FOOTBALL LEAGUE

Πεντάρα ο Άρης, "κόλλησε" στη Δράμα ο ΟΦΗ

FOOTBALL LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
Άρης MOTIONTEAM

Η Δόξα Δράμας κράτησε τον ΟΦΗ στο 1-1 και του διέκοψε το νικηφόρο σερί των 12 αγώνων. Πεντάρα στον Παναιγιάλειο ο Άρης, στο -1 από την ομάδα του Ηρακλείου. Ισόπαλη η Παναχαϊκή, νίκες για Σπάρτη - Εργοτέλη.

Συνεχίζει μόνος στην κορυφή της Football League ο ΟΦΗ μετά την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής. Μπορεί αυτή τη φορά να μην κατάφερε να επικρατήσει, μετά το 1-1 στη Δράμα με τη Δόξα, αλλά τουλάχιστον διατήρησε αήττητο σερί 14 αγώνων. Η ομάδα του Ηρακλείου προερχόταν από 12 διαδοχικές νίκες και δεν έκανε το "13 στα 13".

Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με σουτ του Μαχαίρα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αλλά δεν πανηγύρισε κόντρα στην πρώην ομάδα του. Το ίδιο έκανε και ο Κουσκουνάς όταν ισοφάρισε σε 1-1 στο 65', καθώς στο πρώτο μισό έπαιζε στον ΟΦΗ. Δίκαιη η ισοπαλία στη Δράμα, ο ΟΦΗ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά επηρεάστηκε από τις απώλειες των Βουό και Μαχαίρα, που τραυματίστηκαν και έγιναν αλλαγή στο πρώτο μέρος.

FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Κομεσίδης, Γουνδουλάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης συνέτριψε με 5-2 τον Παναιγιάλειο και είναι στο -1 από τον ΟΦΗ. Μπροστά σε 10.000 οπαδούς της η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να έδειξε αστάθεια στην άμυνα, αλλά έφτασε εμφατικά στο τρίποντο. Στο 25' ο Πλατέλλας άνοιξε το σκορ δίνοντας στη μπάλα περίεργα φάλτσα, αλλά στο 44' ο Σταματής ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Αιγίου με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Στο 48' η Μαύρη Θύελλα θα μπορούσε να προηγηθεί, αλλά η κεφαλιά του Κόκκορη κατέληξε στο δοκάρι.

Τελικά στο 50' ο Διαμαντόπουλος με πλασέ έκανε το 2-1 για τους κίτρινους, ενώ στο 56' ο νεοεισελθών Μπαργκάν έκανε το 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 59' ο Παναιγιάλειος μείωσε σε 3-2, όταν από ασίστ του Σταματή ο Κόκκορης βρήκε δίχτυα. Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 67' σημείωσαν το 4-2 με πλασέ στην κίνηση του Διαμαντόπουλου, ενώ στο 89' ο Κανακούδης έγραψε το τελικό 5-2 με μακρινό σουτ.

Η Παναχαϊκή έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου στην Αγυιά. Με το αποτέλεσμα αυτό, η διαφορά των Αχαιών από τον τέταρτο ΑΟΧ Κισσαμικό είναι μόλις στους δύο βαθμούς και ως εκ τούτου στη συνέχεια το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρό για να μην απωλέσει την τρίτη θέση. Η ομάδα της Καλαμαριάς, μάλιστα, έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 65' με τον Χασομέρη, που νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Σούλη. Οι Πόντιοι έμειναν αήττητοι για έντεκα ματς.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Παναχαϊκή, Απόλλων Πόντου EUROKINISSI SPORTS

Ύστερα από δύο διαδοχικές ήττες από ΑΟΧ Κισσαμικό και Πανσερραϊκό, η Σπάρτη επανήλθε στα επιτυχημένα αποτελέσματα. Επικράτησε στην έδρα της με 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, με δύο γκολ που σημείωσε ο Εμίλιο Φουρτάδο. Το 1-0 έγινε στο 18' με κεφαλιά του έμπειρου φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι, ενώ το 2-0 στο 38' με διαγώνιο σουτ. Στο 45'+3' ο τεχνικός της ΑΣΑ αποβλήθηκε για διαμαρτυρία και είδε το δεύτερο μισό από τη φυσούνα.

Ο Εργοτέλης βρέθηκε να χάνει 0-1 από τον Απόλλωνα Λάρισας στο Παγκρήτιο, αλλά με αντεπίθεση σημείωσε τρία γκολ και εντέλει επικράτησε 3-1. Οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ στο 49, όταν ο Τσιλούλης μετά από λάθος του Πάτα πήρε τη μπάλα, πέρασε τον Κατσιμήτρο και σκόραρε. Στο 58' ο Ούγκο Κάιπερς, δεύτερος σκόρερ της Football League και πρώτος του «Έργο» ισοφάρισε με σουτ, στο 61' ο Βέλγος έδωσε στον Σταματάκο και αυτός με βολ πλανέ έκανε το 2-1. Στο 64' ο Πάτας με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-1. Έτσι οι Κρητικοί ανέβηκαν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο προπονητής τους Τάκης Γκώνιας αποθεώθηκε.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live των αγώνων

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Ντιμιτρόφσκι, Γκότοβος, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (85' Αρναρέλλης), Γεωργιάδης (56' Λίτσκας), Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (46' Ματσούκας), Κουσκουνάς.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Νάστος, Μαχαίρας (46' λ. τρ. Περογαμβράκης), Ντίνας (74' Βαφέας), Κουτσιανικούλης, Μάνος, Βουό (46' λ. τρ. Πουρτουλίδης).

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Μαραγκός, Μουμίν (83' Κανακούδης), Ιντζόγλου, Πλατέλλας, Πασάς (52' Μπαργκάν), Ντούνης (70' Νίκιτς), Διαμαντόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Αθανασίου, Ρέλλας, Μηλιώτης (66' Καναβέτας), Γραμματίκας, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Σκαρτσίλας, Τζανουλίνος, Σταματής, Κάναλς (55' Ζαφειράκης), Κόκκορης (84' Πολιανίδης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος):Σούλης, Πολυχρόνης, Πολίμος (55’ Αποστολόπουλος), Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης (60’ Φωτάκης), Πλέγας, Μουστακόπουλος, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος (71’ Βασιλείου), Μωραΐτης, Φουρλάνος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):Λόπεθ, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο (90+3 Βλαχομήτρος), Συμελίδης, Ηλιάδης (76’ Κυβελίδης), Λιόνης, Καλογέρης (86’ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης, Σαμαράς.

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Σάββα, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Δεινόπαπας (78' Γουόρντεν), Τσιόφου (65' Δονδοτσάκης), Ράνος, Φουρτάδο (60' Γραικός).

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Καραγιάννης (87' Μπούσδρας), Βατουσιάδης, Σταματάκης, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Κονέ (89' Παπαευθυμίου), Τζέκος (81' Χαντζάρας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τ. Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Πάτας (77’ Μαζουλουξής), Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (69’ Βογιατζής), Κάιπερς, Έφορντ, Σταματάκος (83’ Μπρούς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν. Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης (83’ Δημολιός), Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Αγροδήμος, Μαυρίας, Χατζής (83’ Κακαμής), Κανούλας, Τσιλούλης, Καρακατσάνης (67’ Λίταινας).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο 14 Απριλίου

Πανσερραϊκός - ΑΟΧ Κισσαμικός 0-2 (62' Λεμονής, 72' Χαλκιαδάκης)

Καραϊσκάκης Άρτας - Καλλιθέα 1-0 (43' Λουκίνας)

Κυριακή 15 Απριλίου

Δόξα Δράμας - ΟΦΗ 1-1 (65' Κουσκουνάς - 7' Μαχαίρας)

Σπάρτη - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0 (18', 36' Φουρτάδο)

Άρης - Παναιγιάλειος 5-2 (25' Πλατέλλας, 50',67' Διαμαντόπουλος, 56' Μπαργκάν, 89' Κανακούδης - 44' Σταματής, 59' Κόκκορης)

Παναχαϊκή - Απόλλων Πόντου 0-0

Εργοτέλης - Απόλλων Λάρισας 3-1 (58' Κάιπερς, 61' Σταματάκος, 64' Πάτας - 49' Τσιλούλης)

Βέροια - Αιγινιακός Δ.Δ.

Αχαρναϊκός - Τρίκαλα Δ.Δ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΗ 64

2. Άρης 63

................................................

3. Παναχαϊκή 51

4. ΑΟΧ Κισσαμικός 46 *

5. Δόξα Δράμας 44

6. Καραϊσκάκης 43

7. Απόλλων Λάρισας 43

8. Απόλλων Πόντου 43

9. Τρίκαλα 42

10. Σπάρτη 35

11. Αναγέννηση Καρδίτσας 31

12. Εργοτέλης 30

................................................

13. Αιγινιακός 29

14. Πανσερραϊκός 28

15. Παναιγιάλειος 21

16. Καλλιθέα 16

17. Βέροια 5

18. Αχαρναϊκός -51

* Ο ΑΟΧ Κισσαμικός έχει ματς λιγότερο, θα πάρει τρίποντο στα χαρτιά για τον αγώνα που δεν έγινε με τη Βέροια στην 5η αγωνιστική.

** Βέροια και Αχαρναϊκός έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (27Η)

Σάββατο 21 Απριλίου

ΑΟΧ Κισσαμικός - ΟΦΗ (17:00 ΕΡΤ3)

Εργοτέλης - Καραϊσκάκης Άρτας

Κυριακή 22 Απριλίου

Απόλλων Πόντου - Άρης (17:00 ΕΡΤ3)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Πανσερραϊκός

Παναιγιάλειος - Δόξα Δράμας

Αιγινιακός - Σπάρτη

Απόλλων Λάρισας - Παναχαϊκή

Τρίκαλα - Βέροια Δ.Δ.

Καλλιθέα - Αχαρναϊκός Δ.Δ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ