FOOTBALL LEAGUE

Σταθερά πρώτος ο Απόλλων, νίκες για ΟΦΗ και Τρίκαλα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ (FOOTBALL LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)  ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ (FOOTBALL LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ICON

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν συνάντησε αντίσταση από την Καλλονή και τη συνέτριψε με 4-0, ενώ εύκολα νίκησαν ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα τους Αχαρναϊκό και Αιγινιακό, αντίστοιχα, για τη Stoiximan.gr Football League. Νίκη - "οξυγόνο" για Πανελευσινιακό.

Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή στη Stoiximan.gr Football League μετά και το πέρας της 27ης αγωνιστικής (σε σχέση με την 26η), καθώς μετά τη Λαμία και τον Άρη, με νίκες συνέχισαν και οι Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και Τρίκαλα.

ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Με τον Αντώνη Πετρόπουλο να ανοίγει το σκορ ο Απόλλων Σμύρνης δεν συνάντησε προβλήματα με αντίπαλο την Καλλονή. Ουσιαστικά, οι "σαρδέλες" δεν απείλησαν σε κανένα χρονικό σημείο την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Ο Σιατραβάνης έκανε το 2-0 για τον Απόλλωνα Σμύρνης, για να έρθει ξανά ο Πετρόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο της ομάδας του να διευρύνει το προβάδισμα. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Καλλέργης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Ντάσιος, Κύργιας, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ομπόντο, Κονέ, Ρομάνο (68' Περογαμβράκης), Σιατραβάνης, Αλμπάνης (68' Καλλέργης), Πετρόπουλος (81' Τζάνης).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Αποστόλου, Γιουκαρής, Λίταινας (67' Μέξης), Λαμπράκης, Σισέ (73' Δικαιόπουλος), Ναούμ (46' Σοφιάνης).

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΦΗ

Αξιοποιώντας την έδρα του, ο ΟΦΗ δεν είχε κανέναν πρόβλημα να επικρατήσει του Αχαρναϊκού στο "Γεντί Κουλέ". Ο Άγγελος Χαντί άνοιξε το σκορ για τον "Όμιλο" στο 35ο λεπτό και ο Πατρίκ Βουό έκανε το 2-0, στο 44ο.

Με προβάδισμα ασφαλείας πήγαν στα αποδυτήρια οι Κρητικοί κι έκαναν το 3-0 στο 75ο λεπτό με τον Ντέρεκ Μπόατενγκ, μετά από προσπάθεια του Όγκμποε.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος):Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Νάστος (80’ Χίσι), Χαντί (73’ Πουρτουλίδης), Μπόατενγκ, Πάγκαλος, Μιλοσάβλιεβ (33 λ.τ Όγκμποε), Βουό.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς):Ψύχος, Κυριαζόπουλος, Τσουβαλτσίδης, Σωτηρακός, Μεγαλοοικονόμου, Αναστασίου, Πλαβούκος, Παπατόλιος (80' Τζανέτος), Ντάγκρας (46’ Μεζίνι), Λύρας (67’ Σιάννης), Ζαχαρός.

Ο ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΗΣ "ΧΤΥΠΗΣΕ" ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΡΑ

Όταν δεν υπάρχει ο Κουσκουνάς (τιμωρημένος), υπάρχει ο Γιαννιτσάνης. Με χατ-τρικ, οδήγησε τα Τρίκαλα στην 11η διαδοχική τους νίκη (συμπεριλαμβανομένου και του "τριπόντου" από το ματς με τον Πανθρακικό που δεν διεξήχθη).

Ο επιθετικός της θεσσαλικής ομάδας άνοιξε το σκορ στο 22', ο Πασαλίδης πέτυχε αυτογκόλ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μουμίν έκανε το 3-0, για να έρθει ο Γιαννιτσάνης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τέταρτο της ομάδας του.

FOOTBALL LEAGUE // ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 
(EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
FOOTBALL LEAGUE // ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Με την ασφάλεια του 4-0, τα Τρίκαλα "κατέβασαν" ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο. Όχι όμως και ο on fire επιθετικός τους, που πέτυχε το χατ-τρικ στο 79ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης (61’ Μαχαμάτ), Μπαϊκαρά (77’ Αρναρέλλης), Μουμίν, Στεφάνοβιτς (73' Ρομπέρ), Μπαλμπόα, Γιαννιτσάνης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης (46’ Τοπαλίδης), Γκατζολάρι, Πατραλής, Ζούρκος (46’ Αντωνιάδης), Μπουρντουζάν, Ζγκούρη, Μουκίδης (73’ Κυριλλίδης).

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

Μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά έχει το δικό της κίνητρο η Σπάρτη και το απέδειξε στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Ο Φράγκος άνοιξε το σκορ ένα τέταρτο μετά την έναρξη του ματς, ο Σμυρλής ισοφάρισε σε 1-1 για την Καλλιθέα, αλλά οι Λάκωνες αντέδρασαν άμεσα και πήραν τη νίκη.

Με τη βοήθεια αντιπάλου, βέβαια. Ο Λεβέντης σημάδεψε τα δίχτυα της δικής του εστίας και με αυτογκόλ έδωσε τη νίκη στη Σπάρτη, στερώντας από την ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου):Μελίσσας, Αναστασόπουλος, Παπαχρήστος, Καρτσαμπάς (76’ Κοτσαρίδης), Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Λώττας (85’ Χαδιάρης), Ροβίθης, Φράγκος, Ηλιόπουλος (83’ Κατσίκης), Αναστασάκος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Στάθης Σταθόπουλος):Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Ντιακιτέ, Κατσικογιάννης (75’ Κρεββατάς), Συριόπουλος, Τσίπρας, Γουόρντεν, Μασέδο ( 84’Μάκο), Σταματάκος (61’ Σμυρλής).

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Νίκη με σπουδαία ανατροπή πέτυχε ο Πανελευσινιακός κατακτώντας τρεις βαθμούς, οι οποίοι μπορεί να αποδειχθούν πολύ σημαντικοί στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη Stoiximan.gr Football League.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στογιάνοφ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Κρήτης, δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά ο Αγγελούδης στο 61ο λεπτό και ο Κολόκας στο 77ο, ολοκλήρωσαν την ανατροπή για την ομάδα της Ελευσίνας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας):Μακρυωνίτης, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς, Σταματάκης, Κολόκας, Γραικός, Κωνσταντινίδης, Αγγελούδης (86’ Τσίγκρος), Αρναούτογλου, Νίασον (46’ Κασνέτση).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος):Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Μπουγαΐδης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Ενγκουέμ, Γκούμας, Μαρτίνεθ, Μάντζης (76’ Βλάχος), Νικόλτσης (15’ Στογιάνοφ), Μίλιτς (65’Κίκε).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο 22/4

Λαμία - Πανσερραίκός 3-1 (6'Μπουλούλης,39' αυτ.Καψάλης,45'+1'Καραγιάννης -43'Τσελεπίδης)

Κυριακή 23/4

Άρης - Αγροτικός Αστέρας 2-0 (24' Τάτος, 30' Ίλιτς)

Απόλλων Σμύρνης - Καλλονή 4-0 (23', 51' Πετρόπουλος, 39' Σιατραβάνης, 90'+1' Καλλέργης)

ΟΦΗ - Αχαρναϊκός 3-0 (35' Χαντί, 44' Βουό, 76' Μπόατενγκ)

Πανελευσινιακός - Κισσαμικός 2-1 (60' Αγγελούδης, 74' Κολόκας / 47' Στογιάνοφ)

Τρίκαλα - Αιγινιακός 5-0 (22', 45'+1', 79' Γιαννιτσάνης, 26' αυτ. Πασαλίδης, 32' Μουμίν)

Σπάρτη - Καλλιθέα 2-1 (15' Φράγκος, 71' αυτ. Λεβέντης / 65' Σμυρλής)

Πανθρακικός - Παναιγιάλειος 0-3 α.α.

Δευτέρα 24/4

Χανιά - Αναγέννηση Καρδίτσας 16.00

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Απόλλων Σμύρνης 71

2. Λαμία 68

................................................

3. Άρης 62

4. ΟΦΗ 57

5. Τρίκαλα 55

6. Σπάρτη 42

7. Αγροτικός Αστέρας 37

8. Πανσερραϊκός 33

9. Παναιγιάλειος 33

10. Χανιά 30*

11. Κισσαμικός 29

12. Αχαρναϊκός 29

13. Αν. Καρδίτσας 28

14. Αιγινιακός 25

................................................

15. Καλλιθέα 24

16. Πανελευσινιακός 21

17. Καλλονή 19*

18. Πανθρακικός -6

* Έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί λόγω οφειλών σε ποδοσφαιριστές

H 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρασκευή 28 Απριλίου

Καλλονή - Πανελευσινιακός (17:00, Δημ. Στάδιο Μυτιλήνης)

Σάββατο 29 Απριλίου

ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης (17:00 ΕΡΤ3, «Θ. Βαρδινογιάννης»)

Κυριακή 30 Απριλίου

Αχαρναϊκός - Λαμία (17:00, Δημ. Αχαρνών)

Κισσαμικός - Τρίκαλα (17:00)

Αιγινιακός - ΑΟ Χανιά (17:00, «Γ. Παραλυκίδης»)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Καλλιθέα (17:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Παναιγιάλειος - Σπάρτη (17:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

Πανσερραϊκός - Άρης (17:00 ΕΡΤ3, Δημ. Σερρών)

Αγροτικός Αστέρας - Πανθρακικός ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ