FOOTBALL LEAGUE

"Σταμάτα εξυπνάκια, καραμέλα όλοι..."

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μάντζιος, Αντωνίου EUROKINISSI SPORTS

Ένταση επικράτησε στο 78' του αγώνα Απόλλων Σμύρνης - Σπάρτη. Οι διάλογοι ανάμεσα σε Άκη Μάντζιο - Σωτήρη Αντωνίου και οι υπαινιγμοί για τον αγώνα με τη Λαμία. (VIDEO).

Η Σπάρτη αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος τελικά πήρε τη νίκη στο 94' με 1-0, χάρη στο γκολ του Σάββα Σιατραβάνη. Στο 78' της αναμέτρησης, ενώ το ματς ήταν στο 0-0, ξέσπασε ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων.

Ο τεχνικός της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", Άκης Μάντζιος, είπε με έντονο ύφος στον Σωτήρη Αντωνίου της Σπάρτης, με αφορμή τις καθυστερήσεις που έκαναν σκοπίμως κατά τη γνώμη του οι Λάκωνες: " Με τη Λαμία τα έκανες αυτά ρε; Τα 'κανες;".

Για να του απαντήσει ο προπονητής της Σπάρτης: " Σταμάτα, πρώτος είσαι, σταμάτα... Καραμέλα όλοι. Εξυπνάκια...". Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η ένταση κόπασε και το ματς συνεχίστηκε. Υπενθυμίζεται ότι η Λαμία βαδίζει χέρι - χέρι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην κορυφή της Stoiximan.gr Football League (είναι στο -3 με παιχνίδι λιγότερο), ενώ στον αγώνα με τη Σπάρτη η ομάδα της Φθιώτιδας είχε επικρατήσει εύκολα με 2-0.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ