FOOTBALL LEAGUE

"Ροντέο" στα Τρίκαλα, 3-2 την Κέρκυρα ο ΑΟΤ

"Ροντέο" στα Τρίκαλα, 3-2 την Κέρκυρα ο ΑΟΤ
Τρίκαλα, Κέρκυρα INTIME SPORTS

Στο καλύτερο εφετινό παιχνίδι της Football League, τα Τρίκαλα νίκησαν 3-2 την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, την προσπέρασαν στη βαθμολογία και είναι πια στη 2η θέση πίσω από την ΑΕΛ.

Συναρπαστικό παιχνίδι στα Τρίκαλα ανάμεσα στον ΑΟΤ και την Κέρκυρα. Δύο ομάδες που διαθέτουν από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας, με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να παίζουν στη Super League. Τα Τρίκαλα επικράτησαν με 3-2 και προσπέρασαν στη βαθμολογία τους Φαίακες, οι οποίοι βέβαια έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13'. Ο Παπαργυρίου εκτέλεσε με δύναμη πλάγιο άουτ από δεξιά, ουδείς εκ των φιλοξενούμενων κατάφεραν να απομακρύνουν, με αποτέλεσμα ο Γκονζάλες που παραμόνευε μέσα στην περιοχή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή (0-1). Δεν άργησε να έρθει η ισοφάριση για τους νησιώτες.

Μόλις δύο λεπτά μετά, στο 15', ο Ντουαλά με σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή νίκησε τον Σικαλιά, ύστερα από πάσα του Σουάνη (1-1). Στο 35' ο ΑΟΤ πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Από κόρνερ του Στεφάνοβιτς, η μπάλα έφτασε στον Δουκάκη, ο οποίος έπιασε διαγώνιο σουτ, που... βρήκε τον Κουσκουνά. Αυτός με σουτ έκανε το 2-1.

Πάνω κάτω η μπάλα και στο δεύτερο μέρος, με τους παίκτες του Άγγελου Διγκόζη να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια για δεύτερη φορά. Ήταν στο 55', όταν ο Ντουαλά με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκομές, σκόραρε. Ένα δεκάλεπτο μετά ήρθε και τρίτο τέρμα για τους Τρικαλινούς, σε ένα απολαυστικό ματς. Στο 65' ο Ριζογιάννης μπήκε στην περιοχή της Κέρκυρας, έδωσε στον Δουκάκη, ο οποίος με σουτ από κοντινή απόσταση σημείωσε το 3-2.

Θα μπορούσαν οι φιλοξενούμενοι να κάνουν το 3-3, αλλά στο 69 το σουτ του Καμπάνταη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 74' ο Κουτζαβασίλης πραγματοποίησε έξοχη απόκρουση στο σουτ του Γκονζάλες, ενώ στο 79' καταλογίστηκε λανθασμένα οφσάιντ σε βάρος του ΑΟΤ, σε μια φάση κατά την οποία θα μπορούσε να είχε γίνει το 4-2. Οι παίκτες των Τρικάλων άλλαξαν τη μπάλα πίσω από τη σέντρα, και όμως καταλογίστηκε οφσάιντ. Στο 94' ο Κόντος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι για μαρκάρισμα του Ρεπετσά, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ρπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Δουκάκης (77' Νιάρος), Μουμίν, Κουσκουνας, Στεφάνοβιτς (87' Κουμπαρούλης), Γκονζάλες (84' Αρσενίεβιτς).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Γκομές (84' Γεωργακόπουλος), Ντιόγκο, Καρντόσο (68' Καμπάνταης), Όμο, Ντουαλά, Κόντος, Ζορμπάς (71' Φάμπιο), Σουάνης.

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων)

Βοηθοί: Πετρίδης (Χίου), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη της αναμέτρησης

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου

ΑΟ Τρίκαλα – Κέρκυρα 3-2 (12' Γκονζάλες, 35' Κουσκουνάς, 65' Δουκάκης - 15', 55' Ντουαλά)

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Πανελευσινιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00, Δημ. Ελευσίνας)

Εργοτέλης – Παναιγιάλειος (15:00 ΟΤΕ, Παγκρήτιο)

Απόλλων – ΑΕΛ (18:00 ΟΤΕ, Γήπεδο Ριζούπολης)

Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή (16:00, Δημ. Σερρών)

Ολυμπιακός Βόλου – Λαμία (16:00, ΕΑΚ Βόλου)

Ζάκυνθος – Καλλιθέα (16:00, Δημ. Στάδιο Ζακύνθου)

Κισσαμικός – Αχαρναϊκός (16:00, ΔΑΚ Γάλλου)

Κυριακή 25 Οκτωβριου

ΑΟ Χανιά - Αγροτικός Αστέρας (15:00, Δημ. Περιβολίων)

Η βαθμολογία

1:ΑΕΛ 12

2: Τρίκαλα 11

3: Κέρκυρα 9

4:Αγροτικός Αστέρας 7

5:Κισσαμικός 5

6:Απόλλων Σμύρνης 5

7:Αχαρναϊκός 5

8:Λαμία 5

9:Παναχαϊκή 4

10:Πανσερραϊκός 4

11: Παναιγιάλειος 4

12:Εργοτέλης 4

13:Ολυμπιακός Βόλου 4

14:Ζάκυνθος 4

15: Χανιά 4

16:Καλλιθέα 4

17:Αναγέννηση Καρδίτσας 4

18:Πανελευσινιακός 0

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ