FOOTBALL LEAGUE

Στην Superleague ο ΟΦΗ

Στην Superleague ο ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Μετά από δύο χρόνια ο ΟΦΗ επέστρεψε στην Superleague, καθώς η Δόξα Δράμας δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο ματς της 5ης αγωνιστικής των πλέϊ οφ και οι Κρητικοί κέρδισαν το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0. Δεν θα τιμωρηθεί εκτός απροόπτου η ομάδα της Δράμας

Στην Superleague ανήκει πλέον ο ΟΦΗ πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλέϊ οφ της Football League. Ο αγώνας τηςε 5ης αγωνιστικής των πλέϊ οφ της Football League με την Δόξα Δράμας στο γήπεδο της Καλλιθέας δεν έγινε, καθώς η ομάδα της Δράμας δεν κατάφερε να αγωνιστεί και έτσι οι Κρητικοί κέρδισαν το παιχνίδι με 3-0 και επιστρέφουν στην μεγάλη κατηγορία, ύστερα από δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα, στο "Ελ Πάσο" παρουσιάστηκε πριν την επίσημη έναρξη του αγώνα (20.30), ο γενικός αρχηγός της Δόξας Αντώνης Κασδοβασίλης, έχοντας μαζί του τα δελτία των έξι διαθέσιμων παικτών που είχε στην διάθεσή του ο Μιχάλης Γρηγορίου και τις ιατρικές γνωματεύσεις από το νοσοκομείο που πιστοποιούν ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Μάλιστα, η ΠΑΕ της Δράμας έστειλε σχετικό έγγραφο στην διοργανώτρια αρχή το πρωί, του Σαββάτου ακολουθώντας τις οδηγίες του νομικού της συμβούλου. Επίσης, εκτός απροόπτου η επιτροπή πρωταθλήματος της Football League δεν θα παραπέμψει το θέμα στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Έτσι, η ενδεκάδα του ΟΦΗ παρατάχθηκε κανονικά στο γήπεδο μαζί με το διαιτητικό τρίο, στην συνέχεια ο διαιτητής Αμπάρκιολης σφύριξε την λήξη του αγώνα και έκλεισε το φύλλο αγώνα, μηδενίζοντας στο συγκεκριμένο ματς την Δόξα και ο ΟΦΗ πηρε τη νίκη στα χαρτιά με 3-0.

Μετά από τα παραπάνω, η ομάδα της Κρήτης εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς που ήθελε για την άνοδο και ο αγώνας της Δευτέρας (1/8) κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου θα έχει τον χαρακτήρα της φιέστας ανόδου στην Superleague.

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Διαγόρας έκανε δεκτή την πρόταση του ΟΦΗ να διεξαχθεί ο αγώνας της Δευτέρας στην Κρήτη και στο "Γεντί Κουλέ", προκειμένου ο ΟΦΗ να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους του την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

ΟΦΗ-Δόξα Δράμας 3-0 (α.α.)

Λεβαδειακός-Διαγόρας 4-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΗ 15

2. Λεβαδειακός 12

3. Δόξα Δράμας 6

4. Διαγόρας 1

Επόμενη αγωνιστική (6η)

Δευτέρα (1/8)

Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας (20.30)

ΟΦΗ-Διαγόρας (20.30)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ