FOOTBALL LEAGUE

Στο +9 από τον ΟΦΗ ο Απόλλων Σμύρνης

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Απόλλων Σμύρνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης "σκαρφάλωσε" εκ νέου στην κορυφή της Stoiximan.gr Football League μετά το "διπλό" επί του Πανελευσινιακού. Στο +9 από τον ΟΦΗ η "Ελαφρά Ταξιαρχία". Νίκες για ΑΟΤ, Αγροτικό, Παναιγιάλειο και Καλλιθέα.

Η 12η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League ολοκληρώθηκε και ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας δώσει όλα του τα παιχνίδια, σε αντίθεση με Λαμία και Άρη που είναι σε δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα, που έχουν ένα ματς λιγότερο. Ο ΟΦΗ μετά το "στραπάτσο" με την ομάδα της Φθιώτιδας είναι 5ος!

Ο Απόλλων Σμύρνης του Άκη Μάντζιου εξακολουθεί και είναι η ομάδα που δεν έχει ηττηθεί ακόμα στην Stoiximan.gr Football League ύστερα από 12 αγωνιστικές. Την Κυριακή (22/1) η Ελαφρά Ταξιαρχία τέθηκε αντιμέτωπη με τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Τσούπρου (28'), κατόρθωσε να φτάσει στην ανατροπή με 3-1. Ο Κάσσος στο 38' ισοφάρισε σε 1-1, ο Κονέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 69' έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Ριζούπολης, ενώ στο 86' ο Διαμαντόπουλος σημείωσε το τρίτο γκολ. Ο Τζάνης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μετά από χτύπημα που είχε στο ρινικό οστό.

Ο Αγροτικός Αστέρας συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Υποδέχτηκε στον Εύοσμο τη Σπάρτη και την έριξε στο καναβάτσο με 3-0. Στην έδρα τους οι "πράσινοι" έχουν πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Με την επικράτηση αυτή η ομάδα του Νίκου Νεντίδη είναι στην 4η θέση, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο στόπερ Κουκόλης ήταν αυτός που σκόραρε στο 51' και στο 67', ενώ ο νεοαποκτηθείς Βουτσιάς έγραψε το τελικό 3-0. Οι Λάκωνες, που παρατάχθηκαν στο γήπεδο με 13 παίκτες, έμειναν για έβδομο παιχνίδι χωρίς νίκη, αν και στα τελευταία πέντε μετρούσαν μόνο ισοπαλίες.

FOOTBALL LEAGUE / ÁÃÑÏÔÉÊÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÓÐÁÑÔÇ (MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÃÑÏÔÉÊÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÓÐÁÑÔÇ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τα Τρίκαλα άλωσαν τη Λέσβο, καθώς επικράτησαν 2-0 της Καλλονής. Νικηφόρο ντεμπούτο έκανε στον πάγκο των Θεσσαλών ο Αλέκος Βοσνιάδης. Τα γκολ του ΑΟΤ σημείωσαν, μάλιστα, δύο πρώην παίκτες της ΑΕΛΚ, οι Γκόλιας και Στεφάνοβιτς. Οι "κυανέρυθροι" έφτασαν τους 15 βαθμούς, ενώ η Καλλονή έχει μείνει στους 6, χωρίς ακόμα να έχει πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα. Τα πλάνα του προπονητή των ηττημένων, Δημήτρη Γαβαλά, ανατράπηκαν, αφού τόσο στο 14' όσο και στο 51' έγιναν δύο αναγκαστικές αλλαγές. Μάλιστα οι Λεάντρο και Σοφιάνης μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για ράμματα στο κεφάλι ύστερα από σύγκρουση που είχαν.

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÏÍÇ - ÔÑÉÊÁËÁ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÏÍÇ - ÔÑÉÊÁËÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιγιάλειος, που έχει ανέβει αισθητά με τον Δημήτρη Σπανό στην τεχνική ηγεσία, νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στο 83' ο Τσιλιγκίρης. Το είχε κερδίσει στο 81' η ομάδα του Αιγίου ύστερα από χέρι που έκανε ο Μπιτέλης, ο οποίος δέχτηκε και κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη). Οι "μελανόλευκοι" διατήρησαν το εντός έδρας αήττητο, ενώ οι Θεσσαλοί, που έχουν παράπονα από τη διαιτησία, γνώρισαν την πρώτη τους ήττα εκτός έδρας μετά από τέσσερα ματς.

FOOTBALL LEAGUE / ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ - ×ÁÍÉÁ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ - ×ÁÍÉÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο ντέρμπι των Χανίων, Κισσαμικός και ΑΟΧ έμειναν στο 0-0. Ο Κισσαμικός δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης μέσα στο 2017, ενώ με τον Σάκη Παπαβασιλείου στον πάγκο του ο ΑΟΧ απέσπασε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λευκή ισοπαλία και στις Σέρρες ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Πανθρακικό. Οι Σερραίοι είχαν δύο δοκάρια, το ένα στο 56' με τον Τσελεπίδη και το άλλο στο 57' με τον Τσιμίκα. Χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά οι δύο εστίες δεν παραβιάστηκαν. Μετά το 0-0, ο Πανσερραϊκός είναι 8ος στους 14 βαθμούς (έχει ματς λιγότερο), ενώ ο Πανθρακικός 12ος με 12 βαθμούς.

Σπουδαίο "διπλό" πανηγύρισε η Καλλιθέα στη βόρεια Πιερία επί του Αιγινιακού (0-1). Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά κατέκτησε το πρώτο της εκτός έδρας τρίποντο στην Football League, μετά από έξι αγώνες, και πήρε νίκη- ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20' με τον Γουόρντεν, ισοφαρίστηκαν στο 38' με πλασέ του Ζγκούρι, ενώ το δεύτερο γκολ της αθηναϊκής ομάδας σημείωσε στο 83' ο Σταματάκος.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
FOOTBALL LEAGUE / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ EUROKINISSI SPORTS

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μακρυωνίτης, Τσίγκρος, Τσούπρος, Γραικός, Καμπούρης, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Κασνέτση (80' Κωνσταντινίδης), Νίασον (71' Αγγελούδης), Ακούζιε (46' Κορομηλάς), Πρίντεμπς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Γεωργακόπουλος, Πάνος, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Ντάσιος, Κονέ, Κάσσος, Κρητικός (62' Ρομάνο), Τζάνης (45' Πετρόπουλος), Αλμπάνης, Διαμαντόπουλος (89' Καλλέργης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανούσος (Λακωνίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Πριόνας, Περιβολάρης (Εύβοιας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος (88’ Τοπαλίδης), Πασαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη, Γκατσολάρι, Ρανγκέλοφ (59’ Παπαδόπουλος), Μπουρντουζάν.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Συριόπουλος, Σταμόπουλος, Τσώνης, Γκίνη, Τσίπρας, Μπέλης, Σμυρλής (71’ Ηλιάδης), Γουόρντεν (57’ Κρεββατάς), Σταματάκος (90+2’ Σταματάκος), Πάτας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζούγρας (Κοζάνης)

ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδόπουλος (Κοζάνης), Δεμερτζής (Πέλλας)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς):Μανιάτης (14’ Μαλλής), Σάββα, Αποστόλου (46’ Αγριμάκης), Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Ρεπετσάς, Γιώργου, Λίταινας, Λαμπράκης, Φράγκος, Σοφιάνης (51’ Κροτσίδας).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης):Αθανασόπουλος, Σαρακατσάνος, Γκόλιας, Πίντο (52’ Βέρτζος), Αρναρέλλης (83’ Καμπλιώνης), Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Γιαννιτσάνης (62’ Τζάκσον), Κουσκουνάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)

ΒΟΗΘΟΙ:Κοτζαμανίδης, Χαλβατζάκος (Πειραιά)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ):Μέλκας, Στέβιτς, Καψάλης, Τσελεπίδης, Παπατζίκος, Φουσού, Ρούτσης (11 λ. τρ. Κανούλας), Τσιμίκας, Κάκκο (78' Κτιστόπουλος), Τσούτσης (84' Τάντιτς), Γκούρτσας

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ):Γκαραβέλης, Πολίμος, Κάρδαρης, Μπουγαΐδης, Πετρούσης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ρουσσάκης (63' Φουρκάν), Μήλιος, Ζιγκερίδης (80' Κωστίκος), Κυριαλάνης (61' Μπεκατώρος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λυμπούδης (Μακεδονίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Αϊναλής, Τυριακίδης (Μακεδονίας)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός):Στρέζος, Ρότα, Μωυσίδης, Στίκας, Ντέμο, Καζναφέρης, Μπούζας, Κατίδης (46’ Ξόμπλιος), Σκαρτσίλας, Κρητικός (80’ Καζβιρόπουλος), Τσιλιγκίρης (85’ Κοντοές

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος):Κουτσόπουλος, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα (86’ Ξέρρας), Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνκουα, Υφαντής (77’ Βουκομάνοβιτς), Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι (65’ Τσιλούλης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)

ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλιάκα (Λέσβου), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Κουκόλης, Γκότοβος, Τάι, Χατζής (37’ λ.τρ. Θεοδωρίδης), Τεγούσης, Πάτο (65’ Βουτσιάς), Δεινόπαπας, Γκέσιος.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Παναγιώτου, Καρτσαμπάς, Κατσίκης, Γιαννίτσης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Αναστασόπουλος, Οικονομόπουλος, Λώττας, Ηλιόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

ΒΟΗΘΟΙ: Σάββας, Καμπούρης (Σερρών)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Κουρέλλας, Τιάγκο Σίλβα, Γκούμας (85' Γιαλούσης), Μαρτίνεθ, Κίκε (67' Βλάχος), Ποκόνγκ (77' Θέος), Μάντζης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (62' Βανκεβάι), Αποστολόπουλος, Σταματής (78' Μηλιώτης), Βαρούχας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)

ΒΟΗΘΟΙ: Κουράκης (Ηρακλείου), Κρετσίμος (Δυτ. Αττικής)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Σάββατο (22/1)

Αχαρναϊκός - Άρης 1-2 (45'+2' Τσεμπερίδης - 10' Μπαργκάν, 32' Ίλιτς)

ΟΦΗ - Λαμία 1-2 (59' Βουό - 66' Nτουρμισάι, 72' Όμο)

Κυριακή (22/1)

Πανελευσινιακός - Απόλλων Σμύρνης 1-3 (28' Τσούπρος - 38' Κάσσος, 69' Κονέ, 86' Διαμαντόπουλος)

Καλλονή - Τρίκαλα 0-2 (7' Γκόλιας, 31' Στεφάνοβιτς)

Κισσαμικός - ΑΟΧ 0-0

Πανσερραϊκός - Πανθρακικός 0-0

Αιγινιακός - Καλλιθέα 1-2 (38' Ζγκούρι - 20' Γουόρντεν, 83' Σταματάκος)

Αγροτικός Αστέρας - Σπάρτη 3-0 (51', 66' Κουκόλης, 77' Βουτσιάς)

Παναιγιάλειος - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (83' πεν. Τσιλιγκίρης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Σμύρνης 30

2. Λαμία 28 *

.............................................................

3. Άρης 26 *

4. Αγροτικός 22 *

5. ΟΦΗ 21

6. ΑΟ Τρίκαλα 15 **

7. Παναιγιάλειος 15

8. Πανσερραϊκός 14

9. Αχαρναϊκός 14

10. Σπάρτη 14

11. Κισσαμικός 13

12. Πανθρακικός 12

13. Καλλιθέα 11

14. ΑΟΧ 10 **

.............................................................

15. Αιγινιακός 10

16. Αν. Καρδίτσας 9 **

17. Πανελευσινιακός 6

18. Καλλονή 6

-Οι ομάδες με * έχουν ένα ματς λιγότερο.

-Οι ομάδες με ** έχουν δύο ματς λιγότερα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13Η)

Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Άρης - ΟΦΗ (15:00 ΕΡΤ, «Κλ. Βικελίδης»)

Κυριακή 29 Ιανουαρίου

Απόλλων - Λαμία (15:00 ΕΡΤ, Γήπεδο Ριζούπολης)

Τρίκαλα - Πανελευσινιακός (15:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

Χανιά - Καλλονή (15:00)

Πανθρακικός - Αχαρναϊκός (15:00, ΔΑΚ Κομοτηνής)

Καλλιθέα - Κισσαμικός (15:00, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας)

Σπάρτη - Πανσερραϊκός (15:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)

Παναιγιάλειος - Αιγινιακός (15:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

Αν. Καρδίτσας - Αγροτικός Αστέρας (15:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρίτη σερί νίκη για τον Άρη, 2-1 τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι
Ένταση και ξύλο στο Μενίδι
Μεγάλη νίκη και πρωτιά για τη Λαμία, 2-1 τον ΟΦΗ
ΠΑΕ Άρης: "Το σχέδιο της Αστυνομίας απέτυχε παταγωδώς. Από θαύμα δεν έχουμε θύματα"
Τέλος ο Νιόπλιας, πάει για Παπαδόπουλο ο ΟΦΗ
TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ