FOOTBALL LEAGUE

Με ανατροπή ο Κισσαμικός, 2-1 τον Εργοτέλη

Με ανατροπή ο Κισσαμικός, 2-1 τον Εργοτέλη
Κισσαμικός INTIME SPORTS

Ο Κισσαμικός βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έκανε την ανατροπή και νίκησε 2-1 τον Εργοτέλη, για την 9η αγωνιστική της Football League. Η Κέρκυρα κατέστη ανέφικτο να περάσει νικηφόρα από το Μενίδι, μένοντας στο 0-0 με τον Αχαρναϊκό.

Αφεντικό στην Κρήτη ο Κισσαμικός. Μετά τη νίκη με 1-0 επί του ΑΟΧ, για την 4η αγωνιστική, η ομάδα του Καστελλίου επικράτησε με 2-1 του Εργοτέλη, στο ΔΑΚ Γάλλου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι του Σπύρου Μπαξεβάνου ήταν αποκαρδιωτικοί, αλλά στο δεύτερο μισό ανέλαβαν την πρωτοβουλία και έφτασαν στην ανατροπή.

Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος και αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες, πήρε προβάδισμα με τον Παμλίδη στο 45’. Με βελτιωμένο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο ο Κισσαμικός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61’ με τον Βαττή, που εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική μπαλιά του Λώττα. Στο 75’ ο Βαττής έκανε εκπληκτική προσπάθεια από τα αριστερά και έβγαλε ιδανική μπαλιά στον Μάντζη, που με πλασέ σημείωσε το 2-1. Στα λεπτά που απέμεναν οι Ηρακλειώτες δεν στάθηκαν ικανοί να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Αγριμάκη και έφτασαν στη σπουδαία νίκη.

Είναι αξιοσημείωτο πως η τελευταία επικράτηση του Κισσαμικού στη Football League ήταν εκ νέου με ομάδα της Κρήτης, τον ΑΟΧ. Ο Εργοτέλης όχι μόνο ταλαιπωρείται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα, υπέστη μια ακόμα ήττα, μένοντας στους 11 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον Κισσαμικό.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αγριμάκης, Σακελλαρίου, Σελινιωτάκης (9' Σμίλτος), Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Λώττας, Πότσι, Ταραλίδης, Μάνιας (65' Βλάχος), Βαττής (78' Τσικουδάκης), Μάντζης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Μάνος (78' Δωματάς), Κούτρης, Γιαλούσης, Πίτσος, Κυριακόπουλος, Στεφάνοβιτς, Καλέ, Κ. Καμαρά, Ντος Σάντος (72' Μπουρσέλης), Παμλίδης (76' Ίνιατς).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σφακιανάκης (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Καραγιαννίδης, Λιαμπότης (Αθηνών)

Η λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα του Κισσαμικού με τον Εργοτέλη

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Αχαρναϊκού με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League. Καλές χαμένες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, οι οποίες δεν βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα. Η πιο καλή στιγμή για τους Φαίακες καταγράφηκε στο 9', όταν ο Ντουαλά έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, αλλά στο 45' το σουτ του Ματσούκα από θέση βολής πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Κουτζαβασίλη. Στο δεύτερο μέρος αμφότερες οι ομάδες θα μπορούσαν να φτάσουν στο γκολ, αλλά η δυστοκία στην τελική προσπάθεια έπαιξε το ρόλο της στη λευκή ισοπαλία.

Με ανατροπή ο Κισσαμικός, 2-1 τον Εργοτέλη
INTIME SPORTS

Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία για τους Επτανήσιους του Άγγελου Διγκόζη μετά 1-1 με τη Ζάκυνθο και το 1-1 με τον ΑΟΧ. Ο Αχαρναϊκός από την πλευρά του έμεινε χωρίς νίκη από την 6η αγωνιστική, όταν και είχε επικρατήσει με 2-0 στην έδρα του τού Αγροτικού Αστέρα.

Με ανατροπή ο Κισσαμικός, 2-1 τον Εργοτέλη
INTIME SPORTS

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Μωυσιάδης, Χριστόπουλος, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Αθανασίου (74' Μαρής), Καλογερόπουλος (74' Ταμπάκης), Ματσούκας (86' Αναστασίου, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Όμο, Καρντόσο (86' Φάμπιο), Κόντος (65' Μακρίδης), Ζορμπάς, Ντουαλά, Καμπάνταης (59' Σουάνης).

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Λάμιας, Σερεμέτης (Μεσσηνίας)

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Κυριακή 22/11

Πανελευσινιακός - Πανσερραϊκός 1-0(51' Μποτωνάκης)

Ολυμπιακός Βόλου - Απόλλων Σμύρνης 1-2(66' Σκοπελίτης / 55' Τζιώρας, 81' Δεληζήσης)

Αγροτικός Αστέρας - Παναιγιάλειος 0-0

Ζάκυνθος – Τρίκαλα 1-0(60' Ναζίμ)

Λαμία – Παναχαϊκή 4-1(5' (πεν.) Λεάντρο, 27' Τζόκιτς, 30' Πίντο, 35' Καραγιάννης / 77' Σιατραβάνης)

Καλλιθέα - ΑΕΛ 0-1(45+1' Πάτο)

Δευτέρα 23/11

Αχαρναϊκός - Κέρκυρα 0-0

Κισσαμικός - Εργοτέλης 2-1 (61' Βαττής, 75' Μάντζης - 45' Παμλίδης)

Τρίτη 24/11

Χανιά - Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00)

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η βαθμολογία

1. ΑΕΛ 23

2. Τρίκαλα 17

3. Απόλλων Σμύρνης 16

4. Κέρκυρα 15

5. Κισσαμικός 14

6. Παναχαϊκή 14

7. Λαμία 13

8. Αναγέννηση Καρδίτσας 13

9. Χανιά 11

10. Εργοτέλης 11

11. Αχαρναϊκός 11

12. Καλλιθέα 11

13. Ολυμπιακός Βόλου 11

14. Αγροτικός Αστέρας 9

15. Παναιγιάλειος 9

16. Ζάκυνθος 9

17. Πανσερραϊκός 7

18.Πανελευσινιακός 3

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ