FOOTBALL LEAGUE

Παραιτήθηκε ο Σφακιανάκης

Παραιτήθηκε ο Σφακιανάκης
Διοικητικό συμβούλιο, Football League ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέλιος Σφακιανάκης λίγο μετά την έναρξη του Δ.Σ. της Football League παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου. Φαβορί για αντιπρόεδρος ο Λεουτσάκος.

Το Δ.Σ. της Football League συνεδρίασε για να εκλέξει νέο αντιπρόεδρο στη θέση του Αντώνη Ρέλλα, αλλά τελικά θα ψάξει να βρει και νέο πρόεδρο. Λίγο μετά την έναρξη της διαδικασίας, ο πρόεδρος της Λίγκας παραιτήθηκε κάνοντας λόγο για συμπεριφορές που δεν μπορεί να συμφωνήσει.

Ο Στέλιος Σφακιανάκης μιλώντας στα μέλη του Δ.Σ. τόνισε: "Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε πρόεδρο της Football League. Για λόγους που άπτονται συμπεριφορών με τις οποίες θεσμικά δεν μπορώ να συμφωνήσω, υποβάλλω την παραίτησή μου και εύχομαι να ανταποκριθεί αποδοτικότερα ο επόμενος πρόεδρος, ευχόμενος κάθε επιτυχία. Θα είμαι σε ό,τι προσπαθήσει αρωγός στο έργο του".

Την ίδια ώρα για τη θέση του Αντώνη Ρέλλα όπως όλα δείχνουν θα την πάρει ο Λεωνιδας Λεουτσάκος, εκπρόσωπος του Αχαρναϊκού. Φυσικά, με τις τελευταίες εξελίξεις παραμένει άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ