FOOTBALL LEAGUE

Ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού στην Καλλιθέα

Ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού στην Καλλιθέα
Λαμία, Καλλιθέα EUROKINISSI SPORTS

Ένας βαθμός από κάθε αγώνα που παίζει θα αφαιρείται από την Καλλιθέα από εδώ και στο εξής και όσο καθυστερεί να πληρώσει το πρόστιμο που της είχε επιβληθεί από την ΕΠΟ την περσινή σεζόν.

Με αφαίρεση βαθμών θα πληρώσει η Καλλιθέα την μη εξόφληση προστίμου που της είχε επιβληθεί από την ΕΠΟ από την περσινή σεζόν. Αυτό τουλάχιστον αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή.

Συγκεκριμένα πέρυσι μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λαμία που είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2015, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε επιβάλει πρόστιμο ύψους 33.375 ευρώ στην Καλλιθέα η οποία προσέφυγε για να καταπέσει το πρόστιμο, αλλά το μόνο που πέτυχε ήταν να μειωθεί σε 29.502,80 ευρώ.

Ακόμα όμως δεν το έχει πληρώσει και για αυτό έγινε νέα δίωξη και η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε να αφαιρείται ένας βαθμός από κάθε παιχνίδι της Καλλιθέας, αρχής γενομένης από το αυτό της Κυριακής (22/1) με τον Αιγινιακό, μέχρι να εξοφληθεί η οφειλή.

Επίσης η Πειθαρχική επιτροπή πήρε και άλλες αποφάσεις όπως να τιμωρηθεί με πρόστιμο ο Ολυμπιακός Βόλου. Αναλυτικά οι αποφάσεις έχουν ως εξής:

"Επιβάλλει στην ΠΑΕ Καλλιθέα ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα της και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται οφειλή 29.502,80 ευρώ από χρηματική ποινή (παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 33 παρ. 1, 2, 5 εδ. ε΄, Πειθ. Κώδ. ΕΠΟ, αρ. 35 παρ. 1 ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων)».

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Καλλιθέα ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα της και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται οφειλή 29.502,80 ευρώ από χρηματική ποινή (παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 33 παρ. 1, 2, 5 εδ. ε΄, Πειθ. Κώδ. ΕΠΟ, αρ. 35 παρ. 1 ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων).

Επιβάλλει στο σωματείο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου χρηματική ποινή ύψους 1.334 ευρώ, για πειθαρχικές παραβάσεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 1, 2 και 15 παρ. 3 περ. Β΄ εδ. β΄ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Επιβάλλει στο σωματείο ΑΕ Ποντίων-Α.Ε.Π. χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ, για την πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 4, 5, 6 § 1, 10 και 11 περ. β΄ του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου, 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και 8 της Προκήρυξης Αγώνων Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2016-2017

Επιβάλλει στο σωματείο Αμβρακία Κωστακίων ΑΟ χρηματική ποινή ύψους χιλίων 1.784ευρώ, για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 14 §§ 1 και 2, 15 §§ 3 περ. Β εδ. β’ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο."

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ