FOOTBALL LEAGUE

Προχώρησαν με νίκες Άρης και Παναχαϊκή

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΡΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Ντούνης EUROKINISSI SPORTS

Άρης και Παναχαϊκή συνέχισαν με νίκες στην 11η αγωνιστική της Football League. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 2-0 στο Αλκαζάρ του Απόλλωνα Λάρισας και οι Αχαιοί 1-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα. Τα αποτελέσματα όλων των αγώνων.

Δεν κόλλησε στον κακό αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς δεν εντυπωσίασαν, αλλά είχαν ουσία και επικράτησαν 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League. Ο Ντούνης στο 39' και Διαμαντόπουλος στο 90' σκόραραν για το σύνολο του Δημήτρη Σπανού.

Οι "κίτρινοι" είναι μόνοι στην 1η θέση με 29 βαθμούς, στο +8 από τον τρίτο ΟΦΗ και στο +2 από τη δεύτερη Παναχαϊκή. Σε έντεκα παιχνίδια ο Άρης μετρά πια εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΡΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Άρης πανηγυρικό EUROKINISSI SPORTS

Στην Άρτα η Παναχαϊκή έστω και με το ισχνό 0-1 πανηγύρισε την 8η εφετινή της νίκη στην κατηγορία. Ένα εξαιρετικό σουτ στην κίνηση από τον Ελευθεριάδη ήταν αρκετό για τους Αχαιούς, οι οποίοι είχαν15 τελικές, έναντι 9 της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Τα Τρίκαλα πανηγύρισαν τρίποντο για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική. Αυτή τη φορά "θύμα" τους έπεσε η Σπάρτη, της οποίας επιβλήθηκε με 2-1. Εννέα ματς αήττητοι οι Θεσσαλοί, οι οποίοι μάλιστα ισχυροποιήθηκαν κι άλλο με την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου προηγήθηκε με 2-0, από στατικές φάσεις. Εκτελεστής και των δύο κόρνερ ήταν ο Χιντζίδης, με σκόρερ τον Κοτσώνη (18’) στο πρώτο τέρμα και τον Βοσνακίδη στο δεύτερο με αυτογκόλ (29’). Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Πάνο στο 25’. Οι Λάκωνες του Θωμά Γράφα μείωσαν στο 47' με πλασέ του Ζουλιώτη, ύστερα από φάουλ του Τριανταφυλλάκου που είχε χτυπήσει στο δοκάρι.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επέστρεψε στις επιτυχίες. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 εντός έδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας, με πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν οι Θεσσαλοί. Ήταν στο 17', όταν από κεφαλιά του Σελινιωτάκη, η μπάλα έδειξε να χτυπά στο χέρι του Σουντουρά και ο ρέφερι σε συνεννόηση με τον επόπτη έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Σάλιακας ευστόχησε από τα έντεκα βήματα.

Ύστερα από μια ήττα και μια ισοπαλία, ο Αιγινιακός επέστρεψε στις νίκες. Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό κατέκτησε το τρίποντο με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 28' ο Σοφιάνης. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας, μάλιστα, είχε και δύο δοκάρια, ένα με τον Παπαδόπουλο στο 21’ και ένα με τον Δωματά στο 89’. Ο Αιγινιακός ζήτησε ακόμη πέναλτι στο 84’. Οι Σερραίοι παρατάχθηκαν με νέα μεταγραφικά αποκτήματα. δίχως να μπορέσουν να πάρουν έστω ένα βαθμό.

Στο Ελ Πάσο, τέλος, Καλλιθέα και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1). Η ομάδα της Αθήνας άνοιξε το σκορ στο 8' με τον Συριόπουλο, αλλά η Βασίλισσα του Βορρά έφερε στα ίσια το παιχνίδι με τέρμα στο 47'. Οι φιλοξενούμενοι στο φινάλε ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα στον Λαζόπουλο. Σε αυτή τη φάση τραυματίστηκε και ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας, Θεοδωράκης, ο οποίος έκανε ντεμπούτο, αλλά αποχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο με διάσειση.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live των αγώνων

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης):Παϊτέρης, Σκούπρας, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Κουρτεσιώτης, Αγροδήμος, Χατζής, Μαυριάς (86’ Χαραλαμπόπουλος), Καρακατσάνης, Σουλίδης (34’ Συράκος), Ιβανίδης (61’ Κανούλας).

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός):Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (81’ Μπαργκάν), Ντούνης (91’ Μαραγκός), Μιλούνοβιτς (61’ Παυλίδης), Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής:Αντωνίου (Αθηνών)

Βοηθοί:Κορτέσης (Αθηνών), Καραθανάσης (Αν. Αττικής)

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Τσοντάκης, Χούσος, Κόλινς (68' Ευαγγέλου), Μακρής, Μακρίδης (78' Μπεκατώρος), Δημητριάδης (58' Κυριάκης), Λουκίνας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Μπουτζίκος, Γκίνο (78' Λουμπαρδέας), Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος, Μουστακόπουλος, Μωραΐτης (84' Βασιλείου).

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Τίκας (Θεσπρωτίας)

ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης (62' Λεμονής), Σάλιακας, Χαλκιαδάκης (67' Ξύδας), Λέο (88' Νικόλτσης).

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος, Καρρίκι, Μπούσδρας, Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (90'+3' Ρουσσάκης), Πλαβούκος, Χαντζάρας (79' Παπαευθυμίου), Τζέκος (69' Κονέ).

Διαιτητής: Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Λυμπερόπουλος (Αθηνών), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τζόκιτς (63’ Τσιάρας), Μιλοσάβλιεβ, Τόμιτς (81’ Βέρτζος), Ντακόλ (77’ Ζγκούρι), Γιαννιτσάνης.

ΣΠΑΡΤΗ (Θωμάς Γράφας):Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης, Γραικός (81’ Φουρτάδο), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Μπέλης (46’ Τσιμότζι), Ράντι (65’ Μπαρέττας), Ράνος.

Διαιτητής:Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Βοηθοί:Φίλος (Βοιωτίας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης):Τόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι (85’ Δωματάς), Πολύζος, Αντωνιάδης (78’ Ζούρκος), Τσολακίδης, Παπαδόπουλος (69’ Ανδρικόπουλος), Σοφιάνης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης):Πολίτης, Παπουτσογιαννόπουλος (55’ Στέβιτς), Τσαμούρης, Ορφανίδης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Κάκκο (65’ Κρητικός), Ρούτσης, Πόζογλου (25’ Δούμτσιος), Γκούρτσας

Διαιτητής:Σιδηρόπουλος (Έβρου)

Βοηθοί:Τερζόπουλος (Έβρου), Τσιότσος (Μακεδονίας)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης (49' Κορωνάκης), Καντέ, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Βασιλείου, Μάκο (80' Τσατσόπουλος), Γκέτσι, Σμυρλής, Ταμπάκης, Μίγγος (32' Παυλής)

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Κοζάκης, Ουνγιαλίδης, Λάσκαρης, Δόρης, Μπαστιάνος, Βανκεβάι, Λαζόπουλος (46' Γιαμόα - 91' Ζυγκερίδης), Λίταινας (85' Μέξης).

Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Παγούρας (Βοιωτίας), Σοφός (Βοιωτίας)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(11η αγωνιστική)

Σάββατο 13 Ιανουαρίου

Απόλλων Πόντου - Δόξα Δράμας 1-1 (56' Χασομέρης - 85' Μπαϊκαρά)

Παναιγιάλειος - ΟΦΗ 0-2 (40' Κουτσιανικούλης, 84' Μάνος)

Κυριακή 14 Ιανουαρίου

Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή 0-1 (27' Ελευθεριάδης)

ΑΟΧ Κισσαμικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (17' πεν. Σάλιακας)

Αιγινιακός – Πανσερραϊκός 1-0 (28' Σοφιάνης)

Τρίκαλα – Σπάρτη 2-1 (18' Κοτσώνης, 29' αυτ. Βοσνακίδης - 47' Ζουλιώτης)

Απόλλων Λάρισας – Άρης 0-2 (39' Ντούνης, 90' Διαμαντόπουλος)

Καλλιθέα – Βέροια 1-1 (8' Συριόπουλος - 47' Ρούνεϊ)

Εργοτέλης – Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης 29

2. Παναχαϊκή 26

.....................................................

3. ΟΦΗ 21

4. Τρίκαλα 21

5. Σπάρτη 17

6. Δόξα Δράμας 16

7. ΑΕ Καραϊσκάκης 16

8. ΑΟΧ Κισσαμικός 15

9. Απόλλων Πόντου 15

10. Βέροια 14

11. Αιγινιακός 14

12. Αναγέννηση Καρδίτσας 14

13. Απόλλων Λάρισας 12

.....................................................

14. Πανσερραϊκός 11

15. Παναιγιάλειος 10

16. Καλλιθέα 9

17. Εργοτέλης 6

18. Αχαρναϊκός -51

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12η)

Σάββατο 20 Ιανουαρίου

Άρης – Καραϊσκάκης (15:00 ΕΡΤ3)

Κυριακή 21 Ιανουαρίου

ΟΦΗ - Απόλλων Πόντου (15:00 ΕΡΤ3)

Παναιγιάλειος - ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιγινιακός (15:00)

Πανσερραϊκός – Τρίκαλα (15:00)

Δόξα Δράμας - Απόλλων Λάρισας (15:00)

Σπάρτη – Καλλιθέα (15:00)

Βέροια – Εργοτέλης (15:00)

Αχαρναϊκός – Παναχαϊκή Δ.Δ.

* Την Τετάρτη 17/1 είναι προγραμματισμένη η εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε ΟΦΗ και Δόξα Δράμας (17:00 ΕΡΤ3, "Θ. Βαρδινογιάννης").

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ