FOOTBALL LEAGUE

Χάνει το ματς η Λαμία!

Χάνει το ματς η Λαμία!
INTIME SPORTS

Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της Λαμίας, Χουσεΐν Μουμίν, καταθέτει η Αναγέννηση Καρδίτσας. Χάνει το ματς η ομάδα της Φθιώτιδας, αποχωρεί ο πρόεδρός της, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Χουσεΐν Μουμίν στο ματς Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας θα καταθέσει (μέχρι τις 15:30 δεν είχε κατατεθεί) η θεσσαλική ομάδα, προκειμένου να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0. Ο Χουσεϊν Μουμίν δεν αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Πιερικό, αλλά ο διαιτητής Κατσικογιάννης στο φύλλο αγώνα είναι καταπέλτης εναντίον του, γι' αυτό και τιμωρήθηκε με επτά αγωνιστικές.

Συγκεκριμένα, ο Κατσικογιάννης έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ενώ όλοι είχαν αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια ο Μουμίν έβρισε τα Θεία απευθυνόμενος προς τον πρώτο βοηθό, τον απώθησε, ενώ είπε στον διαιτητή: "Μην τολμήσεις να γράψεις τίποτα, θα σε γαμ... και θα σου κάνω μεγάλο κακό. Δεν ξέρεις ποιος είμαι"!, με τον ποδοσφαιριστή να ισχυρίζεται τα αντίθετα.

Σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή του Μουμίν, πληροφορίες από τη διοργανώτρια αρχή αναφέρουν ότι κανείς από την ΠΑΕ Λαμία δεν επικοινώνησε - ως όφειλε - με τη Football League για να ενημερωθεί σχετικά με τον κίνδυνο ποινής του ποδοσφαιριστή μετά τον αγώνα με τον Πιερικό. Έτσι, βάσει ΚΑΠ αν γίνει ένσταση, η Λαμία θα χάσει το παιχνίδι με 3-0 και παράλληλα θα της επιβληθεί πρόστιμο από 8 έως 40 χιλιάδες ευρώ.

Στη Λαμία υποστηρίζουν ότι υπάρχει ευθύνη και της διοργανώτριας αρχής, καθώς γνώριζαν ότι ο Μουμίν έχει τιμωρηθεί μόνο με κίτρινη κάρτα και υποστήριζαν ότι το φύλλο αγώνα εστάλη από τη Football League στις 14:30 της Τετάρτης, δηλαδή μισή ώρα πριν την έναρξη του ματς και το ποινολόγιο εστάλη στις 16:00.

Φεύγει ο Παπαϊωάννου

Τα παραπάνω φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Λαμίας, με τον πρόεδρό και μεγαλομέτοχό της της, Πανουργιά Παπαϊωάννου να σκέφτεται σοβαρά την αποχώρησή του από την ομάδα. Αυτό, πρόκειται να ανακοινώσει, σε συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ