FOOTBALL LEAGUE

"Τίτλοι τέλους" για Πανηλειακό

"Τίτλοι τέλους" για Πανηλειακό
INTIME SPORTS

Ο Πανηλειακός αποσύρεται από το πρωτάθλημα μετά από πολλά προβλήματα με στόχο την... αναγέννηση, όπως ανακοίνωσε ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Μετά τα τεράστια οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα, ο Θανάσης Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ότι αποσύρει τον Πανηλειακό από το πρωτάθλημα της Football League, καταγγέλλοντας απατηλές υποσχέσεις, καταδικαστικές διαιτησίες και υποσχόμενος μέσα από τη διάλυση, την... αναγέννηση.

Αναλυτικά η δήλωση του Θανάση Παπαγεωργίου:

"Αποφάσισα να προχωρήσω στην απόσυρση της ομάδας από τη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος. Γιατί δυστυχώς οι καταδικαστικές διαιτησίες και η γενικότερη αντιμετώπιση του Πανηλειακού, μας αφαιρούν κάθε τελευταία πιθανότητα να διεκδικήσουμε έστω και τώρα την παραμονή μας στην κατηγορία.

Είμαστε δυστυχώς στο στόχαστρο! Και στην κατάσταση αυτή που συνολικά έχει περιέλθει η ομάδα, έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο και οι απατηλές υποσχέσεις που μου έδωσαν το καλοκαίρι αυτοί που ανέλαβαν να προχωρήσουν την ομάδα, χωρίς όμως να κάνουν τίποτα από αυτά που δεσμευτήκαν. Με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος για ένα αδύναμο αγωνιστικό σύνολο, που δεν εμπνέει κανένα σεβασμό, ούτε μέσα στα γήπεδα, ούτε έξω από αυτά!

Το δικό μου όνειρο για τον Πανηλειακό ήταν και παραμένει, να έχει μία μεγάλη και δυνατή ομάδα αντάξια της ιστορίας του και του ονόματός του, για τον Πύργο, για την Αρχαία Ολυμπία την κοιτίδα του αθλητισμού, αλλά και την Ηλεία ολόκληρη.

Και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι να κάνουμε μία νέα μεγάλη ομάδα, που με την αγάπη, την συμπαράσταση και την στήριξη όλων θα φτάσει στην Α’ Εθνική κατηγορία!

Έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι στηρίζω και την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Αμαλιάδα και την Κουρούτα, καθώς και τον Νομό μου.

Έχω αποδείξει και πέρυσι ότι μπορώ να προχωρήσω στη δημιουργία μιας πολύ καλής ομάδας. Έτσι λοιπόν, προτίθεμαι την πρώτη κιόλας εβδομάδα του νέου έτους, να γίνει άμεσα η έναρξη των διαδικασιών για τη δημιουργία ενός μεγάλου Πανηλειακού. Που θα χτιστεί από την αρχή και με γερά θεμέλια θα γίνει μία ομάδα – πρότυπο.

Όπως κι εγώ τη θέλω και τη φαντάζομαι, αλλά και όλος ο κόσμος της. Έχω ήδη μιλήσει με τον δήμαρχο Πύργου κ. Λιατσή ώστε να ξεκινήσουν άμεσα και οι μελέτες για την αναμόρφωση του Σταδίου Πύργου. Με δημιουργία και σκεπαστής εξέδρας (ένα από τα πιο απαραίτητα στοιχεία ενός σύγχρονου γηπέδου), αλλά και του απαραίτητου νέου αγωνιστικού χώρου.

Με τη στήριξη και τη συμπαράσταση όλων μπορώ να τα καταφέρω. Έχω δώσει δείγματα γραφής για την ομάδα και τον τόπο μου και έχω όλη τη διάθεση να πετύχω σε αυτό το ΜΕΓΑΛΟ που ξεκινάμε".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ