FOOTBALL LEAGUE

Προς νέα αναβολή η Football League

Προς νέα αναβολή η Football League
Διοικητικό συμβούλιο, Football League ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρότι τη Δευτέρα (17/10) η Football League ανακοίνωσε ότι το Σαββατοκύριακο αρχίζει το πρωτάθλημα, μόνο βέβαιο δεν είναι ότι οι ομάδες θα πάνε στη σέντρα. Νέο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη (19/10).

Κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι ότι το Σαββατοκύριακο (22-23/10) θα υπάρξει σέντρα στη Football League. Παρότι τη Δευτέρα (17/10) ανακοινώθηκε ότι το πρωτάθλημα αρχίζει, η ενημέρωση που υπάρχει αναφέρει ότι οδεύουμε προς νέα αναβολή.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια, δέκα ομάδες ήταν θετικές στο ενδεχόμενο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, επτά ήταν αρνητικές και μία ψήφισε λευκό. Για αυτό και πάρθηκε η απόφαση για σέντρα. Εκπρόσωποι των ομάδων που ψήφισαν "όχι", ωστόσο, υποστήριξαν ότι η διοργανώτρια συμπεριέλαβε στα "ναι" τις απαντήσεις των Λαμίας, Αγροτικού Αστέρα, ΠΑΕ οι οποίες ναι μεν συμφώνησαν με την έναρξη, αλλά με την προϋπόθεση προηγουμένως να γίνει συμβούλιο.

Στέκονται και στη θετική ψήφο του Πανελευσινιακού, ο οποίος κατά τους ίδιους δεν έπρεπε να ψηφίσει λόγω της εκκρεμοδικίας. Έτσι, ο πρόεδρος της Football League Στέλιος Σφακιανάκης πήρε την απόφαση να ανακαλέσει την ανακοίνωση της έναρξης του πρωταθλήματος, καθώς μέλη της κατηγορίας είχαν σκοπό να προσφύγουν στην ΕΠΟ, να κινηθούν νομικά κατά της απόφασης, κάτι που αν γινόταν, το πρωτάθλημα θα καθυστερούσε ακόμα περισσότερο να ξεκινήσει.

Η διοργανώτρια ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη (19/10) θα υπάρξει διοικητικό συμβούλιο, για να συζητηθεί το θέμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League συνεδριάζει εκτάκτως την Τετάρτη 19/10/2016 και ώρα 14:00 στα γραφεία της (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Έναρξη Πρωταθλήματος Football League 2016-2017

2. Τρέχουσες εξελίξεις στο Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο

3. Διάφορα Θέματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Action Images

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ