FOOTBALL LEAGUE

Πανελευσινιακός, η 21η ομάδα του Βαζάκα

Πανελευσινιακός, η 21η ομάδα του Βαζάκα
Βαζάκας INTIME SPORTS

Στο πρόσωπο του Γιώργου Βαζάκα βρήκε η διοίκηση του Πανελευσινιακού τον αντικαταστάτη του Τίμου Καβακά στην τεχνική ηγεσία. Η ομάδα της Ελευσίνας γίνεται, έτσι, η 21η (!) που θα κοουτσάρει ο Γρεβενιώτης προπονητής!

Την Τρίτη (18/8) έγινε γνωστό πως ο Τίμος Καβακάς αποτελεί παρελθόν για τον Πανελευσινιακό. Μία μέρα μετά η διοίκηση της ομάδας της Δυτικής Αττικής επέλεξε για αντικαταστάτη του τον Γιώργο Βαζάκα. Ο 55χρονος προπονητής έχει δουλέψει κατά το παρελθόν σε 20 ομάδες και ο Πανελευσινιακός γίνεται η 21η!

Ποιες προηγήθηκαν; Ορέστης Ορεστιάδας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τύρναβος, Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Σμύρνης, Χαλκηδόνα, Εθνικός Αστέρας, Κέρκυρα, Ποσειδών Νέων Πόρων, Πανιώνιος, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Πιερικός, Ιωνικός, Φωστήρας, Τρίκαλα, Καλαμάτα, Ηλιούπολη, Ηρακλής Ψαχνών, Αχαρναϊκός.

Η ανακοίνωση: " Ο Πανελευσινιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον τεχνικό, Γιώργο Βαζάκα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά". Ο Πανελευσινιακός συμμετέχει στη Football League και έχει βλέψεις να πρωταγωνιστήσει.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ