Περιμένει τη Superleague η Football League - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Περιμένει τη Superleague η Football League

Football League

Περιμένει τη Superleague η Football League

Το διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποίησε την Τρίτη (21/7, 13.00) η Football League δεν έκρυβε κάποιο νέο σχετικά με τον χάρτη της νέας σεζόν. Η διοργανώτρια περιμένει την επικύρωση της βαθμολογίας της Superleague για να δει πώς θα κινηθεί.

Μια από τα ίδια στο διοικητικό συμβούλιο της Football League την Τρίτη (21/7, 13.00). Τα μέλη της διοργανώτριας εξαρτώνται άμεσα από τις αποφάσεις και τις κινήσεις της Superleague, οπότε από τη στιγμή που ούτε εκεί έχουν ξεκαθαρίσει τα δεδομένα, δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό στη Β' Εθνική.

Στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία περιμένουν να επικυρωθεί πρώτα η βαθμολογία της Superleague, να δουν ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν, ποιες και πόσες θα δηλώσουν συμμετοχή στη Football League (θα πρέπει να το κάνουν μέσα σε 72 ώρες μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Superleague), προτού προχωρήσουν στις δικές τους κινήσεις, ώστε να διαμορφωθεί ο χάρτης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ημερομηνίας έναρξης του επόμενου πρωταθλήματος δεν έχει καθοριστεί και ο χρόνος κυλά. Όλα αυτά την ίδια ώρα που η πρόταση του ΟΠΑΠ δεν είναι ικανοποιητική. Τα χρήματα που προσφέρονται δεν είναι αρκετά και τα μέλη της διοργανώτριας της Football League επισημαίνουν πως έτσι δεν μπορούν ούτε να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος Σπύρος Καλογιάννης έχει εξουσιοδοτηθεί να έχει νέο γύρο επαφών, προκειμένου να επιτύχει μια καλύτερη συμφωνία, που θα είναι προς όφελος των ομάδων της Football League.

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ONEMAN FOOD

ONEMAN FOOD

Το brunch του Odori είναι από άλλο πλανήτη

Ή έστω από άλλη χώρα, αφού πρεσβεύει το 'taste of Italy περισσότερο από οτιδήποτε έχεις φάει τις Κυριακές σου.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Εκτέλεση για μια κάμερα. Δράστης χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός

Εν ψυχρώ εκτέλεσε ο χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός τον γυμναστή. Οραματιζόταν "Τάγματα Ασφαλείας" στον Μελιγαλά, ενώ είχε πολιτευτεί με την Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2012

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24