Στο Διαιτητικό Δικαστήριο η αναδιάρθρωση - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο η αναδιάρθρωση

ΕΠΟ

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο η αναδιάρθρωση

Το ΔΣ της ΕΠΟ δεν πρόκειται να αποφασίσει για την κάλυψη των κενών θέσεων του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου στη Football League και παραπέμπει το θέμα στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Πρόσθετο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί να περιμένουν οι δευτεραθλήτριες της Football League 2, προκειμένου να πληροφορηθούν αν και κάτω από ποιες προϋποθέσεις, θα καταλάβουν τις θέσεις των ΟΦΗ και Νίκη Βόλου στη Football League.

Οι δύο ομάδες έχουν διαλυθεί ως ΠΑΕ και θα υποβιβαστούν στην ερασιτεχνική κατηγορία και όχι στη δεύτερη επαγγελματική, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ωστόσο, οι Άρης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Παναργειακός και Κηφισιά αναμένουν την απόφαση της ΕΠΟ για τις αναπληρώσεις, όμως, το ΔΣ της Ομοσπονδίας δεν προτίθεται να πάρει την ευθύνη στη συνεδρίαση της 10/7.

Αντίθετα, θα παραπέμψει την υπόθεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ώστε να εκδώσει εκείνο την ετυμηγορία του. Όμως, αυτή η κίνηση δημιουργεί περαιτέρω καθυστερήσεις στο σχεδιασμό των ομάδων, διότι δεν γνωρίζουν την κατηγορία που θα αγωνίζονται σε δύο μήνες!

SHARE:
ΤΑΞΙΔΙ

ΤΑΞΙΔΙ

Έλληνας στις Βρυξέλλες

Ένα βιωματικό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Χαμός στο twitter για την απόφαση του ΣτΕ

"Ξεσάλωσαν" οι χρήστες του twitter, μετά την ακύρωση του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24