FOOTBALL LEAGUE

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο η αναδιάρθρωση

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο η αναδιάρθρωση
ΕΠΟ INTIME SPORTS

Το ΔΣ της ΕΠΟ δεν πρόκειται να αποφασίσει για την κάλυψη των κενών θέσεων του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου στη Football League και παραπέμπει το θέμα στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Πρόσθετο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί να περιμένουν οι δευτεραθλήτριες της Football League 2, προκειμένου να πληροφορηθούν αν και κάτω από ποιες προϋποθέσεις, θα καταλάβουν τις θέσεις των ΟΦΗ και Νίκη Βόλου στη Football League.

Οι δύο ομάδες έχουν διαλυθεί ως ΠΑΕ και θα υποβιβαστούν στην ερασιτεχνική κατηγορία και όχι στη δεύτερη επαγγελματική, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ωστόσο, οι Άρης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Παναργειακός και Κηφισιά αναμένουν την απόφαση της ΕΠΟ για τις αναπληρώσεις, όμως, το ΔΣ της Ομοσπονδίας δεν προτίθεται να πάρει την ευθύνη στη συνεδρίαση της 10/7.

Αντίθετα, θα παραπέμψει την υπόθεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ώστε να εκδώσει εκείνο την ετυμηγορία του. Όμως, αυτή η κίνηση δημιουργεί περαιτέρω καθυστερήσεις στο σχεδιασμό των ομάδων, διότι δεν γνωρίζουν την κατηγορία που θα αγωνίζονται σε δύο μήνες!

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ