FOOTBALL LEAGUE

Ποιες ομάδες θα ανέβουν στη Super League;

Ποιες ομάδες θα ανέβουν στη Super League;

Ο πρώτος γύρος στη Stoiximan.gr Football League ολοκληρώθηκε. Το Sport24.gr σας καλεί να ψηφίσετε ποιες δύο ομάδες εκτιμάτε ότι στο τέλος της σεζόν θα έχουν εξασφαλίσει την άνοδο. Δείτε τη βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί ύστερα από 17 αγώνες. (Poll).

Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία του πρώτου γύρου στη Stoiximan.gr Football League, η Λαμία επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ύστερα από 17 αγωνιστικές, ο Απόλλων Σμύρνης και η ομάδα της Φθιώτιδας είναι στην κορυφή με 43 βαθμούς. Στο -8 ο Αρης και στο -13 ΟΦΗ και Αγροτικός Αστέρας.

Το Sport24.gr σας καλεί να επιλέξετε τις δύο ομάδες που κατά τη γνώμη σας θα εξασφαλίσουν την άνοδο στη Super League, με την ολοκλήρωση 34 αγώνων, το προσεχές καλοκαίρι. Επιλέξαμε στο poll τις πρώτες πέντε ομάδες, αφού η 6η Σπάρτη απέχει 18 βαθμούς από τις θέσεις ανόδου και εκτιμάται έτσι κι αλλιώς ότι δεν έχει ελπίδες για άνοδο, όπως φυσικά ούτε οι άλλες ομάδες κάτω από τους Λάκωνες.

Ακόμα και τα Τρίκαλα που ήταν στα φαβορί, με την πορεία τους έχουν απογοητεύσει και έχουν μόνο 22 βαθμούς, αν και υπάρχει παιχνίδι λιγότερο. Ακόμα και ο Αγροτικός Αστέρας μπαίνει στο σχετικό poll μόνο και μόνο εξαιτίας της βαθμολογίας που έχει έως σήμερα. Θα συνιστά θαύμα αν μπορέσει η ομάδα του Ευόσμου να μπει στην πρώτη δυάδα, που οδηγεί σε άνοδο.

Υπενθυμίζεται ότι για τη Λαμία εκκρεμεί η υπόθεση των " έξι ξένων" στο παιχνίδι με τη Σπάρτη. Άρης και ΟΦΗ έχουν κάνει ένσταση και μέσα στον επόμενο μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει αν δικαιωθεί η ομάδα της Φθιώτιδας ή μηδενιστεί για το ματς με τη Σπάρτη και χάσει εντέλει έξι βαθμούς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Σμύρνης 43

2. Λαμία 43

................................................

3. Άρης 35

4. Αγροτικός 30

5. ΟΦΗ 30

6. Σπάρτη 25

7. Παναιγιάλειος 23

8. ΑΟ Τρίκαλα 22 *

9. Πανσερραϊκός 22

10. ΑΟΧ 21 *

11. Αχαρναϊκός 20

12. Καλλιθέα 19

13. Κισσαμικός 19 *

14. Αναγέννηση Καρδίτσας 16 *

................................................

15. Αιγινιακός 12

16. Καλλονή 12

17. Πανελευσινιακός 9

18. Πανθρακικός -6

* Ο εξ' αναβολής αγώνας Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟ Χανιά για τη 10η αγωνιστική θα γίνει στις 8 Μαρτίου.

** Ο εξ' αναβολής αγώνας Τρίκαλα - Κισσαμικός για την 11η αγωνιστική θα γίνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ