FOOTBALL LEAGUE

Τα παιχνίδια της Κυριακής

Τα παιχνίδια της Κυριακής
Football League INTIME SPORTS

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το μενού της 3ης αγωνιστικής της Football League. Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα και τα τελευταία νέα των ομάδων.

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής άνοιξε την Παρασκευή με το διπλό της Κέρκυρας στην Ελευσίνα επί του Πανελευσινιακού. Το Σάββατο η ΑΕΛ νίκησε με 1-0 τον Παναιγιάλειο και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Την Κυριακή (11/10), λοιπόν, έχουμε έξι σπουδαίες αναμετρήσεις με την αγωνιστική να ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τον αγώνα ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Αχαρναϊκό.

Ας δούμε όμως τον αναλυτικό βαθμολογικό πίνακα και στη συνέχεια τα παιχνίδια της Κυριακής μαζί με τα τελευταία νέα των ομάδων.

Η βαθμολογία (3η αγωνιστική)

1: ΑΕΛ 9

2: Κασσιόπη 6 (2 παιχνίδια)

3: Τρίκαλα 4 (2 παιχνίδια)

4: Απόλλων Σμύρνης 4 (2 παιχνίδια)

5: Χανιά 4 (2 παιχνίδια)

6: Ζάκυνθος 3 (2 παιχνίδια)

7: Εργοτέλης 3 (2 παιχνίδια)

8: Καλλιθέα 3 (2 παιχνίδια)

9: Λαμία 3 (2 παιχνίδια)

10: Κισσαμικός 1 (1 παιχνίδι)

11: Αγροτικός Αστέρας 1 (2 παιχνίδια)

12: Αχαρναϊκός 1 (2 παιχνίδια)

13: Αναγέννηση Καρδίτσας 1 (2 παιχνίδια)

14: Παναιγιάλειος 1

15: Παναχαϊκή 0 (κανένα παιχνίδι)

16: Πανσερραϊκός 0 (κανένα παιχνίδι)

17: Ολυμπιακός Βόλου 0 (1 παιχνίδι)

18: Πανελευσινιακός 0 (2 παιχνίδια)

Δείτε ΕΔΩ τον υπεραναλυτικό βαθμολογικό πίνακα τόσο για την Ελλάδα όσο και για τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Τα παιχνίδια της Κυριακής

Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναχαϊκή 16:00

Χωρίς απουσίες οι γηπεδούχοι της Καρδίτσας με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να δίνει έμφαση στην επιθετική συμπεριφορά της ομάδας του, μιας και η Αναγέννηση δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ μετά από δυο αγωνιστικές. Από άλλη πλευρά η Παναχαϊκή ταξίδεψε για την Καρδίτσα χωρίς τον νεαρό αμυντικό Καρβουνιάρη και τον Πινδώνη που δεν είναι ακόμα στο 100%.

Εργοτέλης - Λαμία 16:00

Μετά το τρελό διπλό στο Μενίδι επί του Αχαρναϊκού (γύρισε το ματς μέσα σε δυο λεπτά), ο Εργοτέλης ψάχνει τη δεύτερη νίκη του στην Κρήτη. Το έργο του Γιάσμικο Βέλιτς μόνο εύκολο δεν είναι, αφού δεν έχει στη διάθεση του τους: Πίτσο, Γενιτσαρίδη, Γαρεφαλάκη και τους Αχμέντ και Κάσα Καμαρά. Πολλές οι απουσίες και για την Λαμία του Βαζάκα. Εκτός έμειναν οι: Καραγιάννης, Μπουλούλης, Καλλέργης, Τσιλούλης και Αλεξίου.

Τρίκαλα - Καλλιθέα 16:00

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τα Τρίκαλα με τον Αρσενίεβιτς που έμεινε εκτός αποστολής. Έτσι ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν βρίσκονται επίσης οι: Φλιούκας, Βάσκεθ, Τοπίδης και Βουτσέλας.

Απουσίες θα έχει όμως και η Καλλιθέα με τον Νίκο Παντελή να μην υπολογίζει σε επτά ποδοσφαιριστές! Οι φιλοξενούμενοι θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις.

Πανσερραϊκός - Αγροτικός Αστέρας 16:00

Επιτέλους πρώτο παιχνίδι για τον Πανσερραϊκό τη φετινή περίοδο! Ο Κώστας Βασιλακάκης πήρε στην αποστολή τον Ολίσε που θα δώσει μεγάλη βοήθεια στη μεσαία γραμμή. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρούτσης, Ντα Κόστα (τραυματίας) και ο Κιόσε.

Λίγες απουσίες θα έχει και ο Αγροτικός Αστέρας που θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό σε μία δύσκολη έδρα.

Ολυμπιακός Βόλου - Χανιά 16:00

Μετά την ήττα από την Ζάκυνθο στον Ολυμπιακό Βόλου θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν το τρίποντο απέναντι στα Χανιά. Ο Χαραλαμπίδης έχει κάποιες απουσίες, αφού εκτός έμειθνε ο Διαμαντόπουλος (επιθετικός) και οι Κυζιρίδης, Νικολόπουλος, Σκοπελίτης, Κεσίδης και Αλαμάνης. Στα Χανιά τώρα, εκτός έμειναν οι Σαΐν και Καρτσαμπάς, ενώ επέστρεψε ο Παγώνης.

Ζάκυνθος - Κισσαμικός 16:00

Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Βόλου στην Ζάκυνθο θέλουν και δεύτερο τρίποντο στην έδρα τους. Ο Νίκιτς είναι αμφίβολος, ενώ ίσως υπάρξουν 1-2 προβλήματα ακόμα της τελευταίας στιγμής. Στο στρατόπεδο του Κισσαμικού τώρα, ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν έχει ετοιμοπόλεμους τους: Λούνα, Τσιμότζι και τον Αρμάνδο Πουλίδο.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ