FOOTBALL LEAGUE

Τρίκαλα, η 15η ομάδα του Τάσου Κυριάκου

Τρίκαλα, η 15η ομάδα του Τάσου Κυριάκου
Κυριάκος INTIME SPORTS

Ο Τάσος Κυριάκος θα συνεχίσει την καριέρα του στα Τρίκαλα. Ο ΑΟΤ είναι η 15η ομάδα στην οποία θα παίξει μπάλα ο 37χρονος πια μέσος, ο οποίος κατά το παρελθόν στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με τον Ολυμπιακό, αλλά και Κύπρου με την Ομόνοια.

Τα φιλόδοξα Τρίκαλα (θα παίξουν στη Football League) είναι και επισήμως η επόμενη ομάδα του Τάσου Κυριάκου. Η 14η του 37χρονου μέσου, ο οποίος συνεχίζει να αγωνίζεται και δεν το παίρνει απόφαση να "κρεμάσει" τα παπούτσια του.

Είναι γεννημένος στις 14 Αυγούστου 1978 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Πελασγιώτιδα Λάρισας, περνώντας διαδοχικά από τον Απόλλωνα Λάρισας, την ΑΕΛ και την Καλλιθέα. Το 2005 μετεγγράφηκε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ το 2006 και τελικά κατέληξε στον Άρη το καλοκαίρι του 2006. Την σεζόν 2006-2007 είχε κάποιες συμμετοχές στην ομάδα των κιτρίνων, ενώ την επόμενη αγωνιστική χρονιά ουσιαστικώς παροπλίστηκε (μόνο 35 λεπτά συμμετοχής και αυτά ως αλλαγή σε 2 αγώνες πρωταθλήματος).

Στο μοναδικό αγώνα κυπέλλου που αγωνίστηκε - στις 11 Οκτωβρίου 2007, εναντίον του Αγίου Δημητρίου - πέτυχε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του. Τελικά αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με τον νεοφώτιστο στην Α' Εθνική Αστέρα Τρίπολης τον Ιανουάριο του 2008. Τον Αύγουστο του 2008, επέστρεψε για μια δεύτερη θητεία στην ομάδα της ΑΕΛ. Το 2009/10 αγωνίστηκε στην Ομόνοια Λευκωσίας κατακτώντας το πρωτάθλημα Κύπρου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα για δύο χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2012 εντάχθηκε στο δυναμικό της Νίκης Βόλου και ήταν ο αρχηγός της ομάδας. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το 2013 ο Ηρακλής και ο Πανηλειακός για να ακολουθήσει το 2014 ο Απόλλων Σμύρνης και τον Ιανουάριο ο Τύρναβος.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ