FOOTBALL LEAGUE

Στάσεις εργασίας και αποχή οι εργαζόμενοι στη Football League

Στάσεις εργασίας και αποχή οι εργαζόμενοι στη Football League
Football League ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι υπάλληλοι στη Football League είναι απλήρωτοι και σε ανακοίνωση που εξέδωσαν γνωστοποίησαν ότι ξεκινούν στάσεις εργασίας και αποχή "ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος".

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Football League είναι εδώ και καιρό γνωστά. Και οι υπάλληλοι της διοργανώτριας είναι απλήρωτοι "για μεγάλο χρονικό διάστημα" και πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν στάσεις εργασίας και αποχή.

Είναι δεδομένο ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και προχωρήσουν και σε απεργία, τότε θα είναι αδύνατη η συνέχεια του πρωταθλήματος. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει κατά τα φαινόμενα διοικητικό συμβούλιο, ώστε να αποφασίσουν τα μέλη της Football League πώς θα προχωρήσουν. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τους εργαζόμενους έχει ως εξής:

"Οι υπάλληλοι της Football League, δεδομένης της υφιστάμενης οικονομικής κατάστασης της Ένωσης, και λόγω του ότι δεν τους έχει καταβληθεί μισθοδοσία για μεγάλο χρονικό διάστημα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος, ως προς το μέλλον της Ένωσης, από όλους τους αρμόδιους φορείς του Ποδοσφαίρου, θα προβούν σε δίωρες στάσεις εργασίας 12.00 - 14.00 την Τρίτη 8/11, Πέμπτη 10/11 και Παρασκευή 11/11, τη δε Τετάρτη, 9/11/2016 θα προσέλθουν μεν στην υπηρεσία αλλά θα απέχουν των καθηκόντων τους".

Photo Credits: Action Images

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ