FOOTBALL LEAGUE

Παπαϊωάννου: ''Ήρθε στο γραφείο πιωμένος''

Παπαϊωάννου: ''Ήρθε στο γραφείο πιωμένος''
Παπαϊωάννου

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε ότι είχε καλέσει παίκτη να λύσει το συμβόλαιό του, ο οποίος ''μύριζε από 10χιλιόμετρα μακριά, γιατί έπινε ως το πρωί''. Πρόσθεσε: ''Μου έχουν προταθεί 30 προπονητές. Θέλω έναν με εμπειρία και ανόδους''.

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, προχωρώντας σε εκπληκτικές δηλώσεις, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει. Υποστήριξε ότι δεν σκοπεύει να λάθει τα περασμένης σεζόν, ενώ τόνισε ότι είχε καλέσει έναν παίκτη προ ημερών να λύσει το συμβόλαιό του, ο οποίος ' 'μύριζε από 10 χιλιόμετρα μακριά, γιατί έπινε ως το πρωί''.

Διαβάστε μερικές από τις πιο σημαντικές του δηλώσεις:

''Δεν πήραμε τον Λεάντρο για να γίνει σπόνσοράς μας ο Ολυμπιακός. Τον πληρώναμε αποκλειστικά εμείς''.

''Τα πλέι οφ τα είχαμε στο τσεπάκι μας και τα πετάξαμε στα σκουπίδια...''.

''Δεν μπορεί κάποιος να πάρει τώρα τη Λαμία και να την πάει ψηλά. Θα μείνω και θα διεκδικήσω αυτό που χάσαμε πέρυσι''.

''Πέρυσι ίσως κάναμε σπατάλες. Μπορούμε με λιγότερα λεφτά να διεκδικήσουμε την άνοδο''.

''Είχα πρόταση από εταιρεία του εξωτερικού να δώσω το 60% με 300 χιλιάρικα, αλλά αρνήθηκα''.

''Κάποιοι παίκτες δεν άξιζαν να φορούν τη φανέλα. Ένας ήρθε πρόσφατα στα γραφεία για να πάρει χρήματα και ήταν πιωμένος! Μύριζε από 10χιλιόμετρα μακριά, γιατί έπινε ως το πρωί''.

''Εντός της εβδομάδας θα λυθούν και τα 7,8 συμβόλαια που απομένουν. Θα ξαναμιλήσουμε με κάποιους. Θα μείνουν 3,4 από το παλιό ρόστερ και 4παιδιά με καταγωγή από τη Λαμία. Θα έρθουν και 2,3 παιδιά πό ομάδες της κατηγορίας και Λαμιώτες''.

''Ο προπονητής πρέπει να έχει λόγο στις μεταγραφές, αλλά δεν ξέρουμε πότε θα πάρουμε προπονητή. Μπορεί να αργήσει να έρθει. Θα γίνουν κάποιες μεταγραφές τις επόμενες ημέρες. Μπορούμε να σξιολογήσουμε και μόνοι μας ορισμένους παίκτες, δεν είναι ανάγκη να υπάρχει προπονητής για τις πρώτες κινήσεις''.

Έχω καταλήξει σε 2,3 περιπτώσεις προπονητών. Μου έχουν προταθεί 30, αλλά εγώ θα αποφασίσω χωρίς να κάνω τα περσινά λάθη. Θέλω προπονητή με εμπειρία και ανόδους. Ένας νεαρός μπορεί να είναι καλός, αλλά δεν είναι καιρός για πειραματισμούς. Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς''.

''Τα διαρκείας πέρυσι δεν έφτασαν ούτε το 1/3 του στόχου. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει στην αύξηση του Μ.Κ. που θα είναι 500 χιλιάδες ευρώ''.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ