FOOTBALL LEAGUE

Θρήνος για Μωυσιάδη

Θρήνος για Μωυσιάδη

Η οικογένεια του Αχαρναϊκού βυθίστηκε στο πένθος για τον χαμό του πρώην προέδρου της ομάδας, Γιώργου Μωυσιάδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή (13/9) το απόγευμα. Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι αιτίες του τραγικού συμβάντος.

Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Μωυσιάδης, άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή (13/9) το απόγευμα. Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι αιτίες του τραγικού συμβάντος. Ο εκλιπών βρισκόταν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι στο «τιμόνι» της ομάδας του Μενιδίου, της οποίας αρχηγός είναι ο αδερφός του, Στάθης, αποφασίζοντας πριν λίγο καιρό να αφήσει τα ηνία της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ:

"Μία μαύρη μέρα είναι η σημερινή για τον Αχαρναϊκό. Ο άνθρωπος που στήριξε την ομάδα στα δύσκολα δεν είναι πια μαζί μας. Ο Γιώργος Μωυσιάδης, πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά πάνω απ’ όλα ο πιο φανατικός υποστηρικτής της ομάδας μας από χτες βρίσκεται στην γειτονιά των Αγγέλων. Η Διοίκηση της ΠΑΕ, οι παίκτες, το προπονητικό team, αλλά και όλοι οι φίλαθλοι συντετριμμένοι εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια. Είναι βέβαιο πως τα λόγια αυτές τις δύσκολες ώρες δεν μπορούν να εκφράσουν κανένα συναίσθημα. Γι’ αυτό ας σιωπήσουμε όλοι και ας προσευχηθούμε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κάθε φορά που η ομάδα θα αγωνίζεται ο "ΜΩΥ" θα είναι στην σκέψη όλων μας. Καλό Ταξίδι Πρόεδρε…".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ