FOOTBALL LEAGUE

"Χρυσός" βαθμός στο 88' για Άρη, 1-1 με Παναχαϊκή

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Παναχαϊκή κρατούσε για 88 λεπτά τη νίκη, αλλά το γκολ του Ντούνη έφερε την ισοφάριση (1-1) για τον Άρη, ο οποίος διατήρησε το +7 από την ομάδα της Πάτρας και μοιράζεται πλέον την κορυφή της Football League με τον ΟΦΗ. (video)

Φανταστικό ματς διεξήχθη στην Πάτρα, στο κατάμεστο γήπεδο (sold out με εκτιμώμενη προσέλευση στους 7.000 θεατές) της Αγυιάς. Η Παναχαϊκή ήθελε μόνο τη νίκη απέναντι στον Άρη στην σπουδαιότερη αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής της Football League.

Και είναι η αλήθεια ότι για 88 λεπτά την κρατούσε σφιχτά στα χέρια της. Η ομάδα της Πάτρας πήρε το προβάδισμα στο 43' χάρη στο γκολ του Ελευθεριάδη.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κρατούσε υποδειγματικά το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου. Αλλά, στο 88ο λεπτό, οι "κίτρινοι" έφθασαν στην ισοφάριση.

Ο Ντούνης ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ με το δεξί πόδι, πέρασε την μπάλα από το τείχος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βρονταρά που είχε κάνει κίνηση από την άλλη πλευρά.

Βαθμός, ο οποίος αποδεικνύεται αυτή τη στιγμή "χρυσός" για τον Άρη. Διατήρησε την απόσταση επτά βαθμών από την τρίτη Παναχαϊκή και πλέον μοιράζεται την πρώτη θέση με τον ΟΦΗ.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ματς είχε κι αποβολές. Τρεις, όλες προς το τέλος. Στο 90ό λεπτό αποβλήθηκαν οι Ντάσιος και Μπαστακός για μεταξύ τους διαπληκτισμό και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βαλεριάνος με δεύτερη κίτρινη.

Στα μελανά σημεία, το περιστατικό που παρατηρήθηκε στη λήξη της αναμέτρηση. Ένας ανεκδιήγητος οπαδός των γηπεδούχων δευτερόλεπτα μετά το τέλος του ματς πέταξε από τα επίσημα ένα ποτήρι με καφέ προς τον τεχνικό του Άρη, Δημήτρη Σπανό.

Στα θετικά, το εντυπωσιακό κορεό που δημιούργησαν οι οπαδοί των γηπεδούχων. Το ανήρτησαν κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και ήταν εμπνευσμένο από τραγούδι της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

"Σαν ηφαίστειο που ξυπνά, εφτά γενιές σβηστό", ανέφερε το μήνυμα των φίλων της Παναχαϊκής, το οποίο συνδυάστηκε με ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται.

Ο Κώστας Κατσουράνης, τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, χαρακτήρισε ως επικίνδυνο τον διαιτητή της αναμέτρησης ανάμεσα στη Παναχαϊκή και τον Άρη με ανάρτησή λίγα λεπτά μετά τη λήξη αυτής.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος):Βρονταράς, Πολίμος (67’ Μπουτζίκος), Ντάσιος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Φουρλάνος (61’ Γκίνο), Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Αργυρόπουλος (79’ Μουστακόπουλος), Μωραΐτης.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός):Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου (83’ Μπαστακός), Μουμίν, Κάσσος, Παυλίδης (58’ Ντούνης), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος (75’ Πασάς).

ΤΡΙΑΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Η ΑΕ Καραϊσκάκης νίκησε 3-0 τον Πανσερραϊκό και πλέον απέχει 14 βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού. Η ομάδα της Άρτας παρέμεινε αήττητη για όγδοη αγωνιστική.

Το κλίμα στα "λιοντάρια" μετά από αυτή την ήττα έγινε χειρότερο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λουκίνας, ο οποίος πέτυχε τα δύο (πρώτα) εκ των τριών γκολ της ομάδας του.

Άνοιξε το σκορ στο 34' ύστερα από γύρισμα του Ψιάνου, ενώ διεύρυνε το προβάδισμα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπεκατώρου στο 68ο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε μετά από πέντε λεπτά (73') ο Μακρής, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μακρίδη.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Θεολόγου, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Μακρής (82' Δημητριάδης), Ψιάνος (69' Κόλλινς), Κυριάκης (85' Ευαγγέλου), Χούσος, Μακρίδης, Λουκίνας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης, Ποζατζίδης (72' Ενομό), Σιάκκας (54' Χατζητερζόγλου), Ρούσσος, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Δούμτσιος (46' Πόζογλου), Κάκκο, Γκούρτσας.

"ΠΟΝΤΙΟΙ" 6 X 6

Εύκολο απόγευμα στην Καλαμαριά για τον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος νίκησε 2-0 τον Αιγινιακό. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Μπρίτο οκτώ λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ ο Καλογέρης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε για να διευρύνει το προβάδισμα στο 29ο και 31ο λεπτό.

Το έκανε ο Χασομέρης, ο οποίος στο 53ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-0). Για έκτο διαδοχικό ματς έμεινε αήττητος ο Απόλλων Πόντου. Βέβαια, τα δύο εξ' αυτών ήταν άνευ αγώνα. Παρέμεινε εκτός ζώνης υποβιβασμού στη Γ' Εθνική ο Αιγινιακός, αλλά σίγουρα κινδυνεύει σοβαρά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί (68’ Καπίας), Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Καλογέρης, Τσεμπερίδης (68’ Βεργώνης), Χασομέρης, Ηλιάδης, Μπρίτο (78’ Λιόνης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης):Τόλιος, Βλάχος, Κρύπας, Λιόλιος, Τοπαλίδης (69’ Κούστα), Γκατσολάρι, Πέριτς (46’ Χότζιτς), Αντωνιάδης (58’ Τσολακίδης), Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Σοφιάνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΗ

Τα Τρίκαλα δεν έχουν να διεκδικήσουν στο εναπομείναν κομμάτι της σεζόν. Έχουν χάσει εδώ και καιρό το "τρένο" της ανόδου, δεν θα κινδυνεύσουν.

Έκαναν το χρέος τους απέναντι στον Παναιγιάλειο. Το γκολ της νίκης ήλθε από τον Γιαννιτσάνη στο 31ο λεπτό. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους Θεσσαλούς ύστερα από τέσσερα ματς "ανομβρίας" (τρεις ήττες και μία ισοπαλία). Εντός ζώνης υποβιβασμού οι "μελανόλευκοι".

ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας):Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Μάκος, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας, Γροντής (46’ Τόμιτς), Τσίπρας (70’ Ζγκούρι), Σαχινίδης (86’ Χιντζίδης), Γιαννιτσάνης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου):Τσάπαλος, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Πολιανίδης (56’ Κόκκορης), Γκούμας, Γραμματίκας, Τζανουλίνος (85' Καναβέτας), Σμίλτος (37’ Χαρίτος), Αγιούποφ, Ζαφειράκης.

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Η Δόξα Δράμας μένει σταθερά στην τέταρτη θέση μετά και τη νίκη (0-1) στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη. Οι "Μαυρετοί" έφθασαν στην πέμπτη τους νίκη στα τελευταία έξι ματς.

Η ομάδα της Δράμας βρίσκεται σε φόρμα, αλλά πλέον απέχει αρκετά από τους πρωτοπόρους και τις θέσεις ανόδου. Στο τέλος της αναμέτρησης, ακούστηκαν αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Εργοτέλη προς τους γηπεδούχους (ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Πάτας, Μπουρσέλης (54’ Αγγελόπουλος), Τσέλιος, Μπουτσάκης (80’ Κούρτι), Έφορντ (72’ Ιατρούδης), Κάιπερς, Σταματάκος.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σπυρόπουλος, Βαλλιάνος (31’ Πεταυράκης), Όστοϊτς, Γκότοβος, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (65’ Τζόκιτς), Βιτλής, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (85’ Σταματόπουλος), Κάσες.

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Ο Απόλλων Λάρισας δεν συνάντησε αντίσταση από την Αναγέννηση Καρδίτσας στο "Αλκαζάρ". Ήδη, από το πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 3-0.

Ο Τσιλούλης άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα στο 20', ο Κανούλας διεύρυνε το προβάδισμα στο 32' κι ο Σουλίδης έκανε το 3-0 στο 44' .

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα της Καρδίτσας παρέπαιε και οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων της Αναγέννησης που βρέθηκαν στη Λάρισα προς τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Βαζάκα, έντονες. Ο Κορέλας μείωσε στο 86' και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Κανούλα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Ν. Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής (71’ Καρακατσάνης), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας (85’ Ιβανίδης), Σουλίδης (65’ Λίταινας), Τσιλούλης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ(Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Μπούσδρας (46’ Μούτσιος), Μπιτέλης, Σουντουρά, Ρουσσάκης, Τζέκος, Χαντζάρας (85’ Κορέλας), Ντάγκρας (54’ Καραγιάννης).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο 17 Μαρτίου

Καλλιθέα - ΟΦΗ 1-3 (2' Συριόπουλος - 8' Μάνος, 43', 83' Ντίνας)

Κυριακή 18 Μαρτίου

Παναχαϊκή - Άρης 1-1 (43' Ελευθεριάδης / 88' Ντάσιος)

Εργοτέλης - Δόξα Δράμας 0-1 (55' Μαρκόπουλος)

Καραϊσκάκης Άρτας - Πανσερραϊκός 3-0 (34', 68' Λουκίνας, 73' Μακρής)

Απόλλων Λάρισας - Αναγέννηση Καρδίτσας 4-1 (20' Τσιλούλης, 32',93' Κανούλας, 43' Σουλίδης / 86' Κορέλας)

Τρίκαλα - Παναιγιάλειος 1-0 (31' Γιαννιτσάνης)

Απόλλων Πόντου - Αιγινιακός 2-0 (5' Μπρίτο, 53' Χασομέρης)

Βέροια - ΑΟΧ Κισσαμικός Δ.Δ.

Αχαρναϊκός - Σπάρτη Δ.Δ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΗ 54

2. Άρης 54

...............................................

3. Παναχαϊκή 47

4. Δόξα Δράμας 40

5. Απόλλων Λάρισας 37

6. ΑΟΧ Κισσαμικός 37

7. Απόλλων Πόντου 37

8. ΑΕ Καραϊσκάκης 36

9. Τρίκαλα 34

10. Σπάρτη 29

11. Αιγινιακός 23

12. Εργοτέλης 23

...............................................

13. Αναγέννηση Καρδίτσας 22

14. Παναιγιάλειος 20

15. Πανσερραϊκός 19

16. Καλλιθέα 15

17. Βέροια 5

18. Αχαρναϊκός -51

* Βέροια και Αχαρναϊκός έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23Η)

Σάββατο 24 Μαρτίου

ΑΟΧ Κισσαμικός - Άρης (15:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Περιβολίων)

Αν. Καρδίτσας - Καραϊσκάκης Άρτας (15:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Παναιγιάλειος - Καλλιθέα (15:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

Αιγινιακός - Απόλλων Λάρισας (15:00, «Γ. Παραλυκίδης»)

Απόλλων Πόντου - Τρίκαλα (15:00, Γήπεδο Καλαμαριάς)

ΟΦΗ - Εργοτέλης (17:00, «Θ. Βαρδινογιάννης»)

Σπάρτη - Βέροια Δ.Δ.

Πανσερραϊκός - Αχαρναϊκός Δ.Δ.

Κυριακή 25 Μαρτίου

Δόξα Δράμας - Παναχαϊκή (15:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Δόξας)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ