FOOTBALL LEAGUE

Σε απολογία Λαμία και ΑΕΛ

Σε απολογία Λαμία και ΑΕΛ

Το πειθαρχικό όργανο της Football League κάλεσε σε απολογία τις Λαμία και ΑΕΛ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr ότι ο διαιτητής της αναμέτρηση, Γιώργος Φουκάκης, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι εκτοξεύτηκε φωτοβολίδα καμπύλης τροχιάς.

Όπως έγραψε το Sport24.gr ο διαιτητής, Γιώργος Φουκάκης, έγραψε στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης Λαμία - ΑΕΛ για τη 18η αγωνιστική της Football League ότι εκτοξεύτηκε φωτοβολίδα καμπύλης τροχιάς, κι όχι ευθείας βολής.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League κάλεσε σε απολογία, για την Πέμπτη 11 Φλεβάρη, τις ΠΑΕ Λαμία και ΑΕΛ, αλλά και τους τεχνικούς διευθυντές των δύο ομάδων - Θωμά Κυπαρίσση και Παύλο Μυροφορίδη - οι οποίοι συνεπλάκησαν κατά τη διάρκεια του ματς και αποβλήθηκαν από το διαιτητή.

Το άρθρο 15 παρ.3 εδάφιο Β', υποεδ. δ' επιβεβαιώνει ότι ο Γιώργος Φουκάκης από το σύνδεσμο Ηρακλείου έγραψε στο φύλλο αγώνα για ρίψη φωτοβολίδας καμπύλης τροχιάς, ενώ το υποεδάφιο ζ' αναφέρεται σε υποτροπή, γεγονός που σημαίνει ότι η ποινή να διπλασιάζεται.

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Εκπλησσόμαστε για την ταχύτητα με την οποία επενέβη η Δικαιοσύνη"

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την έκπληξή της για την ταχύτητα διατύπωσης του κατηγορητηρίου της αναφορικά με όσα έγιναν στη Λαμία, στην αναμέτρηση με την ομώνυμη τοπική ομάδα. Μάλιστα, οι "βυσσινί" επικαλούνται και τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ, για την 21η αγωνιστική της Super League.

"Με ταχύτατη διαδικασία η Αθλητική Δικαστής κα Μαρίνα Μπόζνου διετύπωσε κατηγορητήριο κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ με τις εξής κατηγορίες: Α. Ρίψη φωτοβολίδας καμπύλης τροχιάς και Β. Επεισόδιο και αποβολή των εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ κ.κ. Κυπαρίσση και Μυροφορίδη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκπλήσσεται για την ταχύτητα με την οποία επενέβη η αθλητική δικαιοσύνη σε βάρος την ΠΑΕ ΑΕΛ και διετυπώθει αυτό το κατηγορητήριο, αφού στην αντίστοιχη περίπτωση των εκτεταμένων επεισοδίων στον αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ όχι μόνο δεν έχει προσδιοριστεί δικάσιμος, αλλά δεν εχει διατυπωθεί καν κατηγορητήριο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα επικοινωνήσει αύριο με τον κ. Καλογιάννη και ελπίζει οι απαντήσεις που θα πάρει να διασκεδάσουν τις υποψίες, ότι πίσω από αυτή την ταχύτατη αντίδραση της αθλητικής δικαιοσύνης δεν κρύβονται σκοπιμότητες άλλων ανταγωνιστριών ΠΑΕ της ΠΑΕ ΑΕΛ. Σημειωτέον ότι στην περίπτωση της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν είχαμε ούτε ανθρώπινα θύματα, ούτε καν κίνδυνο για ανθρώπινα θύματα.

Επίσης ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας στην αυριανή συνέντευξη τύπου κάλεσε για να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της οικογένειας της ΑΕΛ και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης, ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ. Τσαγκάλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων της ΑΕΛ κ. Παραφέστας και τα προεδρεία των αναγνωρισμένων συνδέσμων της ΑΕΛ Monsters, Αλκαζάρ και Αμαζόνες."

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ