ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ
Δάνειο στον ΠΑΟ μέσω Μαρινάκη
Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για το αυτονόητο: Για το πόσο ανάγκη έχει ο Ολυμπιακός έναν ισχυρό Παναθηναϊκό. Σε σημείο που να έτρεχε να του εξασφαλίσει το δάνειο.
Συμπληρώθηκε το πρωτάθλημα της Football League, καθώς μετά την κλήρωση η ομάδα Α είναι η ΑΕΛ και η ομάδα Β ο Πανσερραϊκός
Συμπληρώθηκε την Παρασκευή (4/11) το παζλ του πρωταθλήματος της Football League, μετά και την οριστική συμμετοχή σε αυτό της ΑΕΛ και του Πανσερραϊκού.
Έτσι μετά την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι η ομάδα Α και η ΠΑΕ Πανσερραϊκός η ομάδα Β.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Κατόπιν κλήρωσης που διεξήχθη στα γραφεία της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, τις θέσεις των ομάδων Α και Β (όπως αυτές ορίστηκαν στην από 03/10/11 κλήρωση του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ), έλαβαν οι ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ αντίστοιχα".
Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για το αυτονόητο: Για το πόσο ανάγκη έχει ο Ολυμπιακός έναν ισχυρό Παναθηναϊκό. Σε σημείο που να έτρεχε να του εξασφαλίσει το δάνειο.
Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ θα συναντηθούν για όγδοη φορά σε τελικό Κυπέλλου. Διαβάστε στο Sport24.gr την ιστορία των βασκο-καταλανικών αναμετρήσεων, από τη στέψη του Αλφόνσο το 1902 μέχρι τον πρώτο τίτλο της Pep Team το 2009 (φωτογραφίες, videos)
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ ζήτησε νέα παράταση για να απαντήσει στον Ολυμπιακό. Την ερχόμενη Τετάρτη θα έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Ιμπαγάσα. Όλες οι εξελίξεις στο Sport24.gr
Ένα περίεργο δέμα έκανε την εμφάνιση του στο Γκραντ Πρι του Μονακό με τους πυροτεχνουργούς να πραγματοποιούν ελεγχόμενη έκρηξη.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ματαίωσαν το ραντεβού ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Ανδρέα Βγενόπουλο
Το όνομα του αδερφού του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, Οδυσσέα, έπεσε στο τραπέζι την ώρα που έκλεινε η μεταγραφή του νεαρού άσου της Ξάνθης.