FOOTBALL LEAGUE

Στούπας: "Έχω μπει στο μάτι κάποιου"

Στούπας: "Έχω μπει στο μάτι κάποιου"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας, με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό, υποστήριξε ότι η επίθεση που δέχθηκε την Τετάρτη έξω από τη Football League, μόνο τυχαίο περιστατικό δεν ήταν.

Ο Γιώργος Στούπας, πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, δέχθηκε επίθεση με γκλομπ από κουκουλοφόρο το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από τα γραφεία της Football League, και σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3" περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης, εκφράζοντας την αίσθησή του ότι έχει μπει στο μάτι κάποιου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Στούπα:

"Την ώρα της επίθεσης, επειδή έγινε σε ένα σημείο όπου είναι μέρος διακίνησης, πίστεψα πως ήταν μια τυχαία επίθεση από κάποιον που… τρελάθηκε. Αυτή ήταν η αρχική μου σκέψη. Μετά, όταν έπεσα, μου έδωσε μία με ένα γκλομπ. Σηκώθηκα για να τον κυνηγήσω.

Νόμιζα πως δέχθηκα επίθεση από κάποιο πρεζόνι. Μου είπαν πως ανέβηκα σε ένα μηχανάκι κι έφυγε. Φορούσε κουκούλα. Δεν ήταν τυχαίο περιστατικό, ούτε τυφλό χτύπημα. Η αίσθησή μου είναι πως έχω μπει στο μάτι κάποιου», ενώ ξεκαθάρισε πως «ποτέ δεν είχα απειλές ή κακές σχέσεις. Το θέμα είναι ποδοσφαιρικό. Ο τόπος που επιλέχθηκε ήταν για να μου στείλουν κάποιο μήνυμα. Μετά το συμβούλιο δέχθηκα την επίθεση. Δεν είχα κάποια ποδοσφαιρική κόντρα".

Για τις φήμες που ήθελαν το συμβάν να σχετίζεται με πιθανή «κόντρα» του με τον αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, είπε: "Mε τον Παπακωνσταντίνου είμαι φίλος κι αδελφός πολύ πριν το ποδόσφαιρο. Τα γραφεία μας είναι δίπλα-δίπλα. Μάλιστα από κάποιες εκπομπές έχω κατηγορηθεί κιόλας για τις σχέσεις που έχουμε. Είμαι σε επαφή με την αστυνομία. Αναζητούν υλικό από κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή», ενώ ξεκαθάρισε πως «δεν φοβάμαι καθόλου. Ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα με κάποια ομάδα ή σε κάποιο γήπεδο. Όμως όταν χτυπάς κάποιον στο κεφάλι, δεν στέλνεις απλά ένα μήνυμα. Αυτός έκανε ένα τυφλό χτύπημα. Θα προσπαθήσω να μάθω αν ήμουν επιλεγμένος στόχος".

Για την αναβολή της πρεμιέρας της Football League, είπε: "Χωρίς να είμαστε επενδυτές ή χορηγοί, προσπαθούμε να έχουμε την ομάδα σε αξιοπρεπές επίπεδο. Πρέπει κάποια στιγμή να αναδείξουμε το τεράστιο πρόβλημα της Β' Εθνικής. Δεν ζητάμε να μας εξασφαλίσει κάποιος το μπάτζετ για να κάνουμε το… κομμάτι μας ως πρόεδροι. Πιστεύουμε πως προσφέρουμε στην προβολή του ΟΠΑΠ. Επίσης έχουμε υπέρογκα έξοδα για την εποχή που ζούμε. Επρόκειτο για μια σχεδόν ομόφωνη απόφαση, καθώς μόνον η Καλλιθέα μειοψήφησε.

Ακόμα και η ΑΕΚ συμμετείχε στη λήψη της απόφασης. Θα προσπαθήσουμε το ταχύτερο δυνατόν να κάνουμε τα ραντεβού με τους ανθρώπους που αναφέραμε στην ανακοίνωσή μας, για να τους δώσουμε να καταλάβουν τι προσφέρουμε στον τόπο μας. Δεν ζητάμε ελεημοσύνες, ούτε να μας καλύψουν το μπάτζετ κάθε ομάδας. Έχουμε έξοδα διοργανώτριας που είναι μεγάλα, παίκτες κι υπαλλήλους που πρέπει να πληρώσουμε. Και μην ξεχνάμε ότι έχουμε και τις ομάδες Κ19 που υποχρεούμαστε να συντηρούμε."

Σχετικά με το μπάτζετ των ομάδων της Football League, είπε: "Mια ομάδα Β' εθνικής δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ από ΟΠΑΠ και τηλεοπτικά σε ό,τι αφορά στα έσοδα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει μπάτζετ μικρότερο των 800.000 ευρώ. Άρα μια ομάδα αν δεν έχει κόσμο μπαίνει μέσα πολύ. Αν δεν μπορείς να μαζέψεις κόσμο και να βρεις χορηγίες ή να βάλεις το χέρι στην τσέπη, ας μην είσαι πρόεδρος".

Τέλος, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα σχετικά με επαφές με τον Λεβαδειακό και τη Χαλκίδα για πιθανή συγχώνευση, είπε: "Για τον Λεβαδειακό το ακούω από εσάς. Δεν είχα συζητήσει ποτέ με τον Γιάννη Κομπότη. Για Χαλκίδα ισχύει σε κάποιον βαθμό. Είχα μιλήσει με οικονομικούς παράγοντες της πόλης, ώστε να προσπαθούσαμε να κάνουμε μια πιο μεγάλη προσπάθεια. Δεν κατέστη δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο, παρότι το κλίμα ήταν καλό. Μπορεί στο μέλλον να το ξαναδούμε"

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ