FOOTBALL LEAGUE

Πρώτη νίκη, πρώτα γκολ ο Παναιγιάλειος, 2-0 τον Πανελευσινιακό

Πρώτη νίκη, πρώτα γκολ ο Παναιγιάλειος, 2-0 τον Πανελευσινιακό
INTIME SPORTS

Στη μονομαχία των ουραγών της Football League, ο Παναιγιάλειος επικράτησε 2-0 του Πανελευσινιακού και πέτυχε την πρώτη του νίκη στη σεζόν! Η Κέρκυρα αξιοποίησε την έδρα της, 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας, 0-0 στην Πάτρα ανάμεσα στην Παναχαϊκή και στα Τρίκαλα.

Πριν από την έναρξη του μεταξύ τους παιχνιδιού, ο Παναιγιάλειος και ο Πανελευσινιακός καταλάμβαναν τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας από 1 και 0 βαθμούς αντίστοιχα. Μετά τη λήξη, οι Αιγιώτες ήταν αυτοί που άδραξαν την ευκαιρία και επικράτησαν 2-0 των Ελευσινιωτών, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της σεζόν και σκοράροντας τα πρώτα τους γκολ.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από την αρχή και στο 15' σκόραραν, με τον Πέριτς να τριπλάρει τον Λίτσο εντός περιοχής και να πλασάρει ιδανικά τον Μπαντίκο. Η κυριαρχία τους συνεχίστηκε, αλλά χρειάστηκε να περιμένουν έως το 85' για να πετύχουν το δεύτερο γκολ τους, με κεφαλιά του Κρισμάρεβιτς μετά από εκτέλεση φάουλ του Λινάρδου.

Δεν έλειψαν και τα νεύρα ανάμεσα στους παίκτες, με αφορμή μία φάση μη τήρησης του Fair Play, αλλά με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων αποφεύχθηκαν η περαιτέρω ένταση.

Παναιγιάλειος (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πίτκας, Ομάρ, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Φωτιάς, Σπίνουλας, Λινάρδος, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης (60' Μπούνας), Πέριτς (67' λ.τ. Σταμογιάννος), Μίλιτς (84' Παπουτσής).

Πανελευσινιακός (Θανάσης Δημόπουλος): Μπαντίκος, Παληγεώργος, Λίτσος, Τσίγκρος, Μποτωνάκης, Δημόπουλος, Γκεμίσης (68' Μπαρμπόσα), Τσολακίδης, Χαλιώτης (39' Πλαβούκος), Γιαννιτσάνης (52' Βιγιαφάνε), Μπλάνκο.

Κέρκυρα - Αναγέννηση Κ. 2-0

Πρώτη νίκη, πρώτα γκολ ο Παναιγιάλειος, 2-0 τον Πανελευσινιακό
INTIME SPORTS

Το τρία στα τρία πέτυχε η Κέρκυρα, η οποία δεν δυσκολεύτηκε να λυγίσει την αντίσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας, επικρατώντας 2-0 στο ΕΑΚ του νησιού. Το 1-0 πέτυχε ο Ντουαλά στο 19' με σουτ εντός περιοχής, ενώ ο Κοντός στο 28' διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πλασέ. Εάν οι μεσοεπιθετικοί της Κέρκυρας ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα πετύχαιναν και άλλο γκολ, ενώ οι Καρδιτσιώτες είχαν ένα δοκάρι στο 55' σε σουτ του Ακασού.

Κέρκυρα (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Καραγιαννίδης, Γκομές, Ντιόγκο, Ντατίδης, Ντουαλά, Ζορμπάς, Όμο, Κόντος, Σουάνης.

Αναγέννηση Καρ. (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Μπλέντι, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Ακασού, Καραχάλιος, Μαυρίας, Τσούκαλος, Μπιτέλης, Σκαθαρούδης (59' Πιταράς).

Παναχαϊκή - Τρίκαλα 0-0

Παρουσία 2.000 θεατών στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, Παναχαϊκή και ΑΟ Τρικάλων αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Τα Τρίκαλα έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, ωστόσο διατήρησαν το αήττητο τους, ενώ η Παναχαϊκή στην πρώτη εντός έδρας εμφάνιση, δεν κατέκτησε τους τρεις βαθμούς. Πάντως, διαμαρτύρεται για ένα γκολ του Τζίλας στις καθυστερήσεις, το οποίο δεν μέτρησε γιατί υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Καρβουνιάρης, Ι. Λαμπρόπουλος, Στεργίδης, Πέδρο (78' Τρίγκας), Σιατραβάνης, Μουκίδης (59' Χατζής), Ντελέκος (89' Μητρόπουλος), Τζίλας.

Τρίκαλα (Κώστας Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Ρεπετσάς, Ριζογιάννης, Χαροντάκης (46' Νιάρος), Μουμίν, Κουσκουνάς (89' Βάσκεζ), Στεφάνοβιτς (82' Δουκάκης), Γκονζάλες.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή 16/10

Αγροτικός Αστέρας - Ζάκυνθος 1-0(53' Τσεμπερίδης)

Σάββατο 17/10

ΑΕΛ - Εργοτέλης 2-1(87' Ναγιάρ, 94' Μαρουκάκης - 35' Μπουρσέλης)

Κυριακή 18/10

Παναιγιάλειος - Πανελευσινιακός 2-0

Κέρκυρα - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Παναχαϊκή - Τρίκαλα 0-0

Δευτέρα 19/10

Καλλιθέα - Πανσερραϊκός 15:30

Αχαρναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 16:00

Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 18:00 (OTE TV)

Χανιά - Κισσαμικός 18:00

Η βαθμολογία:

1. ΑΕΛ 12

2. Κέρκυρα 9

3. Τρίκαλα 8

4. Αγροτικός Αστέρας 7

5. Παναχαϊκή 4

6. Απόλλων Σμ. 4

7. Αχαρναϊκός 4

8. Χανιά 4

9. Λαμία 4

10. Παναιγιάλειος 4

11. Εργοτέλης 4

12. Ζάκυνθος 4

13. Καρδίτσα 4

14. Πανσερραϊκός 3

15. Ολυμπιακός Β. 3

16. Καλλιθέα 3

17. Κισσαμικός 2

18. Πανελευσινιακός 0

Δείτε εδώ την υπεραναλυτική βαθμολογία της Super League, Football League όπως και στατιστικά για όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το 2x2 ο Αγροτικός, 1-0 τη Ζάκυνθο στον Εύοσμο

Τραυματίας για... πέταμα ο Κούτρης

Εργο-τέλειο φινάλε για την ΑΕΛ, 2-1 στο 94'

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ