FOOTBALL LEAGUE

Τρίτη σερί νίκη για τον Άρη, 2-1 τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι

FOOTBALL LEAGUE / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Άρης, Αχαρναϊκός, Ίλιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης διεύρυνε το νέο νικηφόρο του σερί στο Μενίδι επικρατώντας με 2-1 του Αχαρναϊκού για την 12η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League με τα γκολ που σημείωσαν οι Μπαργκάν και Ίλιτς.

Ο Άρης μετά τις εντός έδρας νίκες επί των Παναιγιάλειου και Πανσερραϊκού αδιεύρυνε το νέο νικηφόρο του σερί στο Μενίδι επικρατώντας με 2-1 του Αχαρναϊκού για την 12η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League με τα γκολ που σημείωσαν οι Μπαργκάν και Ίλιτς με πλασέ στο πρώτο ημίχρονο. Νίκη με την οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφθασε στον ένα βαθμό από την κορυφή της βαθμολογίας όπου βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης, την ίδια ώρα που ο Αχαρναϊκός γνώρισε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα του.

Στο παιχνίδι ο Αχαρναϊκός απείλησε πρώτος στο 6΄αλλά μετά από φάση διαρκείας στην άμυνα του Άρη ο Διούδης απομάκρυνε το πλασέ του Ντάγκρα από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 8΄ η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ από το σουτ που επιχείρησε ο Παυλίδης για τον Άρη.

Στο 10΄ όμως ο Άρης του Νίκου Αναστόπουλου άνοιξε το σκορ για το 0-1 χάρη στο ψύχραιμο πλασέ του Μπαργκάν μετά το λάθος του Μουστάκη που ακολούθησε της σέντρας του Ρόβα από τα 40 μέτρα. Ο Αχαρναϊκός αντέδρασε στο 13΄ με τον Διούδη να μπλοκάρει τη μπάλα από το σουτ του Ντάγκρα ενώ στο 29΄ ο Μουστάκης με το σουτ του σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Άρη.

Στο 32΄ ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του με τον Ίλιτς να κάνει το 0-2 με το πλασέ του Σέρβου επιθετικού σε κενή εστία αφού πέρασε τον Ψύχο ως αποτέλεσμα της κάθετης πάσας του Ρόβα. Οι "κίτρινοι" συνέχισαν να πιέζουν και στο 39΄ οι γηπεδούχοι απομάκρυναν τη μπάλα από το σουτ του Τσουμάνη και στο 42΄ο Ψύχος αρχικά απομάκρυνε το σουτ του Ντούνη και εν συνεχεία μπλόκαρε τη μπάλα από την κεφαλιά του Τάτου.

Εντούτοις στο 45΄ ο Αχαρναϊκός ήταν αυτός που σκόοραρε με τη σειρά του στο πρώτο ημίχρονο με τον Τσεμπερίδη να μειώνει σε 1-2 μετά από τη λάθος εκτίμηση του Καράμπελα. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπαργκάν δεν μπόρεσε να απειλήσει στο 46΄ αφού δεν έβαλε καλά το σώμα του όπως και στο 50΄ φλέρταρε με το να σκοράρει για δεύτερη φορά. Στο 53΄ το σουτ του Παπατόλιου δεν ανησύχησε τον Διούδη που μπλόκαρε το αδύναμο του Ντάγκρα στο 57΄.

Στο 60΄ ο Καπνίδης προ κενής εστίας μετά την πάσα του Τάτου δεν μπόρεσε να τριπλασιάσει τα τέρματα του Άρη, ενώ στο 81΄ όταν η μπάλα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματσούκα πέρασε πάνω από την εστία του Διούδη. Ο Αχαρναϊκός συνέχισε να πιέζει και στο 85΄ ο Διούδης απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Τζέφερσον μετά από το λάθος του Τζανακάκη για να απομακρύνουν οι φιλοξενούμενοι που απάντησαν στο 89΄ με τον Ψύχο να απομακρύνει τη μπάλα σε κόρνερ από την προσπάθεια του Παυλίδη.

Κάπως έτσι το υπέρ του Άρη 1-2 επί του Αχαρναϊκού είχε σαν αποτέλεσμα να παραμένει μέχρι τέλους στο Μενίδι και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίρνει ένα επαγγελματικό τρίποντο.

Αναμονή για Ταυλαρίδη, προς Τρίκαλα ο Αποστολίδης

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με τον Άρη δεν αγωνίστηκε ο τιμωρημένος ο Ραούλ Μπράβο, ο τραυματίας ο Ραφίκ Τζεμπούρ αλλά και οι ανέτοιμοι Πίτου Γκαρσία και Ούγκο Σόουζα. Την ίδια ώρα στα μεταγραφικά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού τηρείται στάση αναμονής για τον Στάθη Ταυλαρίδη μετά την προσφυγή που κατέθεσε για να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό κι ενώ στα υπόψη είναι πάντα ο Ουρουγουανός Εμιλιάνο Γκαρσία.

Κι όσο για τον Αχαρναϊκό το γεγονός ότι ο βασικός τερματοφύλακας Μανώλης Αποστολίδης δεν αγωνίστηκε είχε σαν αποτέλεσμα να αναπτυχθεί μεταγραφολογία σύμφωνα με την οποία οδεύει στα Τρίκαλα. Μία εξέλιξη καθόλου τυχαία αφού τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας είναι εδώ και μέρες ο γνώριμός του από τη συνεργασία τους σε Νίκη Βόλου, Λάρισα και Απόλλων Σμύρνης ο Αλέκος Βοσνιάδης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος):Ψύχος, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Ματσούκας, Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης, Ντάγκρας, Πλαβούκος, Μουστάκης, Νταμιάνος.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος):Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Παυλίδης, Ντούνης (65΄ Μιλούνοβιτς), Μπαργκάν (82΄ Τζανακάκης), Τάτος, Ιλιτς (58΄ Καπνίδης).

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ