FOOTBALL LEAGUE

Τριάρες για τους γηπεδούχους στην Football League

Τριάρες για τους γηπεδούχους στην Football League

Αιγινιακός και Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησαν του Αγροτικού Αστέρα και της Ζακύνθου αντίστοιχα στα δυο ματς που ολοκλήρωσαν την 9η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική των πλέι άουτ στην Football League με δυο παιχνίδια στον όμιλο του Βορρά ανάμεσα στον Αιγιανιακό και τον Αγροτικό Αστέρα και αυτό ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τη Ζάκυνθο.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0 και 3-1 αντίστοιχα με την κατάσταση στον όμιλο να περιπλέκεται ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής καθώς όλες οι ομάδες είναι κοντά και μένει μόνο ένα παιχνίδι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

PLAY OUT ΒΟΡΡΑ

Αιγινιακός-Αγροτικός Αστέρας 3-0

Ο Αιγιανιακός προηγήθηκε στο 19' με κεφαλιά του Γουέλκαμ μετά από σέντρα του Αχαλινόπουλου ενώ το 2-0 έγινε στο 50' μετά από γύρισμα του Γουέλκαμ και σουτ του Ρίκκα. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από τον Δεμηρτζόγλου στο 60' μετά από πάσα του Γουέλκαμ και ωραία προσπάθεια του σκόρερ που απέφυγε δυο παίκτες.

Αιγινιακός (Διγκόζης): Μένκα, Μπονίγια, Λιόλιος, Ντος Σάντος, Αραμπατζής, Πέντα, Πολύζος, Ρίκκα (80' Μπερτέν), Δεμηρτζόγλου, Γουέλκαμ (75' Ζούρκος), Αχαλινόπουλος (68' Κυνηγόπουλος)

Αγροτικός Αστέρας (Διλμπέρης): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καραντασιάδης, Γεωργιάδης (54' Αθανασιάδης), Ντόικιτς, Βελλίνης, Καρακατσάνης (64' Θεοδωρίδης), Τσεμπερίδης, Μίλιτς, Ουσμάν (82' Έππας).

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ζάκυνθος 3-1

Στο ματς της Καρδίτσας οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 20' με τον Μπιτέλη να διαμορφώνει το 1-0 με κοντινό πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφεραν το ματς στα ίσια στο 27' όταν ο Μπλέτσας βγήκε τετ α τετ και με κοντινό σουτ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο 31' οι γηπεδούχοι κέρδισαν το πέναλτι και την αποβολή του Καμπούρη σε μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή αλλά ο Βουτσιάς που εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Το αριθμητικό μειονέκτημα της Ζακύνθου έπαιξε ρόλο στο δεύτερο μέρος ώστε οι γηπεδούχοι να πάρουν το προβάδισμα στο 59' με τον Μίχο και στο 71' ο Οικονόμου μετά από σέντρα του Μαυρία με κεφαλιά έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Θεοδωσιάδης): Κουτσόπουλος, Τζάνης, Οικονόμου (75' Κόντος), Δημόπουλος, Μίχος, Βουτσιάς (62' Μαυρίας), Μπιτέλης, Σάιν, Νίκιτς, Πέεφ (46' Παναγιωτόπουλος), Τζέκος.

Ζάκυνθος (Ακίνο): Πολίτης, Στασινόπουλος, Νόνης, Κυριακίδης, Καμπούρης, Κρισμάρεβιτς (82' Πέττας), Πιτταράς (69' Λέκκας), Ευθυμιάδης, Μπλέτσας, Χατζησάββας (59' Πλαβούκος), Τιλιόπουλος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΝΟΤΟΣ

1. Αχαρναϊκός 26

2. Παναιγιάλειος 20

3. Καλλιθέα 18

4. Ερμιονίδα 18

5. Ηρακλής Ψαχνών 13

6. Επισκοπή 1

ΒΟΡΡΑΣ

1. Αγροτικός Αστέρας 19

3. Ζάκυνθος 17

2. Τύρναβος 17

4. Αναγέννηση Καρδίτσας 16

5. Αιγινιακός 15

6. Πιερικός 1

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ