FOOTBALL LEAGUE

Το πρόγραμμα των "μονομάχων" της Football League

Το πρόγραμμα των "μονομάχων" της Football League

Δώδεκα "στροφές" μένουν για το φινάλε της Football League και τρεις ομάδες διεκδικούν τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στη Super League. Δείτε το πρόγραμμα των Κέρκυρας, ΑΕΛ και Απόλλωνα Σμύρνης.

Μάχη μέχρι τέλους θα δώσουν Κέρκυρα, ΑΕΛ κι Απόλλων Σμύρνης στη Football League. Δύο μόνο, ωστόσο, θα χαμογελάσουν και θα πανηγυρίσουν την άνοδο στη Super League, της ερχόμενης σεζόν. Το Sport24.gr σας παρουσιάζει το πρόγραμμα των τριών "μονομάχων" της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Τα δύο "ρεπό" των Κέρκυρας κι Απόλλωνα Σμύρνης, το ένα λιγότερο της ΑΕΛ, τα δύο εντός "ντέρμπι" για την Κέρκυρα, αλλά και ο κοινός παρονομαστής. Και οι τρεις παίζουν την τελευταία αγωνιστική, εκτός έδρας. Δείτε αναλυτικά:

Αρχικά όσον αφορά στις μεταξύ τους μονομαχίες, εκεί άλλωστε όπου αναμένεται να κριθούν πολλά, Κέρκυρα και ΑΕΛ αναμετρώνται στο νησί των Φαιάκων για την 29η αγωνιστική, ενώ Κέρκυρα και Απόλλων Σμύρνης για την 31η αγωνιστική.

Αυτό σημαίνει ότι η Κέρκυρα έχει εντός έδρας τις δύο αναμετρήσεις, με τους άμεσους αντιπάλους της. Επίσης η Κέρκυρα, έχει ουσιαστικά 10 εναπομείναντα ματς, καθώς δεν θα παίξει με Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου, ομάδες που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Στις λοιπές αναμετρήσεις της πρωτοπόρου, ξεχωρίζουν οι δύσκολες έξοδοι σε Χανιά και Λαμία. Τελευταίο ματς, στον Εύοσμο, με Αγροτικό Αστέρα.

Όσον αφορά τη δεύτερη της κατάταξης, ΑΕΛ, έχει ουσιαστικά 11 εναπομείνασες αναμετρήσεις. Κι αυτό γιατί έχει παίξει με τον Εργοτέλη, ενώ την προσεχή αγωνιστική έχει στο πρόγραμμα τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος έχει αποχωρήσει από τη Football League. Το πιο δύσκολο - θεωρητικά - ματς που έχει είναι στην Κέρκυρα με τον τοπική ομάδα. Από τα υπόλοιπα ματς, ξεχωρίζει το "θεσσαλικό" ντέρμπι με τα Τρίκαλα. Τελευταίο ματς στο Μενίδι, με Αχαρναϊκό.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης, τώρα, που κι αυτός έχει ακόμη 10 ματς ουσιαστικά, δεδομένων των Ολυμπιακού Βόλου και Εργοτέλη. Πιο δύσκολο ματς, το εκτός έδρας με την Κέρκυρα. Από τα εκτός, ξεχωρίζουν αυτά με Κισσαμικό και Καλλιθέα, αλλά και το τελευταίο στις Σέρρες με τον τοπικό Πανσερραϊκό.

ΚΕΡΚΥΡΑ (48 β.)

Πανσερραϊκός - Κέρκυρα

Κέρκυρα - Ζάκυνθος

Χανιά - Κέρκυρα

Κέρκυρα - Αχαρναϊκός

Λαμία - Κέρκυρα

Κέρκυρα - ΑΕΛ

Παναιγιάλειος - Κέρκυρα

Εργοτέλης - Κέρκυρα 0-3 α.α

Κέρκυρα - Απόλλων Σμύρνης

Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα 0-3 α.α

Κέρκυρα - Κισσαμικός

Αγροτικός Αστέρας - Κέρκυρα

ΑΕΛ (47 β.)

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 0-3 α.α

ΑΕΛ - Κισσαμικός

Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΛ

ΑΕΛ - Καλλιθέα

ΑΕΛ - Παναχαϊκή

Κέρκυρα - ΑΕΛ

ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας

Τρίκαλα - ΑΕΛ

ΑΕΛ - Πανσερραϊκός

Ζάκυνθος - ΑΕΛ

ΑΕΛ - Χανιά

Αχαρναϊκός - ΑΕΛ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (45 β.)

Απόλλων Σμύρνης - Παναιγιάλειος

Εργοτέλης - Απόλλων Σμύρνης 0-3 α.α

Πανελευσινιακός - Απόλλων Σμύρνης

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός Βόλου 3-0 α.α

Κισσαμικός - Απόλλων Σμύρνης

Απόλλων Σμύρνης - Αγροτικός Αστέρας

Καλλιθέα - Απόλλων Σμύρνης

Απόλλων Σμύρνης - Παναχαϊκή

Κέρκυρα - Απόλλων Σμύρνης

Απόλλων Σμύρνης - Αναγέννηση Καρδίτσας

Απόλλων Σμύρνης - Τρίκαλα

Πανσερραϊκός - Απόλλων Σμύρνης

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ