Πάει περίπατο η αναδιάρθρωση στην Football League! - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Πάει περίπατο η αναδιάρθρωση στην Football League!

Πάει περίπατο η αναδιάρθρωση στην Football League!

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League χωρίς όμως να επικυρωθούν οι βαθμολογίες ενώ εκπρόσωποι των ομάδων πρότειναν την παραμονή όλων των ομάδων που μετείχαν στα πλέι άουτ και την άνοδο όλων των δευτεραθλητών της Γ' Εθνικής.

Την παραμονή όλων των ομάδων που μετείχαν στα πλέι άουτ επιδιώκει η Football League σύμφωνα με όσα προέκυψαν από το Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι.Συγκεκριμένα, η Επισκοπή πρότεινε και η πρότασή της έγινε αποδεκτή από το συμβούλιο, ώστε να μην οδηγηθούν στη Γ' Εθνική οι 4οι, 5οι και 6οι των πλέι άουτ, δηλαδή οι Ερμιονίδα, Ηρακλής Ψαχνών, Επισκοπή από το νότο και οι Τύρναβος, Αιγινιακός, Πιερικός από τον βορρά. Παράλληλα, να προβιβαστούν χωρίς μπαράζ οι δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής (Άρης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά, Παναργειακός).

Και όσες ομάδες συμμετέχουν να πάρουν μέρος σε ένα πρωτάθλημα δύο ομίλων προκειμένου έτσι να μειωθούν και τα έξοδα μετακινήσεων. Ο κάθε όμιλος, δηλαδή, θα έχει από 12 έως 14 ομάδες.

Εννοείται ότι με την πρόταση αυτή η περίφημη αναδιάρθρωση πάει... περίπατο και πλέον η ΕΠΟ θα κληθεί να αποφασίσει πώς θα διαμορφωθεί ο χάρτης της νέας σεζόν στη Football League.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε από την πλευρά της ότι εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. Επόμενο ΔΣ στο οποίο θα επικυρωθούν οι βαθμολογίες των πλέι οφ και πλέι άουτ ορίστηκε να γίνει την Παρασκευή (03/07, 13:30).

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Διοικητικό  Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. ενέκρινε ομόφωνα τον Οικονομικό και Διοικητικό Απολογισμό». Την Παρασκευή (03/07) θα γίνει και η Ετήσια ΓΣ της διοργανώτριας:

Πραγματοποιείται την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015 και ώρα 13.30΄η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.- Διοικητικός Απολογισμός περιόδου 2014-2015

2.- Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2014-2015

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου την 4η Ιουλίου 2015 και ώρα 13.30΄, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια Θέματα Ημερήσιας Διάταξης, οπότε και θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών (άρθρο 9, παρ. 3 του Καταστατικού της Ένωσης).

Συνεδριάζει την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015 και ώρα 13:00, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.- Επικύρωση βαθμολογίας Β΄ Εθνικής Κατηγορίας

2.- Διάφορα Θέματα».

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24