Πήραν άδεια Κισσαμικός, Πανσερραϊκός - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Πήραν άδεια Κισσαμικός, Πανσερραϊκός

ΕΠΟ

Πήραν άδεια Κισσαμικός, Πανσερραϊκός

Όπως έγινε γνωστό από το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ Πανσερραϊκός και Κισσαμικός εξασφάλισαν την άδεια συμμετοχής στην Football League σε αντίθεση με τον Παναιγιάλειο και τον Αχαρναϊκό.

Εξασφάλισε τελικά την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League οι Πανσερραϊκός και Κισσαμικός σε αντίθεση με τον Παναιγιάλειο και τον Αχαρναϊκό καθώς οι δυο πρώτες εφέσεις έγιναν δεκτές σε αντίθεση με τις υπόλοιπες.

Η σχετική απόφαση αναφέρει:

"Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την σημερινή συνεδρίασή του έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Απορρίπτει την έφεση του Γ.Σ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 1927 ΠΑΕ ως απαράδεκτη ελλείψη καταβολής παραβόλου.

2. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την υπ’ αριθμ. 20253/ 12-7-2016 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά της υπ’ αριθμ. 24/ 6-7-2016 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την ως άνω εκκαλούμενη υπ΄αριθμ. 24/6-7-2016 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Χορηγεί στην παραπάνω εκκαλούσα ΠΑΕ την προβλεπόμενη από τον Κανονισμό Αδειοδότησης Ομάδων άδεια συμμετοχής της στις εγχώριες διοργανώσεις της ΕΠΟ (Football League) για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

3. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία της την υπ’ αριθμ. 20251/ 12-7-2016 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ» κατά της υπ’ αριθμ. 27/ 6-7-2016 απόφασής του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

4. Δέχεται την έφεση της «ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΠΑΕ» κατά πλειοψηφία. Εξαφανίζει την υπ’ αριθμ. 29/ 06-07-2016 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Κρίνει την υπόθεση. Χορηγεί στην εκκαλούσα άδεια συμμετοχής της στις εγχώριες διοργανώσεις της Β΄ εθνικής κατηγορίας (Football League) για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017".

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ONEMAN FOOD

ONEMAN FOOD

Το brunch του Odori είναι από άλλο πλανήτη

Ή έστω από άλλη χώρα, αφού πρεσβεύει το 'taste of Italy περισσότερο από οτιδήποτε έχεις φάει τις Κυριακές σου.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24