FOOTBALL LEAGUE

Παρελθόν από τα Τρίκαλα ο Διονύσης Χιώτης

Παρελθόν από τα Τρίκαλα ο Διονύσης Χιώτης
Χιώτης Τρίκαλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από ένα χρόνο συνεργασίας τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Διονύση Χιώτη. Τι δήλωσε ο παίκτης.

Το καλοκαίρι του 2015 τα Τρίκαλα έκαναν την έκπληξη με τη μεταγραφή του Διονύση Χιώτη, ένα χρόνο μετά και 26 εμφανίσεις με την ομάδα, ο 39άχρονο πορτιέρε αποχαιρέτησε.

Μάλιστα με γραπτή του δήλωση στο σάιτ της ΠΑΕ ευχαρίστησε τους πάντες για τη συνεργασίας τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης:

“Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο των Τρικάλων ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα του ΑΟΤ την ερχόμενη χρονιά. Ο λόγος είναι ότι μου είναι πολύ δύσκολο να είμαι μακριά από την οικογένεια μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιαλιά για την άψογη συνεργασία μας. τους προπονητές που συνεργαστήκαμε, τους συμπαίκτες μου, όλο το προσωπικό της ομάδας και φυσικά τον κόσμο. Καλή επιτυχία και ελπίζω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Διονύση Χιώτη. Στον 1 χρόνο που ήταν στην ομάδα αποτέλεσε παράδειγμα επαγγελματία και ανθρώπου. Του ευχόμαστε ειλικρινά καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ