FOOTBALL LEAGUE

Την Τρίτη (2/8) η πρώτη προπόνηση της Σπάρτης

Την Τρίτη (2/8) η πρώτη προπόνηση της Σπάρτης
Σπάρτη ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Τρίτη (2/8) το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για την Σπάρτη εν όψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα στη Football League.

Για την Τρίτη το απόγευμα έχει οριστεί το πρώτο ραντεβού των παικτών της Σπάρτης ενόψει της νέας χρονιάς που θα βρει την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Football League. Σε αυτό το πρώτο ραντεβού θα βρεθούν σύμφωνα με όσα έκανε γνωστό η ίδια η Σπάρτη εννιά παίκτες που συνέβαλαν και πέρσι τα μέγιστα καθώς και τέσσερις νεοαποκτηθέντες ενώ η ενίσχυση της ομάδας θα είναι πλέον καθημερινή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στο πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν θα δώσουν το παρών εννιά παίκτες που πέρυσι συνέβαλλαν καθοριστικά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες, προεξάρχοντος του αρχηγού μας Ηλία Αναστασάκου.

Οι υπόλοιποι οκτώ παίκτες θα είναι οι Πέτρος Κραβαρίτης, Δημήτρης Σιώπης, Σταύρος Παναγιώτου, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, Χαράλαμπος Οικονομόπουλος, Βαγγέλης Αναστασόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος και Παναγιώτης Κατσίκης.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους να παρευρεθούν στην πρώτη επίσημη πανηγυρική προπόνηση της ομάδας μας που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν".

Οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες

Σε ότι έχει να κάνει με τους νεοαποκτηθέντες η Σπάρτη απέκτησε τους Μπουντόπουλο, Μπανούση, Παπαχρήστο και Γιαννίτση:

"Ο Γιώργος Μπουντόπουλος είναι γεννημένος στις 27/7/1990 και πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στον οποίο αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της περιόδου 2015-2016, συμπληρώνοντας 12 συμμετοχές ενώ πέτυχε και ένα γκολ. Ο 26χρονος επιθετικός το 2010 και για μια τριετία φορούσε τα χρώματα του Λεβαδειακού, ενώ τη σεζόν 2013-2014 μετακόμισε στον ΑΟ Χανιά όπου είχε μια γεμάτη χρονιά. Στη συνέχεια μετακόμισε στον Πανηλειακό ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Παναχαϊκή και ΑΕΛ.

Ο Κώστας Μπανούσης γεννήθηκε στις 23/1/1988 και την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ένας εκ των αρχηγών της ΑΕΛ, στο πρωτάθλημα της Football League και ένας από τους πρωταγωνιστές της ανόδου των Θεσσαλών στη Super League. Ο έμπειρος αμυντικός χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Λάρισας και το 2009 μεταπήδησε στον ΑΟ Χαϊδαρίου, όπου ξεχώρισε τόσο με τις ικανότητες του όσο και με την εκτελεστική του δεινότητα. Ακολούθως συνέχισε στον Πυρσό Γρεβενών και τον Εορδαϊκό ενώ το 2012 μετακόμισε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην τότε Football League2. Πριν την επιστροφή του στην ΑΕΛ το 2014 προηγήθηκε το πέρασμα του στον ΟΦΗ από το 2012 ως το 2015.

O Τάσος Παπαχρήστος είναι 23 ετών, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού και η τελευταία του ομάδα ήταν ο Παναιγιάλειος. Ο Παπαχρήστος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει να επιδείξει μια αξιοζήλευτη πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας αγωνιστεί σε Ναυπακτιακό Αστέρα (2010-2011), Πλατανιά (2011), Ρούβα (2012), Αστέρα Τρίπολης (2014-2015) και Πανθρακικό (2015-2016).

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά στον Άρη όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2011, όντας ο αρχηγός της ομάδας Κ20 του συλλόγου, που την προηγούμενη σεζόν είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο 24χρονος αμυντικός έμεινε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι και το πρώτο μισό της σεζόν 2014-2015 και στη συνέχεια "μετακόμισε" στην Καλλιθέα. Πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον Κισσαμικό στον οποίο συμπλήρωσε 28 συμμετοχές στη Football League που ολοκληρώθηκε ενώ πέτυχε και ένα γκολ".

Ακόμα δυο μεταγραφές

Το απόγευμα της Τρίτης η Σπάρτη ανακοίνωσε ακόμα δυο μεταγραφές, τους Αρσενίεβιτς και Βελλίνη οι οποίοι επίσης θα βρίσκονται στην πρώτη προπόνηση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το παρών στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (2/8, 17:30) στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης θα δώσουν δυο νέοι ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Νεμάνια Αρσενίεβιτς και Περικλή Βελλίνη.

Ο Νεμάνια Αρσενίεβιτς είναι γνωστός στη χώρα μας από την πετυχημένη παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης, όπου αγωνίστηκε από το δεύτερο μισό της σεζόν 2010-2011 έως το καλοκαίρι του 2013. Πριν έρθει στην Ελλάδα και την ομάδα της Τρίπολης, ο 30χρονος Σέρβος αγωνιζόταν στην Σεβοϊνό. Πέρυσι έπαιζε με τα χρώματα της Ραντ Βελιγραδίου, στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Σερβίας, έχοντας μια γεμάτη σεζόν με 5 γκολ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Νόβι Παζάρ (26 συμμ/9 γκολ) και στη Γιαγκοντίνα (22 συμμ/2 γκολ).

Ο Περικλής Βελλίνης γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1993 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ένωση Αποστόλου Παύλου.

Γρήγορα ξεχώρισε για τις ικανότητες του και την έφεση στο σκοράρισμα και το 2013 μετακόμισε στον Αγροτικό Αστέρα. Στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα του Ευόσμου συμπλήρωσε 30 συμμετοχές (24 στη Γ’ Εθνική και 6 στο Κύπελλο). Ακολούθησαν άλλες δυο γεμάτες χρονιές στη Football League με τον Αγροτικό Αστέρα, όπου ο νεαρός άσος συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ