρη με δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής κέρδισε τον Γκαραβέλη για το 1-0.

Στο δεύτερο η ημίχρονο στο 55', ο Χαλκιαδάκης με εξαιρετικό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής κέρδισε τον Διούδη και ισοφάρισε σε 1-1. Από εκεί και πέρα ο Άρης δεν απείλησε μέχρι το 80' όταν η μπάλα από το σουτ του Μπουγκέρα πέρασε ελάχιστα αουτ και στο 87' από το σουτ του Τάτου βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πανθρακικού και το 1-1 έμεινε μέχρι τη λήξη ως το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος):Διούδης (81΄Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης (63΄Ανάκογλου), Τσουμάνης, Καράμπελας, Ιντζίδης (46΄Μπουγκέρα), Ρόβας (60΄Νέτο), Αντρέου (60΄Παυλίδης), Ίλιτς, Καπνίδης (74΄Βουτσιάς), Τάτος, Μιλούνοβιτς (46΄Μπαργκάν).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιάνος, Πετρούσης, Μπουγαϊδης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Καρδάρης, Ηλιάδης, Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ.

Έπαιξαν επίσης οι:Τζελέπης, Ρουσσάκης, Μωραϊτης, Ψάλτης, Κουσίδης, Κωστίκος, Μήλιος, Νικόλτσης, Ζυγκερίδης.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ