FOOTBALL LEAGUE

Προπόνηση με Τάι

Προπόνηση με Τάι

Για τα Ψαχνά αναχώρησε η αποστολή του Ηρακλή μετά την πρωινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας παρόντος του Τάι που όμως δεν ακολούθησε για να προφυλαχθεί.

Παρόντος του Τάι έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας η προπόνηση του Ηρακλή και μετά το τέλος της η αποστολή αναχώρησε για τα Ψαχνά και το πρώτο από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούνε στο πρωτάθλημα των πλέι οφ της Football League.

Η προπόνηση αυτή ήταν η μοναδική ευκαιρία για τον Γκιγιέρμο Όγιος για πλήρους έντασης πρόγραμμα, λόγω των περιορισμένων χρονικών περιθωρίων μεταξύ του προηγούμενου της Τετάρτης με τον Φωστήρα και του ερχόμενου αγώνα μεθαύριο στα Ψαχνά με τον εκεί Ηρακλή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αποστολή του Ηρακλή θα επιστρέψει και πάλι στην Θεσσαλονίκη την Μεγάλη Παρασκευή. Κι αυτό γιατί μετά το παιχνίδι της Κυριακής στα Ψαχνά με τον Ηρακλή ακολουθεί αυτό της Μεγάλης Πέμπτης στα Χανιά με την τοπική ομάδα.

Ο Χάρης Σαράφογλου εμφάνισε πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό δικέφαλο και αποκλείστηκε της αποστολής την τελευταία στιγμή, μιας και δεν μπόρεσε να περάσει από την ατομική δοκιμασία ετοιμότητας.

Κατά τα άλλα ο Χασόμα Μπαμπά συνέχισε το πρόγραμμά του, με θεραπεία, γυμναστήριο και τρέξιμο, ενώ γυμναστήριο και τρέξιμο περιλάμβανε το πρόγραμμα και για τον Τάι.

Ο Βραζιλιάνος μετά την απόσυρση της προσφυγής του επέστρεψε το πρωί μετά την χθεσινή του απουσία και πάλι στις προπονήσεις του Ηρακλή βρισκόμενος σε στάδιο αποθεραπείας. Ωστόσο προτιμήθηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή για να προφυλαχθεί εκτός από το μεθαυριανό παιχνίδι στα Ψαχνά και από αυτό της Μεγάλης Πέμπτης στα Χανιά.

Να σημειωθεί ότι ο Όγιος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του, όχι μόνο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά και για την προοπτική της μεθεπόμενης αναμέτρησης στα Χανιά με την τοπική ομάδα.

Στην εικοσάδα συμπεριλήφθηκαν τρεις τερματοφύλακες, για παν ενδεχόμενο με την 20μελή αποστολή να αποτελούνε οι: Κολίτσης, Κηπουρός, Χουάντερσον, Σαββίδης, Κοντέων, Παπαστεριανός, Κουρδάκης, Κουρούπης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Λίμα, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Σκόρτσα, Ονουάτσι, Ματσούκας, Ζάχορα και Χιονίδης.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ