FOOTBALL LEAGUE

Πανελευσινιακός: "Θα κινηθούμε νομικά για το υπόμνημα-μαϊμού"

Πανελευσινιακός: "Θα κινηθούμε νομικά για το υπόμνημα-μαϊμού"

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά εις βάρος αυτού που έφερε το υπόμνημα-μαϊμού στην δημοσιότητα εξέδωσε η ΠΑΕ Πανελευσινιακός που τονίζει ότι το πραγματικό υπόμνημα είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα της στο Facebook.

Το απόγευμα της Τετάρτης δόθηκε στην δημοσιότητα ένα υπόμνημα το οποίο είχε να κάνει με την έφεση της Ελευσίνας στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση δωροδοκίας. Ένα υπόμνημα που αποδείχτηκε μαϊμού καθώς λίγες ώρες αργότερα οι Ελευσίνιοι έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία αναφέρουν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον αυτού που έφερε το υπόμνημα – μαϊμού στην δημοσιότητα.

Επίσης σημειώνουν πως η συνεργασία τους με τον νομικό Γιώργο Παναγόπουλο ολοκληρώθηκε και δημοσίευσαν την έφεση τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους στο Facebook, με την διεύθυνση για όποιον θέλει να την δει να έχει ως εξής: www.facebook.com/PANELEFSINIAKOS.F.C.Official

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά σε βάρος όποιου ανάρτησε το υπόμνημα - «μαϊμού», το οποίο δεν ισχύει και δεν κατατέθηκε στο σημερινό δικαστήριο. Το πραγματικό υπόμνημα που κατατέθηκε σήμερα στην Επιτροπή Εφέσεων θα αναρτηθεί σε λίγο στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook.

Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον έως τώρα νομικό εκπρόσωπό της, κύριο Γιώργο Παναγόπουλο και τον ευχαριστεί για την έως τώρα βοήθειά του στην ομάδα».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ