FOOTBALL LEAGUE

Στο ίδιο έργο θεατής ο Άρης, 1-1 με τον Αγροτικό Αστέρα

FOOTBALL LEAGUE / ÁÃÑÏÔÉÊÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÃÑÏÔÉÊÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το εξαιρετικό γκολ του Ίλιτς στο 53΄ δεν ήταν αρκετό για τον Άρη στον Εύοσμο αφού ο Φιλίπε ισοφάρισε σε 1-1 για τον Αγροτικό Αστέρα στο 86' σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. (VIDEO)

Το εντυπωσιακό γκολ του Ίλιτς στο 53΄ δεν αποδείχθηκε αρκετό για τον Άρη ώστε να καταφέρει να αποδράσει από τον Εύοσμο αφού ο Αγροτικός Αστέρας ισοφάρισε στο 86΄ με τον Φιλίπε στο τελικό 1-1 σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Για ένα ακόμη ματς οι "κιτρινόμαυροι" προηγήθηκαν και εκεί που έδειχναν ότι θα καθάριζαν το ματς δέχτηκαν την ισοφάριση, όπως ακριβώς και στην Ριζούπολη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον πόντο που πήρε μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από τη 2η Λαμία και στους έξι από τον πρωτοπόρο Απόλλων Σμύρνης στο κυνήγι της ανόδου στη Super League με τη νέα απώλεια ωστόσο να είναι πολύ πιθανό να φέρει εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του Νίκου Αναστόπουλου στην άκρη του πάγκου της.

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο 4' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου, που ξεκίνησε βασικός όπως και ο Πίτου Γκαρσία, με την μπάλα να πέρασε σε κόρνερ. Ο Αγροτικός Αστέρας θέλησε να απαντήσει στο 9΄ αλλά το σουτ του Τάι δεν ανησύχησε τον Διούδη.

Στο 11' ο Γιακουμής μπλόκαρε τη μπάλα από την κεφαλιά του Τάτου από εξαιρετική θέση, ενώ στο 18΄ ο Μπαργκάν δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά από τη σέντρα του Μιλούνοβιτς. Μέχρι το ημίωρο ο Άρης έψαχνε να βρει διαδρόμους προς την εστία των "σταχυοφόρων", με τη μπάλα από το σουτ του Μπαργκάν στο 37΄ να πέρασε μακριά άουτ.

Η ομάδα του Αναστόπουλου ανέβασε τους ρυθμούς του στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου και απείλησε δις με τον Ίλιτς. Αρχικά στο 40' το πλασέ του οποίου απομάκρυναν οι αμυντικοί του Αγροτικού Αστέρα και στο 44΄ η μπάλα από το σουτ του εντός της περιοχής πέρασε λίγο άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιακουμή.

Ο Σέρβος επιθετικός του Άρη ωστόσο κατάφερε να χριστεί σκόρερ και να ανοίξει το σκορ στο 53΄με ένα απίστευτο γκολ του από τη γραμμή του άουτ, καθώς η μπάλα πήρε ψιλοκρεμαστή τροχιά πριν καταλήξει στα δίχτυα. Ο Γιακουμής στο 63΄ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το αριστερό σουτ του Μπαργκάν, ενώ από αυτό που επιχείρησε στο 66΄ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 86΄ όμως ο Φιλίπε που είχε περάσει στο παιχνίδι τέσσερα λεπτά πιο πριν σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης για τον Αγροτικό Αστέρα για το τελικό 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στο γήπεδο του Ευόσμου έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης. Υπενθυμίζεται πως ο 38χρονος επιχειρηματίας τις τελευταίες δύο μέρες είχε βρεθεί και στις προπονήσεις της ομάδας όπου είχε και ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές της.

Πλέον όμως μετά τη νέα απώλεια δύο βαθμών στο δρόμο της ανόδου στη Super League απομένει να φανεί αν θα συνεχιστεί η στήριξη στο πλευρό του τεχνικού των "κιτρίνων" Νίκου Αναστόπουλου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νεντίδης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Γκότοβος, Αργυρίου, Κουκόλης, Τάϊ, Τριανταφυλλάκος, Τεγούσης, Δεινόπαππας (82΄ Βουτσιάς), Μέρντοβιτς (63΄ Πάτο), Γκέσιος (82΄ Φιλίπε).

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης (89΄ Καπνίδης), Σόουζα, Ταυλαρίδης, Παυλίδης, Ίλιτς, Πίτου Γκαρσία, Μιλούνοβιτς (64΄ Νέτο), Τάτος (84΄ Ραούλ Μπράβο), Μπαργκάν.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 2-0 ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Στο άλλο ματς της Τετάρτης που διεξήχθη στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς από το πρώτο ημίχρονο με 2-0.

Το 1-0 έγινε με πέναλτι στο 33'. Ο Μάιγκα ανέτρεψε τον Κουσκουνά και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Αρναρέλης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για τα Τρίκαλα.

Εννιά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Κουσκουνά. Ο Ρομπέρ βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Κουσκουνά και εκείνος με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0 για τα Τρίκαλα.

Στο δεύτερο 45λεπτο δεν συνέβη κάτι αξιοσημείωτο πλην του γεγονότος ότι και οι δυο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Αρναρέλης, Μούτσα.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Βοσνιάδης):Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (29' Αρναρέλης), Γκόλιας, Πίντο, Βέρτζος, Μουμίν, Μαχαμάτ (78' Γιαννιτσάνης), Ρομπέρ, Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς (65' Πίντο), Κουσκουνάς

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Υφαντής (67' Τσιλούλης), Μπιτέλης (79' Ντεμπελέ), Ντάνκουα (58' Χαλκιαδάκης), Ντατά, Μούτσα, Κρητικός.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τετάρτη 15/2

Αγροτικός Αστέρας-Άρης 1-1 1-0 (86' Φιλίπε/52' Ίλιτς)

ΑΟ Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0 (33' Αρναρέλης, 42' Κουσκουνάς)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Σμύρνης 37

2. Λαμία 34 *

3. Άρης 31

4. Αγροτικός 29

5. Σπάρτη 24

6. ΟΦΗ 24

7. ΑΟΧ 21

8. Τρίκαλα 21*

9. Παναιγιάλειος 19

10. Αχαρναϊκός 17

11. Κισσαμικός 16

12. Πανσερραϊκός 16 *

13. Αναγέννηση Καρδίτσας 16 *

14. Καλλιθέα 15

15. Αιγινιακός 12

16. Καλλονή 9

17. Πανελευσινιακός 7

18. Πανθρακικός 0

-Οι ομάδες με * έχουν ένα ματς λιγότερο.

- Ο Πανθρακικός έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ

1. Ηλιόπουλος (Σπάρτη) 7

2. Βασιλόγιαννης (Λαμία) 6

. Σταματής (ΑΟΧ) 6

. Γκέσιος (Αγροτικός) 6

. Αλμπάνης (Απόλλων) 6

. Κουσκουνάς (Τρίκαλα 6)

6. Διαμαντόπουλος (Απόλλων) 5

. Ντουρμισάι (Λαμία) 5

. Ματσούκας (Αχαρναϊκός-Λαμία) 5

. Πετρόπουλος (Απόλλων) 5

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ