FOOTBALL LEAGUE

Στον "άερα" το Κισσαμικός - ΟΦΗ

Στον "άερα" το Κισσαμικός - ΟΦΗ
Κισσαμικός, ΟΦΗ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Χανιά έχουν θέσει εν αμφιβόλω την αναμέτρηση του Κισσαμικού με τον ΟΦΗ. Τι δήλωσε στο Sport24.gr ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Καστελλίου, Αντώνης Ροκάκης. (PHOTO).

Αμφίβολη είναι η διεξαγωγή του αγώνα του Κισσαμικού με τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική της Football League, που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (31/10, 15.00), στο γήπεδο του Μάλεμε. Η έντονη βροχόπτωση έχει ως αποτέλεσμα να έχει πλημμυρίσει ο αγωνιστικός χώρος.

Ο ιδιοκτήτης του Κισσαμικού, Αντώνης Ροκάκης, δήλωσε στο Sport24.gr: " Οποιαδήποτε πρόβλεψη και αν κάνουμε τώρα σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα θα πέσουμε έξω. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες".

Σημειώνεται ότι η αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται ήδη στα Χανιά. Οι δύο ομάδες δεδομένα θα πάνε στο γήπεδο και θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι. Υπενθυμίζεται ότι διαιτητής έχει οριστεί ο Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), με βοηθούς τους Φίλο (Βοιωτίας) και Κοκμοτό (Ρεθύμνου).

Η ΠΑΕ ΟΦΗ δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της την κάτωθι εικόνα από το γήπεδο του Μάλεμε:

Στον "άερα" το Κισσαμικός - ΟΦΗ

Σε δελτίο Τύπου η ομάδα του Ηρακλείου ανέφερε: "Αυτήν την εικόνα αντίκρισαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ στην επίσκεψη που έκαναν την Δευτέρα το μεσημέρι στο γήπεδο του Μάλεμε στα Χανιά, όπου έχει προγραμματιστεί το παχνίδι Κισσαμικός-ΟΦΗ στις 5μμ για την πρώτη αγωνιστική της Football league. Οι καιρικές συνθήκες στην Κρήτη, είναι πολύ κακές με βροχή και δυνατό αέρα, ενώ το γήπεδο, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που ανέβασε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην επίσημη ιστοσελίδα της της, ofi1925.gr έχει μετατραπεί σε λίμνη.

Ακόμη, ο δυνατός αέρας (το γήπεδο είναι κοντά στη θάλασσα) επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Το πρωί της Δευτέρας επισκέφθηκαν το γήπεδο του Μάλεμε ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ Σταύρος Λαμπράκης και το μέλος της διοίκησης Κώστας Ζερβάκης και ενημέρωσαν σχετικά την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες, για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Η αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται απο την Κυριακή το απόγευμα στα Χανιά και έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής. Ο ΟΦΗ θα μεταβεί κανονικά στο γήπεδο, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί και θα περιμένει την απόφαση των αξιωματούχων του αγώνα, για το αν θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση".

Photo credits: Action Images

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ