FOOTBALL LEAGUE

Παρελθόν για τον Παναιγιάλειο ο Τζαναβάρας

Παρελθόν για τον Παναιγιάλειο ο Τζαναβάρας
Τζαναβάρας INTIME SPORTS

Ο Παναιγιάλειος θα πορευτεί από εδώ και πέρα στη Football League με νέο προπονητή. Η συνεργασία της ομάδας του Αιγίου με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα ολοκληρώθηκε μετά την εκτός έδρας ήττα (3-2) από τον Εργοτέλη.

Ένας ακόμα προπονητής της Football League που αποχωρεί από την ομάδα στην οποία ξεκίνησε το εφετινό πρωτάθλημα αποτελεί παρελθόν. Η αναφορά στον Παναγιώτη Τζαναβάρα του Παναιγιάλειου, ο οποίος συναντήθηκε την Κυριακή (25/10) με τη διοίκηση και αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Οι "μελανόλευκοι" έπειτα από πέντε αγωνιστικές μάζεψαν τέσσερις βαθμούς, έχοντας μία νίκη (Ελευσίνα), μία ισοπαλία (Αχαρναϊκός) και τρεις ήττες (Λαμία, ΑΕΛ, Εργοτέλης). Ήταν, βέβαια, λογικό ο Παναιγιάλειος να μην έχει καλή εικόνα στις πρώτες αγωνιστικές, καθώς ο σχεδιασμός της ομάδας καθυστέρησε υπερβολικά και αποκτήθηκαν πολλοί νέοι παίκτες, λίγες μέρες προτού ξεκινήσει η Football League.

Η ομάδα του Αιγίου βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Την Κυριακή (25/10) έγινε γνωστή και η λύση της συνεργασίας του Πανσερραϊκού με τον Κώστα Βασιλακάκη, τον οποίο θα αντικαταστήσει ο Μάκης Κατσαβάκης.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ