FOOTBALL LEAGUE

Ο Απόλλων διέκοψε το σερί της ΑΕΛ, 0-0 στη Ριζούπολη

Ο Απόλλων διέκοψε το σερί της ΑΕΛ, 0-0 στη Ριζούπολη
ΑΕΛ, Απόλλων, Κονέ INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΛ και της σταμάτησε το σερί νικών στη Football League. Νίκες για Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου, Παναχαϊκή και Καλλιθέα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Στην 5η αγωνιστική έμελλε να διακοπεί το σερί νικών της ΑΕΛ στη Football League, η οποία ωστόσο παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Πολύ σημαντική επικράτηση για την Παναχαϊκή απέναντι στον Πανσερραϊκό, αλλά και αυτή του Εργοτέλη κόντρα στον Παναιγιάλειο. Η αυλαία θα πέσει την Κυριακή (25/10) με τον αγώνα ανάμεσα στον ΑΟΧ και τον Αγροτικό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΛ 0-0

Τους πρώτους της βαθμούς στη Football League πέταξε στη Ριζούπολη η ΑΕΛ, που έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα. Ο Απόλλων είχε την υπεροχή, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, πίεσε την ομάδα του κάμπου, αλλά δεν κατόρθωσε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα. Στο 52', μάλιστα, ο διαιτητής Ανούσος δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", όταν ο Νικολακάκης έκανε χέρι. Ο ίδιος βέβαια είπε στη συνέντευξη Τύπου: " Το χέρι μου είναι κολλητό. Μίλησα με αντίπαλο και μου είπε πως δεν ήταν πέναλτι".

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταϊρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Γκότοβος, Δεληζήσης, Φατιόν, Λαγός85' Συμελίδης), Παρπέξ, Αλμπάνης (78' Κρητικός), Κονέ, Τζιώρας

ΑΕΛ (Ράστκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο (25' λ. τρ. Πάτο), Ναγιάρ, Μπουντόπουλος (87' Χοτζάλι), Μπόγιοβιτς (70' Μαρουκάκης)

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live της αναμέτρησης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 3-2

Με τον Σταύρο Λαμπράκη στον πάγκο ο Εργοτέλης, μετά το " διαζύγιο" με τον Γιάσμινκο Βέλιτς, νίκησε 3-2 τον Παναιγιάλειο στο Παγκρήτιο σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς. Οι Αιγιώτες άνοιξαν το σκορ στο 12' με ένα εξαιρετικό σουτ του Σκαρτσίλα, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 37' με τον Παμλίδη. Στις καθυστερήσεις ο Μάνος σημείωσε το 2-1 για τους Κρητικούς, ενώ στο 52' ο Μπουρλάκης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των Κρητικών, και με κοντινό σουτ έκανε το 2-2. Την τελευταία... λέξη είπαν οι Ηρακλειώτες, που με τέρμα του Αυγενικού στο 67' κατέκτησαν το τρίποντο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σ. Λαμπράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Γρομητσάρης, Γιαλουσης, Κυριακόπουλος, Αυγενικού, Καμαρά, Καλέ (79' Άλλα), Μάνος, Μπουρσέλης (64' Κούτρης), Παμλίδης (86' Ντος Σάντος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Π. Τζαναβάρας): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς, Μπούνας (77' Γκούφας), Μίλιτς, Μπουρλάκης, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ιωαννου (81' Ζαχαρόπουλος), Σκαρτσίλας (46' Παπουτσής)

Πατήστε εδώ για το live των αναμετρήσεων

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-1

Ο Απόλλων διέκοψε το σερί της ΑΕΛ, 0-0 στη Ριζούπολη
INTIME SPORTS

Πέμπτη σερί ήττα για τον Πανελευσινιακό, από την Αναγέννηση Καρδίτσας αυτή τη φορά. Οι Θεσσαλοί με γκολ του Μοσχάλη στο 33' άλωσαν την Ελευσίνα και έφτασαν τους 7 βαθμούς στη Football League. Όσο το ματς πλησίαζε προς το φινάλε του η ομάδα της Δυττικής Αττικής πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε. Ένταση στο πρώτο μέρος, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να σπάνε καθίσματα και να τα εκσφενδονίζουν οι μεν στους δε.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Ανδρίκος, Λίτσος, Τσίγκρος, Κασνέτση, Μποτωνάκης (59' Γκεμίσης), Τσολακίδης, Πούρνος (62' Χαλιώτης), Πλαβούκος (51' Βιγιαφάνε), Μπλάνκο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σ. Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Μπλέντι, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς, Πιτταράς (62' Σκαθαρούδης), Τσούκαλος (82' Υφαντής), Μπιτέλης, Μοσχάκης (70' Ακασού).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-2

Πολύ σημαντικό "διπλό" για την Παναχαϊκή, που έδειξε τα... δόντια της στις Σέρρες. Η ομάδα της Πάτρας με κορυφαίο τον Σιατραβάνη, που σημείωσε δύο τέρματα, επικράτησε με 2-1 του Πανσερρραϊκού, εξέλιξη που ανάγκασε τους οπαδούς των "λιονταριών" να αποδκιμάσουν την ομάδα. Οι Αχαιοί ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για να σημειώσουν και άλλα γκολ. Στο 75' ο Παπαστεργίου είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους, ενώ ο ίδιος μείωσε στο 84' με σουτ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης):Ανδρούτσος, Στεργιανός, Ιωαννίδης , Κουκόλης, Σιάκκας , Μπαλού (60' Ρούτσης), Ολίσε, Μπεριάν (46' Παπαστεργίου), Ατματζίδης (66' Πόποβιτς), Ραμίρες, Αγγελούδης

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δ. Σπανός):Αθανασόπουλος, Στεργίδης (87' Καρβουνιάρης), Παπανικολάου, Πέδρο (65' Τρίγκας, 90'+6' Χύσα), Κάργας, Λαμπρόπουλος Γ., Σιατραβάνης, Ντελέκος, Λαμπρόπουλος Ι., Χατζής, Τζίλας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΛΑΜΙΑ 1-0

Ο Απόλλων διέκοψε το σερί της ΑΕΛ, 0-0 στη Ριζούπολη
INTIME SPORTS

Με ψυχολογία στα ύψη πάει στο ντέρμπι με την ΑΕΛ την προσεχή αγωνιστική (6η) ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 1-0 τη Λαμία στην έδρα τους, με πέναλτι του Ντεπέτρις στο 67'. Οι νικητές του Σούλη Παπαδόπουλου, τέως προπονητή της Λαμίας, είχαν την υπεροχή, η οποία καρποφόρησε με την εύστοχη εκτέλεση του Αργεντινού (ο Ζουλιώτης έκανε χέρι και καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος):Στρατηλάτης, Ντάσιος, Καραμανλής, Αρβανίτης, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Νάστος (57’ Φερνάντες), Νικολιάς, Τσιλιγκίρης (46’ Μοράν), Ντεπέτρις (79’ Ζέρης), Γουόρντεν.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας):Ρίζος, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Κοντέων, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης (56’ Ν' Γκουέμ), Τόσκας (74’ Τριανταφυλλάκος), Νατσιόπουλος, Αντωνίου, Νεόφυτος, Πίντο (61’ Καραλής).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-2

Η Καλλιθέα βρέθηκε να χάνει στη Ζάκυνθο από το 3', με κεφαλιά του Κρολ, αλλά βρήκε τη δύναμη να γυρίσει το παιχνίδι και να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς (1-2). Στο 37' η αθηναϊκή ομάδα έφτασε στην ισοφάριση με τον Λουκάνοβιτς που δοκίμασε το πόδι του από απόσταση. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, αλλά ο Αποστόλου αστόχησε από την άσπρη βούλα, σε χέρι που κέρδισε ο ίδιος μετά από σέντρα και χέρι του Ρουσάκη. Τελικά οι "κυανόλευκοι" του Νίκου Παντέλη σημείωσαν δεύτερο γκολ στο 66', όταν από εκτέλεση φάουλ του Τζάκσον, ο Αρναρέλης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-2.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ(Καλίντ Καραμά): Πολίτης, Γραικός, Πεχλιβανόπουλος (46' Καραμαλίκης), Κουρέλλας, Βοσνακίδης, Κυριακίδης, Μεντούρ, Ναζίμ, Αποστόλου (69' Βυθούλκας), Κρολ, Κωστούλας (60' Κάρδαρης)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ(Νίκος Παντέλης): Μιχελής, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Τσώνης, Ρουσάκης, Αρναρέλλης, Γκίνη, Μπέλης (57' Μουκτάρης), Τζάκσον (80' Σμυρλής), Λουκάνοβιτς

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 1-1

Στο Ρέθυμνο, στο ΔΑΚ Γάλλου, υποδέχθηκε τον Αχαρναϊκό ο Κισσαμικός, που προηγήθηκε στο 58' με τον Γιαννίτση. Η είσοδος του Ταμπάκη από τον Σίνισα Γκόγκιτς αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς ο 28χρονος επιθετικός έφερε το ματς στα ίσια, κάνοντας το 1-1 στο 81'. Οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, ενώ οι "πράσινοι" διεύρυναν και εκείνοι το αήττητο σερί τους εκτός έδρας.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης (79' Σμίλτος), Ταραλίδης, Πότσι, Μάνιας, Τσοντάκης, Ευθυμιάδης (61' Τσικουδάκης), Σελινιωτάκης, Βαττής, Ποσίνκοβιτς (84' Μάντζης).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Σωτηράκος, Μωυσιάδης, Χριστοφιλέας, Αθανασίου, Κωστόπουλος, Χριστόπουλος, Φιγκέιρα (60' Φιγκέιρα), Ματσούκας (68' Ταμπάκης), Ομπράντοβιτς (90'+2' Καλογερόπουλος), Παβίσεβιτς.

Το αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου

ΑΟ Τρίκαλα – Κέρκυρα 3-2 (12' Γκονζάλες, 35' Κουσκουνάς, 65' Δουκάκης - 15', 55' Ντουαλά)

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Πανελευσινιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1 (33' Μοσχάκης)

Εργοτέλης – Παναιγιάλειος 3-2 (37' Παμλίδης, 45'+1' Μάνος, 67' Αυγενικού - 12' Σκαρτσίλας, 52' Μπουρλάκης)

Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή 1-2 (84' Παπαστεργίου - 2' , 68' Σιατραβάνης)

Ολυμπιακός Βόλου – Λαμία 1-0 (67' Ντεπέτρις)

Ζάκυνθος – Καλλιθέα 1-2 (3' Κρολ - 37' Λουκάνοβιτς, 66' Αρναρέλης)

Κισσαμικός – Αχαρναϊκός 1-1 (58' Γιαννίτσης - 81' Ταμπάκης)

Απόλλων – ΑΕΛ 0-0

Κυριακή 25 Οκτωβριου

ΑΟ Χανιά - Αγροτικός Αστέρας (15:00, Δημ. Περιβολίων)

Η βαθμολογία

1:ΑΕΛ 13

2: Τρίκαλα 11

3: Κέρκυρα 9

4:Παναχαϊκή 7

5:Αγροτικός Αστέρας 7

6: Εργοτέλης 7

7:Ολυμπιακός Βόλου 7

8: Καλλιθέα 7

9: Αναγέννηση Καρδίτσας 7

10:Κισσαμικός 6

11:Αχαρναϊκός 6

12:Απόλλων Σμύρνης 6

13:Λαμία 5

14:Πανσερραϊκός 4

15: Χανιά 4

16: Παναιγιάλειος 4

17:Ζάκυνθος 4

18:Πανελευσινιακός 0

Ολυμπιακός Βόλου-Λαμία 1-0

Posted by Ολυμπιακός Βόλου on Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015
TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ