FOOTBALL LEAGUE

Σέντρα 2 ή 9 Οκτωβρίου στη Football League

Σέντρα 2 ή 9 Οκτωβρίου στη Football League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος της Football League μέχρι τις 2 ή τις 9 Οκτωβρίου. Τι ισχύει με το τηλεοπτικό τοπίο.

Κρίσιμο συμβούλιο υπάρχει στην ατζέντα για τη Football League. Τα μέλη της Ένωσης σκοπεύουν να ψηφίσουν υπέρ της αναβολής και σύμφωνα με τη "Live Sport" η εκτίμηση που υπάρχει, είναι ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 2 ή τις 9 Οκτωβρίου.

Αν και χθες (19/09) είχε διαρρεύσει ότι ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Στέλιος Σφακιανάκης, ήταν πιθανό να ανακοινώσει τη συμφωνία με τηλεοπτική πλατφόρμα, αυτό μόνο βέβαιο δεν είναι και όσο δεν υπάρχει εξέλιξη στα τηλεοπτικά δικαιώματα, το πρωτάθλημα δεν ξεκινά.

Όσον αφορά στην παράταση που ζήτησε η Football League την Παρασκευή (16/09) για το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μόνο θετικός δεν είναι στο αίτημα της λίγκας. Όλα αυτά, βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν στο συμβούλιο που έχει προγραμματιστεί για τις 13:00 της Τρίτης (20/09).

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι λίγες ώρες πριν το συμβούλιο προγραμματίζεται άτυπη συνάντηση ενός μπλοκ ομάδων gia να αποφασιστεί η στάση που θα κρατήσουν. Οι πρώτες αντιδράσεις προς το πρόσωπο του Σφακιανάκη είχαν ακουστεί στο συμβούλιο πριν την κλήρωση, όταν υπήρξαν διαμαρτυρίες, τόσο για την απόφασή του να γίνονται ανοικτά συμβούλια, όσο και για την επιλογή της βράβευσης του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη.

Photo Credits: Action Images

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ