FOOTBALL LEAGUE

Τα "διαμάντια" της Football League

Τα "διαμάντια" της Football League

Δείτε ποιοι παίκτες ξεχώρισαν στην football league και θα μπορούσαν ν' απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό κατά την διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν και προς το παρόν ρίχνει το βάρος στο εξωτερικό και σε παίκτες από ομάδες της Super League.

Ωστόσο, είναι πιθανό στην πορεία οι Πράσινοι ν' ασχοληθούν και με παίκτες που ξεχώρισαν στο φετινό πρωτάθλημα της Football League και έχουν προοπτικές εξέλιξης. Άλλωστε ήδη κάποιοι από τους παίκτες που θ' αναφέρουμε απασχόλησαν το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού πριν λίγο καιρό.

Μιχάλης Μανιάς (23 ετών, επιθετικός, Απόλλων Σμύρνης)

Είναι ξεκάθαρα ο ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Στις αρχές της σεζόν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και να βρει την θέση του στην αρχική ενδεκάδα του Απόλλωνα, όμως από την στιγμή που βρήκε τον ρυθμό του ξεχώρισε για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα.

Παρά το ύψος του (1,87μ.) μπορεί και κινείται με ιδιαίτερη άνεση στην αντίπαλη περιοχή, έχει καλές τοποθετήσεις, πιέζει τους αντίπαλους αμυντικούς και φροντίζει πάντα να είναι μέσα στις φάσεις, γι' αυτό τον λόγο και μέχρι τώρα έχει σημειώσει 17 γκολ σε 35 συμμετοχές με την φανέλα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

Ξεκίνησε την καριέρα του από το Μοσχάτο, το 2010 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟ Ρουφ (δόθηκε μια σεζόν δανεικός στην Γλυφάδα), την περασμένη σεζόν είχε 7 γκολ σε 19 συμμετοχές στην Football League 2 και το καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα όπου κάνει εξαιρετική σεζόν.

Ολόκληρο το θέμα στα prasinanea.gr

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ