FOOTBALL LEAGUE

Θέλουν πρόστιμα με δόσεις

Θέλουν πρόστιμα με δόσεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Football League το ταμείο είναι μείον. Τι ζητήθηκε από την ΕΠΟ στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο και τι απάντησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Τζανόπουλος

Η σέντρα στην Football League δεν έχει γίνει ακόμη αφού οι συζητήσεις με την NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος συνεχίζονται. Στην «μικρή κατηγορία» ψάχνουν για λεφτά αφού το ταμείο είναι μείον.

Στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο, το παρών έδωσε και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Μιχάλης Τζανόπουλος, που είναι και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην Ένωση Β’ εθνικής.

Δεν ήταν λίγοι λοιπόν, οι πρόεδροι των ΠΑΕ που του ζήτησαν να γίνει τροποποίηση και να μπορούν οι ομάδες της κατηγορίας να πληρώνουν τα πρόστιμα για την συμπεριφορά των οπαδών τους από την πειθαρχική επιτροπή σε δόσεις!

Να σημειωθεί ότι ο πειθαρχικός κώδικας άλλαξε (εκ νέου) πρόσφατα και τα προβλεπόμενα πρόστιμα μειώθηκαν ενώ και στο περσινό πρωτάθλημα είχε ζητηθεί η αντικατάσταση του αθλητικού δικαστή Ελευθέριου Βόμβα για τον οποίο υπήρχαν διαμαρτυρίες εξαιτίας των ποινών που επέβαλλε.

Η απάντηση που πήραν μάλλον δεν τους ικανοποίησε. Ο Μ. Τζανόπουλος υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν το επιτρέπει η UEFA, πετώντας ουσιαστικά από πάνω του στην ευθύνη.

Photo Credits: Action Images

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ