FOOTBALL LEAGUE

Τρεις προσθήκες στον Απόλλων Σμύρνης

Τρεις προσθήκες στον Απόλλων Σμύρνης
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την Πέμπτη (3/1) την απόκτηση των Γουμάγια, Φαρινόλα και Κιάσσου. Λύθηκε η συνεργασία με τον Ντουτσαρίδη. Διαβάστε την ανακοίνωση

Παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και επίσημα από την Πέμπτη (3/1) οι Γιώργος Γουμάγιας, Πάολο Φαρινόλα και Κώστας Κιάσσος.

Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της Ριζούπολης ο Παντελής Ντουτσαρίδης, καθώς λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

" Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γιώργου Γουμάγια, Πάολο Φαρινόλα και Κωνσταντίνου Κιάσσου.

Ο Γιώργος Γουμάγιας είναι γεννημένος στις 12/9/1978 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Τελευταία ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε, ήταν η Δόξα Δράμας ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καστοριά, ΑΕ Λεμεσού, ΑΛΚΗ Λάρνακας, Πανναυπλιακό, Πολύκαστρο, Θερμαϊκό Θέρμης, Πανθρακικό, Εθνικό Αστέρα, Πιερικό και Πανσερραϊκό. Έχει 112 συμμετοχές σε αγώνες της Β' Εθνικής κατηγορίας,55 σε αγώνες της Γ' Εθνικής και 12 σε αγώνες κυπέλλου. Στον Απόλλωνα θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 20.

Ο Πάολο Φαρινόλα είναι γεννημένος στις 22/2/1984 και αγωνίζεται ως σέντερ φορ και περιφερειακός επιθετικός. Τελευταία ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε, ήταν η Καλλιθέα ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Σκόντα Ξάνθη, Αχαρναϊκό, Μαρκό, Εθνικό Πειραιώς και Βέροια. Έχει 5 συμμετοχές σε αγώνες της Α' Εθνικής κατηγορίας, 171 (27 γκολ) σε αγώνες της Β' Εθνικής, 6 σε αγώνες της Γ' Εθνικής και 10 σε αγώνες κυπέλλου. Στον Απόλλωνα θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 13.

Ο Κωνσταντίνος Κιάσσος είναι γεννημένος στις 13/12/1975 και αγωνίζεται ως μέσος. Τελευταία ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε, ήταν ο Πανσερραϊκός ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, Ηρακλή, Νουμάνθια, Πανιώνιο, Ανόρθωση Αμμοχώστου, Λεβαδειακό, Φωστήρα, ΠΑΣ Γιάννινα και ΕΝΠ Παραλίμνι.

Έχει 268 συμμετοχές (24 γκολ) σε αγώνες της Α' Εθνικής κατηγορίας, 120 (4 γκολ) σε αγώνες της Β' Εθνικής, 6 σε αγώνες της Γ’ Εθνικής, 20 (3 γκολ) σε αγώνες της Α' κατηγορίας της Κύπρου, 3 σε αγώνες της Ισπανικής Primera και 63 (10 γκολ) σε αγώνες κυπέλλου. Στον Απόλλωνα θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 26.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παντελή Ντουτσαρίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ