FOOTBALL LEAGUE

Παπαϊωάννου: "Οπαδοί του 'Αρη απειλούν τη ζωή των παιδιών μου"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Πανουργιάς Παπαϊωάννου EUROKINISSI SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, κατήγγειλε ότι οπαδοί του Άρη απειλούν τη ζωή των παιδιών του, ενώ κάλεσε τον Εισαγγελέα να επέμβει. (VIDEO).

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου κατήγγειλε μαφιόζικες πρακτικές και απειλές για τη ζωή των παιδιών του. Φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΙΑ FM-1 και υποστήριξε ότι οπαδοί του Άρη απειλούν τα παιδιά του. Κάλεσε τον Εισαγγελέα να επέμβει, αλλά και τον κόσμο της Λαμίας να "ξυπνήσει".

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Να σας πω ότι είμαι καλά, δεν είμαι. Ακόμη και τώρα, συνεχίζουν απειλούν με μηνύματα και με τηλεφωνήματα. Ακόμα και τα παιδιά μου για τη ζωή τους, φίλαθλοι του Άρη. Σκέφτομαι αν αυτή τη στιγμή κατευθυνθώ στον Εισαγγελέα. Ως εδώ και μη παρέκει. Τους απαντώ ότι δεν καταλαβαίνω από απειλές, ούτε η οικογένειά μου. Ας ξυπνήσουν λίγο οι φίλαθλοι στη Λαμία να δουν τόσο χρόνια τι τραβάγαμε. Τις είδαμε τις απειλές χθες στο γήπεδο του Ευόσμου. Πρέπει να επέμβει εισαγγελέας.

Δεν μπορεί ποδοσφαιριστής να τρώει μπουνιά εκτός φάσης, να του σπάει το ζυγωματικό και να μην το βλέπει ούτε 4ος, ούτε βοηθός, ούτε κανένας. Εγώ είμαι ένας μέτοχος, η ομάδα είναι δική τους. Πρέπει όλοι εδώ στη Λαμία και κάποιοι που είναι πιο ψηλά, να υψώσουν τη φωνή. Να μη θυμούνται την πόλη τους μόνο όταν έχει εκλογές. Το κλίμα στον Εύοσμο ήταν πολύ άσχημο. Το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός. Αυτή τη στιγμή δεχόμαστε πόλεμο πραγματικό.

Δεν το λέω τραγικά. Ό,τι είχα να κάνω, το έχω κάνει. Εγώ κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Ό,τι μπορώ να δώσω το έχω δώσει: Χρήματα, χρόνο, τον εαυτό μου όλο έχω προσφέρει. Είναι υπόθεση Λαμιωτών. Στο χέρι σας είναι. Εγώ είμαι από ένα χωριό από τη Γραβιά, βρέθηκα στη Λαμία, την αγαπάω σαν πόλη, σέβομαι και αγαπάω τον κόσμο".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ