Θέλουν πρόστιμα με δόσεις - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Θέλουν πρόστιμα με δόσεις

Θέλουν πρόστιμα με δόσεις

Στην Football League το ταμείο είναι μείον. Τι ζητήθηκε από την ΕΠΟ στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο και τι απάντησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Τζανόπουλος

Η σέντρα στην Football League δεν έχει γίνει ακόμη αφού οι συζητήσεις με την NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος συνεχίζονται. Στην «μικρή κατηγορία» ψάχνουν για λεφτά αφού το ταμείο είναι μείον.

Στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο, το παρών έδωσε και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Μιχάλης Τζανόπουλος, που είναι και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην Ένωση Β’ εθνικής.

Δεν ήταν λίγοι λοιπόν, οι πρόεδροι των ΠΑΕ που του ζήτησαν να γίνει τροποποίηση και να μπορούν οι ομάδες της κατηγορίας να πληρώνουν τα πρόστιμα για την συμπεριφορά των οπαδών τους από την πειθαρχική επιτροπή σε δόσεις!

Να σημειωθεί ότι ο πειθαρχικός κώδικας άλλαξε (εκ νέου) πρόσφατα και τα προβλεπόμενα πρόστιμα μειώθηκαν ενώ και στο περσινό πρωτάθλημα είχε ζητηθεί η αντικατάσταση του αθλητικού δικαστή Ελευθέριου Βόμβα για τον οποίο υπήρχαν διαμαρτυρίες εξαιτίας των ποινών που επέβαλλε.

Η απάντηση που πήραν μάλλον δεν τους ικανοποίησε. Ο Μ. Τζανόπουλος υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν το επιτρέπει η UEFA, πετώντας ουσιαστικά από πάνω του στην ευθύνη.

Photo Credits: Action Images

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

Οι 11 στάμπες που πραγματικά θέλουμε στις μπλούζες μας

Ο Τσε, ο Μέσι, το άγαλμα της Ελευθερίας είναι πια μπανάλ. Άλλα θέλουν οι καιροί και τα T-Shirts μας.

ΑΥΤΟΚΙΙΝΗΤΟ

ΑΥΤΟΚΙΙΝΗΤΟ

Ιστορίες Στρατιωτικής Τρέλας: Ειδικότητα οδηγός!

Ποια καταλληλότερη ημέρα από την 28η Οκτωβρίου, για να οδηγηθούμε νοερά πίσω, στις μέρες της θητείας;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24