FOOTBALL LEAGUE

Τέλος ο Σούλης Παπαδόπουλος

Τέλος ο Σούλης Παπαδόπουλος
Σούλης Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Δεν θα συνεχίσει να καθοδηγεί τα Χανιά ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Η ΠΑΕ, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Η Π.Α.Ε Α.Ο. Χανιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο. Οι λόγοι της αποχώρησης του από την ομάδα είναι οικογενειακοί και δεν του επιτρέπουν αυτή την περίοδο, να βρίσκεται μακριά από την Αθήνα. Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε μια συνάντηση με την διοίκηση όπου αποφασίστηκε από κοινού να λύσουν την συνεργασία τους.

Η οικογένεια του ΑΟ Χανιά, ευχαριστεί τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Προσωρινά στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο κ. Κυριάκος Γρηγοράκης, Χανιώτης προπονητής με συνεργάτη τον κ. Σταύρο Παπανδρέου».

Από την πλευρά του ο Παπαδόπουλος υποστήριξε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου, την διοίκηση, τους εργαζόμενους στην Π.Α.Ε και το φίλαθλο κοινό των Χανίων για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και τους εύχομαι να επιτύχουν τους στόχους τους».

Στον πάγκο των Χανίων ο Σούλης Παπαδόπουλος μέτρησε δύο νίκες (Παναιτωλικό και Φωστήρα), μία ήττα (ΑΕΚ) και δύο ισοπαλίες (Ερμιονίδα και Ολυμπιακό Βόλου).

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ