FOOTBALL LEAGUE

Τα γκολ της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÏÍÇ - ÁÑÇÓ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÏÍÇ - ÁÑÇÓ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τις αναμετρήσεις του Σαββάτου (18/3) και Κυριακής (19/3) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. (videos)

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ στο άλλο ματς του Σαββάτου τα Τρίκαλα έφυγαν με το διπλό από το "Γεντί Κουλέ" επικρατώντας με 1-0 του ΟΦΗ. Την Κυριακή, ο Άρης έφυγε με το τρίποντο από την Καλλονή επικρατώντας με 1-0 της τοπικής νησιωτικής ομάδας χάρη στο γκολ του Μπράνα Ίλιτς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Στην Ελευσίνα, Πανελευσινιακός και Λαμία δεν κατάφεραν να σκοράρουν και μοιραία αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Με το ίδιο σκορ (1-1) έληξαν οι αναμετρήσεις Αγροτικός Αστέρας - Παναιγιάλειος και Πανσερραϊκός - Καλλιθέα, ενώ σπουδαίες νίκες πήραν ο Αιγινιακός (με 1-0 επί της Σπάρτης) και τα Χανιά (1-2 εκτός έδρας επί του Αχαρναϊκού). Δείτε όλα τα γκολ που σημειώθηκαν στις αναμετρήσεις του Σαββάτου (18/3) και Κυριακής (19/3) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ